דיון

../images/Emo41.gifדיון

רציתי לדבר קצת על יחסים בן שני ידידים טובים מאד מאד ואני מתכוונת לבאמת ידידים טובים
פתאום אחד הצדדים רוצה לנסות להיות חברים אחרי תקופה של ידידות חזקה בת 3-4 שנים. מה דעתכם, לי עדיין אין ממש תשובה ביחס לכך כי זה לדעתי יש פה הרבה גורמי השפעה לטוב או לרע, מה דעתכם?

ובפרטי פרטים...

אז יש לי ידיד, ממש ידיד טוב טוב טוב טוב!!!!! יוצאים ביחד, מדברים על הכלללל, עוזרים אחד לשניה תמיד, מקשיבים, מבלים, אפילו ישנתי אצלו כמה פעמים, ממש ידיד... הייתי אומרת כמו אח אבל לא... [עם אח לא מתנשקים מעולם לא קרה בניינו כלום [חוץ מנשיקה..] אנחנו מכירים כבר 3-4 שנים.. אתמול הוא יצא לי ביציאה שהוא רוצה לנסות... להיות ביחד... מצד אחד: תמיד אמרו לנו שאנחנו מתאימים, וכיף לי איתו, אנחנו באמת בקשר טוב. יש מצב שזה יצליח. מצד שני: הוא ידיד שלי, אף פעם לא הסתכלתי עליו בתור מעבר.. אני פוחדת שיהרס הקשר שלנו [למרות שגם אם לא יסתדר לא נראה לי שמשהו יהרס. למעשה אני יותר פוחדת שוב להיפתח לבן אדם... מסתבר שנשארו לי צלקות גדולות משלומי... לקחתי לי כמה ימים לחשוב על זה... ולהתיעץ...

מיכל19788

New member
הי...

אני חושבת קצת אחרת... קודם כל השאלה היא אם את רואה את זה כאפשרי, אם יש לך משהו בתוכך שכן מעוניין לנסות את זה ורק הפחד לאבד אותו כידיד מונע את המימוש כדאי לחשוב על זה ואולי כן לקחת צ'אנס. כי לפעמים ברגע שצד אחד רוצה וחושב על זה, מאוד קשה בכל מקרה (גם אם לא תרצי) לחזור להיות PURE ידידים. כי הוא חושב, והוא רוצה. אז בכל מקרה הוא מסתכל עלייך קצת אחרת.....

לפני כמעט שנה-

העלנו את זה כדיון אצלנו בבסיס. כי דיברתי עם אותו ידיד בטלפון, והר"צ שלי היה בהלם מזה שיש לי ידידים כ"כ קרובים כשיש לי חבר. הר"צ אמר שאין דבר כזה ידידים. מתישהו קורה משהו. אני לא הסכמתי, נתתי כדוגמא את הידיד הכי טוב שלי. קשר אפלטוני לחלוטין [או לחתולין
], ישנתי אצלו פעם ולא קרה כלום. הר"צ אמר לי, חכי ותראי, מתישהו יקרה משו. הכל עניין של זמן. [הוא גם קצת פסיכי, ולפי דעתו כשיש קשר חברות אסור שיהיו ידידים ולגבר אסור שיהיו ידידות. אבל חפיף.. כמו שאמרתי הוא פסיכי] חודשיים אחרי, הידיד יזם נשיקה. הייתי בהלם. ואז הבנתי קצת את הר"צ, שאין דבר כזה ידידות תמימה. אלא אם הידיד הוא הומו. באיזשהו שלב היה קטע שהוא רצה שנהיה ביחד, אני קצת חששתי. פחדתי שיקרה משהו וידידות תהרס. ואחרי אותה נשיקה היה קצת מרחק, משהו שלא היה אפפעם. לפני חודשיים הוא שוב יזם, ידיד טוב הוא כבר לא. וידידים שהם כמו "אחים" אין לי אלא אם הם הומואים. עדיין אני יכולה לדבר איתו על הכל והוא איתי, אבל הקשר לא אותו דבר.

