דף הקהילה החדש - נא לקרוא

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifדף הקהילה החדש - נא לקרוא../images/Emo41.gif

בקרוב מאוד יעלה דף הקהילה החדש (פרטים בקרוב), לכן אבקש מהחברים בפורום כמה דברים: א. חברים יקרים, רצוי לעדכן את הכרטיס האישי שלכם לקראת עליתו של דף הקהילות, את הכרטיס האישי ניתם לעדכן פה. ב. אם יש פורום שברצונכם להמליץ עליו, לא חייב להיות פורום שקשור לפורום שלנו, זה הזמן להמליץ, שרשרו לכאן את ההמלצות שלכם. ג. זה הזמן לחפור קצת בארכיון הפורום, אם יש הודעה או שרשור שברצונכם להמליץ עליה, זה הזמן, שרשרו את ההודעות המומלצות לכאן. ד. יש לכם אתר שלא נמצא בקישורי הפורום וברצונכם להמליץ עליו
שרשרו לכאן.

SaberTooth

New member
ועוד משהו....

גם לקראת עליתו של דף הקהילה, אני רוצה לעדכן את הודעת המנהל. עברתי על ההודעה ולי היא נראת בסרך, אך אני רוצה את דעתכם עליה, אז אנא כנסו להודעת המנהל, קיראו ושרשרו לכאן תגובות והצעות לשיפור.

ישנה חוסר-אמיתות בהודעה:

ציטוט->"סדרות הבת השונות מספרות על האירועים שהתרחשו לאחר מלחמת הרומח, כשכל אחד מחברי החבורה הולך לדרכו, הסדרות המצליחות מבין סדרות הבת הן "אגדות רומח הדרקון" ו-"סיפרי רייסלין"." הבעיה היא שספרי רייסטלין מתרחשים לפני מלחמת הרומח- כמו גם ספרים נוספים בסדרה.

SaberTooth

New member
ועוד משהו קטן....

אם הייתם חייבים לבחור תמונה שתייצג את הפורום, באילו מבין התמונות הבאות הייתם בוחרים...
תמונה ראשונה מצורפת להודעה....

SaberTooth

New member
תמונה מספר 4 - אחרונה ../images/Emo26.gif

אלו ארבעת התמונות המועדפות עלי, אם יש לכם תמונה אחרת שאתם חושבים שתתאים, אנא שרשרו לכאן...

SaberTooth

New member
תודה, אבל...

תודה, אבל אני חושב שאני אבחר בדרקון בכל מקרה, הוא יותר מתאים מאשר הלוגו בלי הדרקון.

SaberTooth

New member
הלוגו הזה נבחר...

עקב היותו בעיברית, נבחר הלוגו שהציע Raist, יש מתנגדים

Raist

New member
../images/Emo41.gifתודה על הבחירה../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif

Ophel McNeil

New member
יש מתנגדים. ../images/Emo108.gif

אל אף היות הלוגו שנבחר ציוני ויפיפה, אני הרבה יותר בעד הלוגו הראשון שפורסם, שהוא הרבה יותר מלכותי ומפואר.

Ophel McNeil

New member
העיצוב, כאילו?! ../images/Emo108.gif

הדרך בה הדרקון מסוכך עם כנפיו על הסמל, כאשאר הרומח עובר באופן מושלם דרך האותיות, שמתפתלות ומשתלבות עם קווי המיתאר של הדרקון. הסמל שבחרת... פשוט מדי.

SaberTooth

New member
אבל הם זהים...../images/Emo70.gif

אני לא רואה הבדל.... השוני היחיד בינהם הוא שאחד בעיברית ואחד באנגלית...

Ophel McNeil

New member
איי-איי-איי ../images/Emo108.gif

שים לב לפיתולי האותיות של זה באנגלית ושל זה בעברית.

למעלה