דף קשר

ללה ללה ללה D:

שם : יובל D: גיל : 14 וחצי תאריך לידה : 8.3 מקום מגורים : מודיעין פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז : מקפליי / האחים גונאס / BLG דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו') : מסן - [email protected] תוסיפו D: מייספיס - תרשמו yuval050 .. ישלי גם אייסי אבל אני לא נכנסתי אליו כמעט. פייב : ג'ו 33> 5 דברים שלא ידעתם עליי : - אני מכורה ל- MTV HITS זה מה שרוב היום אני רואה .. - אני אובססבית קשות , לדאגי .. ולפעמים שאני רואה אותו בטלוויזיה יורדות לי דמעות ( חח אני יודעת שזה עצוב ומטומטם -אבל אני לא שולטת בזה) - אני אוהבת את גונאס כבר 3 חודשים בערךך :) - אני אפעם לא מגיעה בזמן אני תמיד מאחרת
- פעם אהבתי את ט"ה וזה היה לחודש בערך (ועכשיו אני מאודמאוד מתביישת בזה..) תמונה : אני במהיר ..

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאוקיי ../images/Emo9.gif

שם: מורן, מורנצ' :]
תאריך לידה: 3.6
מקום מגורים: בניברק
פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז: מקפליי
דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו'): [email protected]
פייב: ג'ו
5 דברים שלא ידעתם עליי: ּאני אובססית למקפליי XD ּהייתי בחופש בלונדון ופריז, החלום שלי שחשבתי שאני אפעם לא אטוס לשם
ּאחת החולשות שלי זה סקא[משבצות]
ּיש לי וריד בצורת M מתחת לעין והוא בולט XD ּתמיד שאני באה לכתוב תדברים האלה הכל פורח לי מהראש XDD
תמונה:אם חייב >< אני וג'וני דפפפ *___* במוזיאון השעווה

Maddie

New member
אוקיי אני ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

שם
נוי גיל
15 תאריך לידה
22.7.93 פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז
הייתי במקפליי אך פרשתי חלקית. דרך לתקשור
מסן - [email protected] פייסבוק - http://www.new.facebook.com/profile.php?id=1037258474&ref=name פייב
אין ממש...אבל אם כבר אז ג'ו 5 דברים שלא ידעתם עליי
1.יש לי משקפיים :) 2.אני אוהבת לרקוד טקטוניק
3.אני אוהבת פיצה! 4.אני גם אוהבת לזניה! 5.אני מעשנת פסיבית
תמונה

:]]

שם:שובל ... גיל:14 ו.. תאריך לידה7.2 ..:]] מקום מגורים:עפולה פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז: פורום,קמונה ... דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו')347304590 ..))רק תגידיו שאתם מהפורום פייב:ג'וו כפרוני אני עילו חח 5 דברים שלא ידעתם עליי 1.אני מתה על כלבים 2. חולה על האחיים גונא'ס.. 3.אנ י הרהבה בפורום וכזה באתרים בבכללי 4. אני...אממממאוהבת לעצב סוג של בדגים 5.חולה על נעיליםם חחחחחח:]] תמונה.. אמ.. ישש נכון תמונה יפה ..

SoFibar

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo44.gif

שם: Yo
תאריך לידה: 19/3/1993
מקום מגורים: מרכז
פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז:
דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו'): MSN
[email protected]
דברים שלא ידעתם עליי:
אני לא מסוגלת להתרכז בשיעורים
אני מאוהבת באדוארד
אני אוהבת את ג'ו
אני מעריצה של marilyn manson תמונה:

הנה שלי: |פסטרמה|

שם: נוגה גיל: 13 תאריך לידה: 14.3.95 מקום מגורים: קיבוץ במרכז פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז: סימפל פלאן, הישרדות דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- noga vega פייב- ניק 5 דברים שלא ידעתם עליי: אני משחקת טניס, אני בחוג קראטה, אני אוהבת מאוד את סימפל פלאן, הולכת להופעה של סימפל ב-3 לדצמבר, אוהבת את האחים ג'ונאס ובמיוחד ניק

../images/Emo54.gifאנוכי ^_^

שם: סטסי
גיל: 16 תאריך לידה: 24.06.92 מקום מגורים: מקום קטן כזה בין רחובות לאשדוד פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז: טוקיו הוטל, אוף טופיק מיוזיק, מיוזיק אדיקט, פול אאוט בוי, מכ"ר, פירסינגים וקעקועים דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו'): 201717890 [email protected] בפייס חפשו stasi konrad פייב: קווין :] 5 דברים שלא ידעתם עליי: 1. שנכשלתי בבגרות בהיסטוריה
2. שאני רעבה 3. שלא הלכתי אתמול לפול מקרטני ועכשיו אני בדיכאון בגלל זה 4. שאני מכורה קשות לקריאת פיקים, MTV, קפה וקרואסונים
5. שאין לי יותר מה לרשום תמונה:

