דעות על FM 2007

shlomi 123

New member
../images/Emo41.gifדעות על FM 2007 ../images/Emo41.gif

נתחיל בכך שהוסיפו תוספת ממש פצצתית לדעתי, את המלבן הזה בצד של החדשות שמראה למשל על השחקנן המדובר כמה שערים כבש ועוד מספר פרטים, לדעתי זאת תוספת מצויינת,לדעתי הסקין קצת חשוך מידי ואני כבר מחכה שיוציאו סקין יותר בהיר. המשחק בכלליות לא השתנה הרבה עם הכפתורים וכאלה, אבל היו מספר שיפורים לטובה כמו הראשון שציינתי קודם. התחלתי עם מכבי חיפה (הקבוצה אותה אני אוהד) ביקשתי משחק ידידות מאולימפיאקוס שהסכימו, לפני המשחק הסקאוט שלי נתן מספר פרטים לגבי היריבה אולימפיאקוס, כמו באיזה שיטה הם משחקים ואם יש לקבוצה פצועים ועוד מספר דברים (שזה נחמד מאוד לא זכור לי כזה דבר ב-FM הקודם). כשהגעתי למשחק עצמו (הדבר שלו חיכתי הכי הרבה, כי למעשה אם המשחקיות עצמה על הפנים שום דבר במשחק לא שווה כלום) ובניגוד ל-CM, מאוד נהנתי ומאוד התרשמתי לטובה, המשחקיות הרבה יותר מציאותית (כמו שחשבתי) מסדרת ה-CM, כאן אתה מרגיש שיש יריבה ממולך ולא שאתה משחק לבד עם עצמך. לסיכום: אחלה משחק, הכל מושלם, ושוב לא רואה את CM ממטר, משחק אחד ב-FM הספיק לי להבין שהוא הרבה יותר טוב ומעניין מ-CM הילדותית. מומלץ בחום רב!!! אשמח לשמוע את דעותכם על המשחק, לרעה ולטובה, שיפורים שאהבתם וכל דבר שיש לכם לומר.

shlomi 123

New member
הסקאוט מדווח

התבלבלתי בין אולימפיאקוס לבראגה (אולימפיאקוס לא הסכימו למשחק ידידות
)

ירוק18

New member
תשמע,אחרי הסקירה הזאת אני מתחיל

להרהר אם אכן לעבור ל-FM,רק יומיים אחרי ששיחקתי ב-CM. "כאן אתה מרגיש שיש יריבה ממולך ולא שאתה משחק לבד עם עצמך"-זה מבחינתי משפט המפתח,הרי מה שווה לשחק כשהיריבה מולך היא לא קבוצה והמשחק הופך לחד צדדי... טוב,נו.... נחליף.... תודה על הסקירה....

shlomi 123

New member
אני אישית לא

בכל מקרה לדעתי בכללי זה נחמד, לראות איך היריב שלך משחק באיזה טקטיקה ואם יש לו פצועים וכאלה...

TomZiZi

New member
מה אתה אומר

ואם אתה משחק עם קבוצה קטנה מאוד? אז במשחקים שקולים אתה תשחק לפי הטקטיקה המועדפת, אבל נגיד אתה משחק מול הקבוצה הכי חזקה בליגה, אתה תבוא במטרה לצאת עם הפסד הכי קטן לדוגמא, ותשנה את המערך בלי לחשוב פעמיים.

