האלופה פרק 147

../images/Emo7.gif

"אז מה...מה את רוצה שאני אעשה?" -"אני רוצה שתאהב אותי" "אני אוהב אותך" -"אז תאהב אותי יותר"
הם כאלה מתוקים
אהבתי את הפרצופים של דורי בארוחה

Mayoosh5

New member
כנ"ל.

איזה חיבוק מתוק היה להם!! אני אוהבת אותם
חחח בארוחה, איך ניקי כזה "וואו, אתה גבר חזק" על זה שהוא כאילו עבר על הפרידה מליאן ממש מהר..חחחח יה, רייט...

../images/Emo6.gif"בהתחלה רציתי להרוג את שניהם"

לא אומרים דברים כאלה, אידיוט
הייתי בטוחה שהוא יגיד אח"כ "סתם, סתם.." אבל דורי במילא אידיוט, אז מה איכפת לו לצאת עוד יותר אידיוט

SunshineStyle

New member
OMGGGGGGG

מישו ראה ת'חדר הלבשה 147?!!?!? מוסקו והוגו היו שם והראו תמונה של שניהם שהם היו צעירים
זה באמת הם? אומגאש
הם היו ...
למישו יש תתמונה?

MoRaN SaShA

New member
חחחחח זה לא הם..!! לא הבנת את הבדיחה?!?!~

חחחחחחחחח ובכלל אסי אמר שאחד מהבחורים שם הומו אז מוסקו עשה "מה? פיכס!" חחח איזה לא יפה מצידו. חחחחחחחחח ואסי שם נעלב

MoRaN SaShA

New member
למה נראה לי שסער ודורי אחים?!?

נכון הראו פלשבק של דורי לילדות?.. וראו 2 ילדים חמודיםםם חח ואז כאילו זאביק אוהב את הילד השני ולא את דורי. והפלשבק קרה בדיוק כשאמרו בטלויזיה "מה דורי הזה עושה.. העיקר שיש את סער.." משהו בסגנון. משהו מוזר.

liaush

New member
כנראה שמה שאמרו בטלויזיה

פשוט הזכיר לדורי את הילדות שלו. ומה שקורה עכשיו בין אבא שלו בינו לבין סער.. זה מזכיר את מה שקרה בילדות. שהוא הרגיש מוזנח וכישלון ושזאביק בעצם אהב את האח השני והקדיש לו הרבה יותר תשומת לב ואהבה. אבל יש בזה משהו להרבה כאן יש את ההרגשה הזו שדורי וסער הם אחים האמת שגם לי יש אבל זה לא בא לידי ביטוי. למה שזאביק ירצה לעשות רע לבן שלו? הזוי לגמרי.. למרות שההרגשה קיימת.

נכון, והם גם דומים.....

זאת אומרת, האחד מכוער והשני יפה, אבל יש קווי דימיון, בשיער וכאלה.

liaush

New member
חחחח בהחלט אחד מכוער ושני יפה ../images/Emo99.gif

בפרק הראשון כשדורי הלך במגרש והאוהדים קראו לו הייתי בטוחה שזה היה סער. חליפה שחורה.. ג'ל קוצים.. הם דיי דומים כאשר דורי מסתיר את זיו פניו.

MoRaN SaShA

New member
מה הבעיה לעשות שיער דומה גאון.

זה לא כזה ברור שהם אחים אבל לכו תדעו.

דרך אגב...

לא זכור לי שקיללתי אותך או משהו בסגנון. ואת לא מפסיקה לקלל אותי, ואני ממשיך להתאפק ולהיות נחמד אבל זה כבר נמאס, מנהל\מנהל הפורום בבקשה עשה\י משהו!

MoRaN SaShA

New member
אני לא מקללת אותך. גאון זו קללה?!

אה וכן- אתה מאוד מעצבן. אתה לא מקלל אבל ההערות המעצבנות שלך. כמו שאתה שואל מי משחק יותר טוב ועונים לך את התשובה שאתה לא אוהב - אז אתה כותב "פחחחחחחח" או "טחחחחח" או כל מיני שטויות. אתה קרציה בלתי נסבלת וזו לא קללה. זו פשוט האמת.

למעלה