האדומה

חחח עלק תכנונים בצ'אט../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חבל באמת שהים כבר הצ'אט כמעט ולא פעיל...

אמיתמי

New member
הופסק לפי דרישת בני הזוג ../images/Emo13.gif

נדמה לי ששלב התכנונים פשוט מיצה את עצמו והחבר'ה דרשו שנתקדם לשלב ה.. ביצוע

באתי לברך../images/Emo13.gif

הגדרה "ה'דוסית' הכי חילונית שיצא לי לפגוש... הקולית שבאמהות..." כל כך מתאימה לך!!! מאחלת לך לגדל את 2 הזעטוטים בנחת

UmaGuza

New member
שאלות ../images/Emo140.gif

הי נטלי, דבר ראשון אני חייבת לציין שהילדים שלך ממש מקסימים. ולשאלות:
מתי ולמה החלטת לחזור בתשובה?
איך המשפחה שלך קיבלה את זה?
האם בעלך דתי מבית או חוזר בתשובה גם הוא?
איך תומר מקבל את אחיו הקטן?
מה הסיפור עם קציצות טונה?

עונהנהנהנה

מתי ? לפני כחמש שנים..(וואו)
למה? עד היום אני חושבת על זה,לא ברור זה פשוט קרה..עכשיו שלא תביני לא נכון אני לא דוסית או משהו,אני מקפידה בדר"כ על דברים בסיסיים וזהו(שבת,כשרות וזהו
)
בסבבה כזה,זה לא היה משנה להם.
בעלי דתי מהבית..(אבל פחות מקפיד מהמשפחה שלו
)
בינתיים רק רוצנה לחבק אותו(ולמעוך..) רוצה לעזור מנסה להרים(אני לא מסכימה..) בינתיים די בסדר.
אמממ לא בטוחה
בבלוג של ניקי ב היה מתכון של הקציצות ניסיתי והתלהבתי..ונהיתי מכורה הייתי מכונה פעמיים בשבוע(כדי שיהיה כל הזמן) אפילו היה לי ניק בשם קציצת טונה..(רק שאני כבר לא זוכרת את השם המדוייק) קיצר בהריון זה עבר...וכבר הרבה זמן שלא אכלתי את זה(הגיע הזמן להכין...)

שאלה נוספת (בהקשר הדתי-חילוני)

אמנם השרשור קליל ונחמד, אבל יש לי שאלה שעלולה להיות כבדה מידי, אל תעני אם לא בא לך - איך קיבלו אותך במשפחה של בעלך? לא הייתה בעיה עם העובדה שאת חוזרת בתשובה? עם העובדה שאת לא מקפידה על הכל? (שוב מזכירה, אם קשה לענות, אז להתעלם!)

עונה../images/Emo13.gif

איך הם קיבלו? אמממ לא משהו תאמת..ניסו בהתחלה לעשות לנו קצת בעיות אני די התעלמתי מהם ותאמת עד היום אני לא אוהבת אותם ומשתדלת להימנע מלדבר איתם ולהיות בחברתם.. הם פשוט לא אנשים נחמדים,בלי קשר אליי..

לילדה הכי גדולה ולאמא היא קטנה../images/Emo24.gif

שיהיה לך שבוע פשוט נפלא. חייבת לומר שאני תמיד נהנת לקרוא את מה שאת כותבת ומחכה ללמוד עליך עוד כמה דברים בשרשור הזה אז לשאלון הקליל שלי:
קיץ או חורף
בריכה או ים
מלון או אבטיח
שחור או צבעוני
גינס וטישרט או חצאית ושמלה חניות רשת או חנויות בוטיק ומעצבים
שרשרת זהב או שרשרת חרוזים
חופשת בטן בגב בחוף נידח או טיול תרמילאים בדרום אמריקה
קפה או תה
פסטה או סטייק עסיסי
שוקולד או ענבים
לחם שחור או חלה מתוקה
חתול או כלב
סרט פעולה או קומדיה קיטשית
בית קפה או פאב רועש

היי פלפלת../images/Emo24.gif

סתיו,אביב וחוץ מזה כשקיץ רוצה חורף והפוך..
בריכה!
א-ב-ט-י-ח שולטתתתתתתתת(כן יודעת ששולט..)
בגדים-שחור! באופן כללי-צבעוני
שמלה יפה או ג'ינס וטישרט
רשתות(פוקס וקסטרו כן?)
שרשרת חרוזים
בטן גב בחוף נידח
מיץ
ברור שסטייק,
שוקולדדדדדדדד
חלה מתוקה
בבית? שום דבר..אבל באופן כללי כלב.
קומדיה קיטשית
גם וגם

פרח88

New member
שאלה שלא קשורה

היי נייטי מאחר שהבנתי שאת דתייה , אז גם דיי מסורתית (שומרת שבת וחגים), אז יש לי שאלה .... ככה : זוג חברים שלנו ממש טובים ההורים שלהם קנו ספר תורה , הם מתכננים לעשות הילולה - ארוחת ערב באולם שמחות . עכשיו השאלה שלי היא - אני צריכה להביא מתנה כמו בהזמנה לאירוע של ממש ? או אולי לקנות משהו ? אני לא רוצה שייוצר מצב לא נעים ואני יגיע ביידים ריקות , וכל שאר האורחים במלאות תודה

לא שייצא להיות בהרבה חגיגות כאלו../images/Emo9.gif

אבל ניראה לי שמביאים מתנה לזוג..

את מתכוונת הכנסת ספר תורה

אם הם קנו ספר תורה ועושים הכנסת ספר תורה זה אירוע מאד מעניין אבל ממש לא שייך להביא מתנה-אפשר אם את רוצה להיות לגמרי מכוסה לתרום לבית כנסת- אבל בהכנסות ספר תורה שאני הייתי אם מביאים מתנה זו הפדיחה...

הכנסת ספר תורה

באירוע של הכנסת ס"ת (יצא לי להיות בארבעה) בד"כ מסיימים את כתיבת ספר התורה ואז יש תהלוכה-כמו חתונה (הספר מתחת לחופה) וריקודים עם הספר לתוך בית הכנסת- זה בד"כ שמחה קיהלתית יותר מאשר אישית כך שלפחות באירועים שאני הייתי לא היה מקובל להביא מתנה למי שארגן את האירוע ותרם את הספר-כי בעצם זו שמחה לכבודה של התורה- אבל אני מכירה רק את האירועים שאני הייתי בהם-כמה שהם היו גם אשכנזים וגם ספרדיים יכול להיות שיש מנהגים אחרים...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נייטי יקרה ומתוקה!!!

שיהיה אחלה שבוע! מצטערת שאני לא שואלת כלום
פשוט בשבוע עמוס ומתוזז.
(בכ"ז צירים מוקדמים בשבוע 29+4)
אז רק נשיקות
ושבוע נפלא.

למעלה