sok777

New member
כמה דברים

יש גם דברים קטנים שלא שמים לב מאוד אבל הם משמעותיים.. למשל, יש פונקציה להעביר שחקן לקבוצה אחרת אצלך [מילואים או צעירים] לשבוע, חודש או עד שיהיה כשיר [וכד']. ויש כל מיני דברים קטנים כאלו. השיחות לפני המשחק. יותר אפשרויות בשיחות. לוח ההנהלה, הדרישות והמחשבות שלהם הרבה יותר מושקע ואיתו גם הבקשות שאתה יכול לבקש. המהירות - הרבה יותר מהיר. סופסוף זה כמו שזה צריך להיות. למשל, אני עם הפועל חיפה, אז ליגת האלופות זה טוען לי מהר. כי זה לא חשוב למועדון שלי [לפחות ככה נראה לי שבגלל זה זה טוען מהר]. בעבר כל מפעל שהוא זה היה טוען לאט.. תלוי במס' המשחקים ואיזה קבוצות/נבחרות זה. הפעם 2 משחקי ליגה לאומית עם הפועל חיפה לוקחים יותר ממחזור שלם בליגת האלופות.
בתחילת המשחק יש אפשרות לבחור מה היית בעבר. למשל, אני בחרתי שהייתי שחקן לאומי ואח"כ [לדעתי זה בגלל זה] שחקנים רצו לעבוד תחתי. התפריט למטה. יש כל מיני אייקונים ואפשר ללחוץ עליהם ולהגיע למקומות בקלות יותר. מאוד שימושי!
דיבורים עם שחקן / שיבוח - שאפשר לשבח שחקנים, להגיד שהם יהיו כוכבים ענקיים, שאתה מת להחתים אותם וכד'. זה מצוין. גם לדבר עם שחקנים שלך זה חשוב מאוד. לדוגמא, אני אמרתי למאיר בן-מרגי מהפועל חיפה שהוא יכול להיות מאמן טוב והוא ענה שהוא ישקול זאת. מועדון הורה / מועדון מאומץ - זה גם חלק גאוני במשחק.. אם רוצים ששחקן ישתפשף ואין כח אליו ואי אפשר להשאיל, מעבירים לקבוצה שאתה מאמץ למשל. או ההפך.. יש לה כשרון גדול? יש לך זכות ראשונה עליו! בכל אופן, לא יצא לי הרבה להתרשם מזה כי לא פעלתי עם זה. יש למשל דבר גדול מאוד, שינוי גדול, שלא שמים לב אליו כמו למשל, לדבר גדול אחר כמו דו"ח הסקאוט. הדבר הזה הוא התקשורת. אני לא יודע אם שמתם לב אבל התקשורת, כמו כל דבר במשחק הזה, מאוד מאוד מציאותית. התקשורת השתפרה מאז המשחקים הקודמים. יש הרבה יותר שאלות שנשאלות למאמנים, הרבה יותר ספקולציות והרבה יותר חיים. דבר גדול אחר- דוחות סקאוט. נראה כאילו ממש השקיעו בזה ועשו את זה כההמצאה של 2007. שיפרו את זה מקצה לקצה. זה פשוט מדהים. יש סקאוטים עם ידע על אנגליה וקצת על מקסיקו ואם תשלח אותם לצרפת סביר להניח שהם לא יצליחו טוב [לדוגמא]. זה פשוט גאוני. הידע של הסקאוטים, הדוחות עצמם [איזה פירוט] ובכלל כל העזרה שזה מביא. פשוט אדיר!
דברים ששמתי לב ועצבנו אותי: *המחירים קצת עצבנו אותי. לא יודע, יש בזה משהו קצת מעצבן. *הנתונים. הנתונים השתנו. אני לא אומר שזה רע, נמוך מדי או גבוה מדי. פשוט זה שונה כי זה יותר נמוך וזה קצת מפריע אבל נתרגל. *משהו ששמתי לב אליו בתוך המשחק עצמו [הסימולציה של משחק] הוא ש99% בערך מבעיטות ה5 והקרנות, זה כאילו שה"מביא כדורים" [שלא רואים אותו באמת] זורק לשוער [או לשחקן, בקרנות] כדור והכדור עף קדימה מדי ולא מהנקודה שצריך להוציא ותמיד זה אותו דבר. זה עף קדימה טיפה לאותו מקום בערך והשוער / שחקן בא וזה עף חזרה. זה מעצבן כי מילא שיעוף טיפה לצד אבל למה כל פעם אותו דבר?! זהו. בסכ"ה עד כה ממש התרשמתי מהמשחק.

shlomi 123

New member
בקשר לדבר האחרון

זה באג קטן, שאני מאמין שהוא יתוקן בפאטץ' הראשון שייצא.

X Slider

New member
עליתי על משהו חדש?!

שחקן ותיק לוקח שחקן צעיר תחת חסותו ומלמד אותו!! איזה נחמד

raul1802

New member
איך משפרים את יכולות השחקנים?

לפעמים היכולות של השחקנים רק יורדות איך אפשר לשפר דרך אימונים: אימונים קשים, קלים??

CM Punker

New member
באג בכסף :/

התחלתי עם הפועל (אני משחק על שקלים) וקיבלתי בערך 300K אז ביקשתי תוספת והוחלט להעביר כמעט את כל הכסף שיש להפועל שזה יוצא 30 ומשהו מיליון ש"ח זה ממש לא הגיוני ניסיתי את זה גם בחיפה ויצא בערך אותו הדבר אין תלונות על זה אבל זה לא ממש ריאליסטי

למעלה