Fall Out Liel

New member
תפוז מטומטם!!#$#%#$%../images/Emo168.gif

זה לא שולח לי הודעות במערכת החדשה! סופסוף!
ליאל, 17 [עוד שבוע בול!], מהמרכז.
אין לי פייב, כולם חמודים, מדהימים, מוכשרים, ונפלאים באותה מידה
, אבל בואו נגיד שלג'ו יש יותר סיכויים איתי
אני נמצאת כבר שש שנים בתפוז ואני בפורומים- טוקיו הוטל [מנהלת], פול אאוט בוי, אופנה אלטרנטיבית, אימו, פה כמובן, ואני קוראת סמוייה בעוד כמה
.
ICQ- 198596492 MSN- [email protected]
מה לא ידעתם עליי? 1. התחדשתי בעדשות ומשקפיים משלשום D: 2. הייתי בהופעה של פול מקרתני אפילו שאני לא מכירה את השירים שלו. 3. אני משוגעת
4. אני אתאיסטית [לא מאמינה באלוהים]. 5. אני מתהמתהמתה על ארה"ב ואני חולמת לטוס לשם ואפילו לגור שם
, ואני שונאת את ישראל
.
אין לי כוח לתמונה

Moi. =]

שם
לינוי (( = גיל
14 תאריך לידה
3.7 מקום מגורים
תל אביב .
פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז
מקפליי, מקפליי ועוד מקפליי !!!
דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו')
מסנ - [email protected] פייסבוק - linoy josef פייבס
ג'ו וניק .
5 דברים שלא ידעתם עליי:
1 אני אוהבת לראות משחקי כדורסל ויש לי חולשה לאנשים גבוהים
2 אני מאווווהבת במקפליי!!! במיוחד בטומי פלצ'ר ובדני ג'ונס . הווווווו
3 אני מתה על בעלי חיים , אבל אין לי אף חיה לצערי בגלל ההורים שלי ...
4 המממפ ... אני אוהבת לכתוב .. שירים, סיפורים , פיקים ... כלמיני
5 עם חברות שלי אני מדברת בטלפון שעוות . אבא שלי שונא את זה חח XDD תמונה
~~ תראו בפייסבוק XD ~~ אבל כדי לא לאכזב , קחו תמונה הרבה יותר שווה !!!!

Mcflymylife

New member
../images/Emo20.gif גמאני עוווווווונה ../images/Emo20.gif D :

|כוכב|שם
שני :) |כוכב|גיל
14 |כוכב|תאריך לידה
29.5.94 |כוכב|מקום מגורים
חיפה O ; |כוכב|פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז
פורום מקפליי
|כוכב|דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו')
מסן
[email protected] איסי
209428828 |כוכב|פייב
ג'ו D : |כוכב| 5 דברים שלא ידעתם עליי
1. אני מכורה לאיס קפה , כמו לאויר לנשימה , D : 2. אני כל ערב רואה את אחד היי סקול מיוזיקלים , או קאמפ רוק שיצא , אבל כל ערב !!!1 , 3. יש לי גיטרה חשמלית בבית אבל אני לא לומדת מעצלנות :( 4. פעם אחת ניסיתי לנהוג במכונית של אמאשלי ונתקעתי בפנס רחוב ( אופס . . ) 5 . אני לא יודעת איך מעלים תמונות בהודעות חוץ מהודעות חדשות :( ( אגב אם מישהו יכול להסביר חח D : |כוכב|תמונה
לא ד'עת להעלות . [[ =

Fall Out Liel

New member
את מעלה תמונות ככה ../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

הוספת הודעה ---> ואז יש לך למטה הוספת תמונה. את לא יכולה להוסיף תמונה בתגובה מהירה..

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifעונה [[:

שם: כרם
תאריך לידה: 17.2.94
מקום מגורים: ראשון ציון
פורומים/קומונות מועדפים/מועדפות בתפוז: פורומים: זה, אופנה. קומונות: חיות וחברים, פטפוטים והכל המקורית והאנה מונטנה.
דרך לתקשור (מסן/אייסי/פייסבוק וכו'): ממ מי שרוצה שתבקש
פייב: ניק !@#
5 דברים שלא ידעתם עליי: ממ אוקי...
1. יש לי כלבה בשם בוני =] 2. אני מנגנת בגיטרה
3. הדבקתי כבר 7 מחברותיי לאחים ג'ונאס =] 4. אני נוהגת לגנוב יומנים של ילדות מכיתתי ולקשקש להם ניק ג'ונאס ביומן P: 5. אני קצת משוגעת לפעמים
תמונה: מממ אין צורך D: תהנו בנתיים מיופיו של ניק

למעלה