דרושים:

Roy1232

New member
../images/Emo41.gifדרושים:

1. אנשים שיודעים מה הולך עם האמרגנים ויכולים לנסח בבירור את "המצע" שנשלח לאתרים הגדולים ולאמרגנים הגדולים... 2. אנשים עם יכולת לכתוב מכתבים
3. אנשים מקושרים(שיר?
) 4. מה הכתובת של myspace של קולד? לפנות אלי במסרים בינתיים... ד"א כבר 47 חתימות בפחות מיממה... הלוואי שככה זה ימשיך.. ועוד משהו - כאן תכתבו את כל הצעות הייעול שלכם לעצומה, מה אתם חושבים שצריך כדי שתצליח - כי אם נפספס כאן באיזשהו שלב, אין דרך חזרה. ועוד דבר חשוב - מעכשיו לא עושים שום דבר בנוגע לעצומה בלי להתייעץ עם שאר חברי הפורום (וגם אני נכלל
) קיצר, חפרתי לכם בשכל אני יודע, אבל בסוף כולנו נרוויח

Roy1232

New member
את יודעת אבל איך לנסח אותו?

ז"א ממש איך לפנות לאמרגן? כי אני לא יודע איך
להגיד לו שזה ישתלם לו? או להתחנן?
אם את יודעת, סבבה
דברי איתי במסרים... אני רוצה להתחיל לטפטף את זה לאתרים כבר בסביבות ה200 קולות..

WhiteShadows

New member
אני דיי טובה בלהתנסח

ואתה יכול גם לדבר איתי במסן.. בנתיים אני מחתימה כלמניי אנשים..

Roy1232

New member
את עושה עבודת קודש../images/Emo8.gif

אבל הבעייה שיש כל כך הרבה אנטי... שאנשים פשוט לא רוצים לחתום. 52 חתימות ביום זה הרבה - אבל לא מספיק. בחודש אולי נכסה את האלף, במידה ולא בכל יום נקבל באמת 50 קולות.. בקיצור, אנחנו צריכים כאן רעיון גאוני ונס

WhiteShadows

New member
באמת יש הרבה אנטי ><

זה עצוב... אבל אם נמשיך להמריץ את זה ולא נוותר נצליח! אני מכירה כל כך הרבה אנשים שהיו רוצים אותם פה ד"א יצא לי לבדוק את העצומה של הסטורקס עכשיו והם לא עברו 400 חתימות.. אז יאללה לעבוד במרץ...כל עוד זה טרי זה מחתים יותר

Roy1232

New member
ברור שנצליח../images/Emo6.gif

יאללה מורל! חח סתם פירסמתי בקולדפלייאינג.. אני מקווה ששמה ירצו לעזור לישראלים =/. המצב פשוט נורא - הישראלים נגדנו כי לא אוהבים את קולד, והעולם בטח לא יעזור כי לא אוהבים את ישראל. פתטי או עצוב?

Roy1232

New member
קיבלנו 6 חתימות מקולדפלייאינג!

וזה בחמש דקות הראשונות הכל בזכות ישראלי אחד שקוראים לו וויל והוא ותיק שם וגאד בלס היס סואול
קיצר עם קצב כזה יש תקווה

sf59

New member
הם חמודים ../images/Emo13.gif

חשבתי שכדאי לפרסם בפורומים של אומנים שדומים לקולדפליי כמו:הביטלס,ולא בכל הפורומים. וגם אם תהייה איזה כתבה על קולדפליי אפשר להוסיף בתגובות פנייה למעריצי קולדפליי.

WhiteShadows

New member
אפשר גם במעריב לנוער

במדור מכתבים למערכת אני ממילא מתכוונת לשלוח מכתב למערכת אז אני אוסיף גם את הקישור לעצומה

WhiteShadows

New member
כן זה ממש קטע מוזר..

או שמתים על קולדפליי....או ששונאים אותם... אין באמצע ועוד אלה ששונאים אותם אין להם אפילו סיבה מוצדקת >< אני לא מבינה איך אפשר לשנוא אותם??

מה שאת אומרת זה די שטויות

כל אחד והטעם שלו ואם אנשים לא אוהבים את מה שאת אוהבת,הם כנראה לא מתחברים למוזיקה לא צריך סיבה מוצדקת אפשר לאהוב ואפשר לא לאהוב לא צריך סיבה

WhiteShadows

New member
אבל לא דיברתי על לא לאהוב

אנשים ממש שונאים אותם בלי שום סיבה הגיונית נראית לעין... אין לי בעיה עם זה שלא אוהבים את המוסיקה שלהם ואת צודקת שכל אחד והטעם שלו...אבל מכאן ועד לשנוא אותם??

Roy1232

New member
סטיגמה.

אין לי עוד מה להגיד. וכמובן הביקורות הקוטלות. מספיק שמבקר אחד בלי ביצים אמר שכל השירים שלהם אותו דבר, תשמעי את זה מפה ועד LA... מספיק שאיזה שרירן אחד מכיתה י"ב אמר שקולדפליי הם לזונות, וזה מספיק! תביני, אלה שנגד קולדפליי לא יודעים מה הם מפסידים, וטוב שכך
. שימשיכו להירקב להם לאט

Roy1232

New member
../images/Emo41.gifעדכון מצב:

אני רואה שהעצומה תופסת לה לאט לאט תאוצה בקרב הישראלים כאשר חברים שלא מהפורום הזה מצביעים בהמוניהם. אנחנו כבר ב107 קולות ואני מאמין שעד הבוקר נגדל לפחות ב20. פירסמתי בפורומים דפש מוד, רדיוהד, רוק, אביב גפן, אואזיס, קולדפלייאינג. ביום ראשון נעבור לפעילות מאסיבית יותר, עם הרבה יותר פורומים כולל הרשמי.. כשנעבור את ה600 נפנה למוזיקה נטו, עד אז צריך לגבש נוסח מכתב שיתאים להם ויסביר איך אנחנו חושבים שזה יוכל לעזור, ולדעתי הם ייענו לבקשה שלנו לפרסם. בינתיים, אתם מוזמנים לתת הצעות ייעול לעצומה.

Roy1232

New member
אני חושב שזה מיותר, פשוט כי:

רוב חברי הקומונה שלנו הם חברים בפורומים שכבר פירסמתי בהם. אני אפרסם גם אצלנו ביום ראשון...

טל 888

New member
וואיייייי זה מתקדם!!!

שלחתי למלאאאאאאאאא אנשים באייסי את הכתובת רובם חתמו :)

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifכה גם אני..../images/Emo13.gif

אצלי בנתים כולם התלהבו מהרעיון!

למעלה