רייסט עבודה יפה. אחלה לוגו! קבל ח"ח
L Landei New member 3/8/02 #28 יהירות!!! איך אתה מאז לקרוא לעצמך "רייסטלין"? קודם הוכח כי אתה ראוי לשאת את השם...
ק קטריין New member 2/8/02 #18 לפי דעתע עם בוחרים לוגו ../images/Emo29.gif לפורום זה צריך להיות חשאי שחברי הפורום לא עכסו זה על זה בגלל שהם בחרו משהו מסוים ולא את הדבר שהחבר רצה שלכם לילך שתמיד תצעדו באור ולא בחושך
לפי דעתע עם בוחרים לוגו ../images/Emo29.gif לפורום זה צריך להיות חשאי שחברי הפורום לא עכסו זה על זה בגלל שהם בחרו משהו מסוים ולא את הדבר שהחבר רצה שלכם לילך שתמיד תצעדו באור ולא בחושך
O Ophel McNeil New member 1/8/02 #12 לא ממש הבנתי.... מותר לי להמליץ על פורום מכושפות? ועל כל היסטוריית רומח הדרקון שסטארהד (אם אני מאייתת נכון) מפרסם פה?
לא ממש הבנתי.... מותר לי להמליץ על פורום מכושפות? ועל כל היסטוריית רומח הדרקון שסטארהד (אם אני מאייתת נכון) מפרסם פה?
S SaberTooth New member 2/8/02 #20 ../images/Emo41.gif עוד עידכון בפורום ../images/Emo41.gif לפורום התווסף לוח אירועים, בלוח כבר נמצאים כל ימי ההולדת של הגיבורים. אם מתקיים אירוע הקשור לרומח הדרקון, אל תתבישו להציע בלוח האירועים (שילחו לי מסר, כשי שאוכל לאשר את האירוע).
../images/Emo41.gif עוד עידכון בפורום ../images/Emo41.gif לפורום התווסף לוח אירועים, בלוח כבר נמצאים כל ימי ההולדת של הגיבורים. אם מתקיים אירוע הקשור לרומח הדרקון, אל תתבישו להציע בלוח האירועים (שילחו לי מסר, כשי שאוכל לאשר את האירוע).
A angel the vempire New member 2/8/02 #23 סליחה אבל... הלוגו המקורי הוא באנגלית וככה צריך להיות אחד מהתמונות שהמנהל הציע לא בעברית אני אומר 1
C couchpotato New member 3/8/02 #27 השנים אלו שנים אלו מה שאנחנו חיים בהם! (אני יכול להביא לכם גם את השנים בPC- post cataclysm השנים של רומח הדרקון)
השנים אלו שנים אלו מה שאנחנו חיים בהם! (אני יכול להביא לכם גם את השנים בPC- post cataclysm השנים של רומח הדרקון)