דעתכם..

orginal freak

New member
אהה כן וגלל

קיבלתי תתמונות מהבר מצווה של אח שלי ואני נראית כמו תפוח אדמה- אין לך מושג את חייבת לראות את זה.....!!!

כפפות מהמם!

ורוד לא יפה בדרך כלל לבנים אבל זה מאוד תלוי...ואני מדברת על ורוד בהיר...ורוד חזק אין מצב!

chicolico

New member
דעתי...

אני מאוד אוהב כפפות ליומיום (וגם צעיפים וכל מה שקשור בחורף), ולמסיבה זה יכול להיות נחמד, אבל רק בתנאי שזה לא יהיה המוני מדי, כלומר, שאם תבוא עם כפפות למסיבה, זה רק בתנאי שתדע שתהייה היחיד (קצת קשה להסביר, בשורה התחתונה- אני בעד בתנאי שזה יהיה מקורי וייחודי...) לפני שבוע בערך הייתי במסיבה במועדון מוזיקה שחורה ולבשתי כפפות עור שחורות בלי אצבעות (מקווה שהבנת למה אני מתכוון)- זה היה נחמד כי זה התאים לי לאוירה באותו רגע וגם זה היה מקורי כי אף אחד לא לבש כזה דבר... לעומת זאת כמעט כל הבנות באותה מסיבה לבשו את אותה התלבושת (חצאית מיני, חולצה חשופה, מגפי שפיץ שחורות עם פסים לבנים) ואולי הלבוש הזה יפה אבל באותו ערב זה היה ממש דוחה... זה היה כאילו הן כולן שייכות ל"איגוד הפרחות" ואלה המדים שלהן... בקשר לורוד- אני בעד, כל עוד זה במידה ויש בזה יחודיות ומקוריות... ואם באמת בא לך ללבוש ורוד, תשתדל לא ללבוש את זה כצבע אחיד, כלומר, תלבש חולצה שמשולב בה ורוד עם שחור נניח... זה יכול להיות נחמד... חחחחח... יצא לי נאום "סנדרה רינגלר" מגוחך למדי.... בהצלחה.

"איגוד הפרחות ה"מקוריות""

פשוט חלחלה... בקשר לכפפות, אני בעד כל עוד לא תזיע כמו חמור (ואם כן, לפחות שיהיו כפפות סופגות :)) ובקשר לורוד, לדעתי, מי שרוצה בכיף. אפילו ורוד של בנות. אין קשר ללבוש ולנטיה מינית ואם הבחור מרוצה מהמראה שלו, מבחינתי (ואני מקווה שגם מבחינתו) כל העולם על הזולו שלו :)

למעלה