דיון

נרקי

New member
אין לי שום טינה להומואים ולסביות

כל אחד שיעשה מה שבזין שלו
ועכשו באמת.. אני לא נגדם. כל עוד הם שמחים אני שמחה בשבילם
ואין דבר כזה ידיד ואם יש .. אז מתישהו הוא ירצה קשר רציני ואוהב

אין טינה להומואים..

אני דווקא מתע עליהם.. [וחברע שלי שתהיה בריאה, מאוהבת בהם
ככל שיש יותר הומואים בעולם היא מאושרת]

העכביש2

New member
החיים בהחלט חרא....

מהבחינה הזאת
ואני כן לוקח את זה לכיוון מליצי כי אם נכנס מזה לבאסה אז נפסיד הכל... חברויות וידידויות טובות נגמרות כי אלה החיים ותמיד יש רצונות או חוסר רצונות של אנשים, של הסביבה, של החיים... חשוב לקבל את השינויי הזה, גם אם זה כואב, עצוב ומרגיז.... אם ידיד שלך רוצה אותך אז דבר לא ישוב להיות כמו שהיה כי האדם הוא לא רובוט שלוחץ על עצמו "פאוז" ומפסיק ת'הרגשות שלו... בשורה התחתונה: את צריכה להחליט באמת. את רוצה גם? ללכת על זה בלי היסוס ומכל הלב... את לא רוצה? קחי בחשבון שזה יהיה מוזר ולא אותו הדבר, ועל זה כמו שכבר ציינתי למעלה, אין לך כ"כ שליטה, את לא חייבת להסכים לכלום וצריכה לעשות מה שאת מרגישה... לאב יא גירל

לירני../images/Emo99.gif

הבעיה פה.. או שלא... שלא משנה מה אני בטוחה שהכל ישאר אותו דבר... זה לא שהאהבה פורחת.. רק הוא רצה לדעת אם אפשר להפריח (
) אותה.. ואם לא אז הכל נשאר רגיל ואם כן וילך מה טוב ואם לא ילך.. הכל יחזור לקדמונות [האם אני חיה באשליה? יש מצב!]

ygeva

New member
בואי אני אספר לך משהו...

אין כזה דבר שנקרא ידידות טהורה, מה שאומרים - זה נכון. תמיד יהיה אחד מהשניים שירצה משהו יותר. לאף אחד אין אינטרס שהוא טהור מאגואיזם (ומי שמאמין באלטראיזם מוחלט אז הוא נאיבי לדעתי). המתח המיני הזה הוא בריא מאוד, ואם יודעים לתעל אותו נכון אז הרווח הוא כולו שלך. תני לספר לך משהו על בנים... הם הרבה יותר פגיעים ממה שנראה. וכאשר ידידה קרובה שלהם תגיד להם "לא, זה יהרוס לנו את הידידות" הם ישמעו "אתה לא מספיק טוב בשבילי, אבל אתה חמוד!" וזה פוגע. למה? כי הרי יום אחרי זה היא תנפנף מולם בחבר החדש שלה, והם יאכלו קש בזמן שהיא תספר להם עד כמה לא טוב לה איתו וכמה שהוא פוגע בה, "אז תעזבי אותו" הם אומרים, "את לא לבד, אני פה איתך." נו באמת, על מי אתה עובד. תראה, אתה חמוד, אבל אתה לא עושה לי את זה. אני לא נמשכת אליך, אתה כמו אח בשבילי, אתה חמוד... תחליט. אבל לא, אני יעזוב אותו. הרטט שהוא מעביר בי, האתגר שהוא מספק לי - זה לא כמו אתך, שאתה ספר פתוח בשבילי. אתה תמיד תהיה שם, כי אתה כבר ברשת שלי. אתה תהיה שם, כי זה מה שאני מצפה ממך, ואתה תמיד תהיה שם, אבל הוא לא, ודווקא את מה שאני לא יכולה להשיג - אני רוצה. אז כן חמודי, אתה כמו אח בשבילי, אתה החבר הכי טוב שלי... אבל תבין... זה אני, זה אתה. ואני רוצה אותו. אז בוא נעשה עסק: נשאר ידידים הכי טובים, לנצח,ותמיד תמיד נהיה ביחד. אני אתמוך בך, אתה תתמוך בי, ותכיר, זה רמי, נכון שהוא שווה? זה מה שהם שומעים, זה מה שאנחנו שומעים. אז יש לך כרגע שלוש אפשרויות: למשוך את זה כמה שיותר, להגיד לו 'לא' בוא נשאר ידידים וכו' - או פשוט לחסוך את ולומר לו בצורה הכי פשוטה: בואי נסגור עניין. בוא נוריד פרופיל, לבינתיים, כי הרי אם 3 שנים לא באתי אלייך אז היית אמור להבין את הרמז לבד. שחררי אותו, ותני לו לבחור מה הוא ירצה לעשות. מה שלא יהיה כולם צודקים: ידידים טובים כבר לא תחזור להיות. תתחילי להתנתק ממנו רגשית, בהדרגה, כדי שאחרי שהנתק יקרה, לא תתחילי לשלוח לו 50 הודעות ביום לנייד ולהרגיש מתוסכלת למה החבר הכי טוב שלך הפנה לך את הגב. אל תהיי נאיבית.

כ"כ נכון...

היום הוא בא אליי ונראה מה נעשה, אולי אמשיך ואולי לא. אני יודעת שיש הרבה אמת בדבריך אבל לא בטוחה שזה מה שיקרה לנו... אבל יכול להיות... אין באמת לדעת... זה לא שיש אהבה מטורפת בניינו. בכל אופן קיבלתי את דבריך, קראתי הקשבתי והפנמתי. תודה רבה

בעלי היה פעם ידיד שלי.

החודש אנחנו 10 שנים ביחד. יש לנו שתי בנות מקסימות ואנחנו עדיין נהנים אחד עם השניה וכיף לנו ביחד. עונה לך על השאלה?

למעלה