תשמעי,

קרו כמה פעמים שישנתי אצלו ולא קרה דבר, וקרה 3 פעמים במשך ה4 שנים האלו שיצא לנו להתנשק... לא חשוב מה, תמיד שמרנו על קשר טוב שכולל יציאות דיבורים וכאלו... גם שהייתה לו חברה או לי חבר.. לא חושבת שאם נחליט לנסות וזה לא ילך הכל יהרס.. בקשר לידידים... כולכם כ"כ צודקים, אין דבר כזה ידיד טוב מאד תמים!! באיזה שהוא שלב זה נגמר... לי יש רק אחד כזה והוא באמת ידיד טוב. מדברים, צוחקים, יוצאים ובחיים לא קה דבר... כן, כן, גם אני חשבתי שהוא הומו [סתם
] אבל גם כשיש לו חברה או לי חבר אנחנו בקשר טוב, כי זה באמת תמים ויפה.. עד היום היו לי רק 2 ידידים טובים כאחים ושניהם מוזכרים פה. אחד כבר לא ידיד טוב בגלל מה שקרה אבל השני... הוא באמת כמו אחי. ואצלנו המשפט הבא לא עובד בכלל "אחים אחים, במיטה שוכחים"
עליו אני באמת סומכת כי למעשה אליו אני גם לא נמשכת אז כל שנותר לנו זה להנות בחברת האחר וזה הכל.

extream

New member
לעניות דעתי

היו לי ידידות טובת אפילו מאוד כן כמה מהן אחרי תקופה מסויימת ואחרי שהיינו ביחד הרבה וישנו ביחד המליצו לי אולי לצאת מהארון ואולי להדליק שם איזו נוורה
לדעתי כן הדבר שבאמת הפריד בין הידודות לחברות היא המשיכה המינות ואופן המחשבה על הצד השני וכל זה יכול להשתנות אין פה שום דבר מוחלט היו ידידות שפתאום השתנה היחס שלהן וניסו לקדם את היחסים וגם בלי שיקרה כלום זה נגמר כי היא חשבה אחרת ולא יכלה לחזור אחורה בלי שממשה את זה אוי זה מסובך כבר הסתבכתי בעצמי והיתה אחת שניסיתי לשנות את הגישה למענה וניסינו זה גם היה בעיתי ונגמר ומאז נפגשנו די מעט אני דווקא נומחה יותר בכוון ההפוך
חברות יכולות להיות ידידות טובות אחרי כי יודעים שבתור חברים לא הסתדרתם אז אין מה להפסיד
בקיצור כל אחד והסיפור שלו את תחשבי טוב עם עצמך קחי לך זמן למחשבה על אם ביכלל את נמשכת אליו פיזית (שלדעתי אם את זה אין אל תנסי זה יהיה סרט רע ) ואז תתקדמי או לא מה זמובן הוא שהוא כבר עשה צעד אז כבר זה השתנה .

גם כשלי היה חבר-

או לחלופין כשלו היתה מישהי [ואני אומרת מישהי ולא חברע כי הוא טוען שזה הגיל היפה של החיים ולא צריך להרוס אותו עם קשרים רציניים], תמיד הקשר נשאר קשר טוב. כי בתקופה ההיא באמת היינו ידידים. ובאמת היה בנינו קשר מאד מיוחד, שלא היה לי עם אף אחד אחר. [והנה, בדיוק עכשו הוא מתקשר לשאול לשלומי
]

נוע'לה

בדר"כ שיש חבר אז מתרחקים מהידידים ולהפך. היה לי חבר בילדות ועכשיו אנחנו בקשר טוב, זה אכן קורה. בקשר להוא שרוצה לנסות.... היום הוא יבוא אליי ונראה מה קורה עם זה. בקשר לידיד הטוב שלי שדיברתי עליו מקודם... אין בניינו משיכה וגם לא תהיה, ברור לו וגם לי שאף פעם לא נהיה חברים, אני חושבת... שבגלל זה אנחנו כן יכולים להיות ידידים טובים מאד מאד!!! ועובדה כבר 6 שנים אנחנו ככה והמשפחה שלי חולה עליו [גם המשפחה המורחבת] והמשפחה שלו חולה עליי, אנחנו יוצאים, הולכים לשבת אצל חברים, צוחקים, נהנים, מדברים על הכל לטוב או לרע, מריצים קטעים בניינו, עוזרים אחד לשניה כשצריך.... הוא באמת החברה הכי טובה שלי ואני שלו. זה למשל קשר שאני יודעת שלא משנה מה, תמיד יש לי אותו ולו יש אותי. אפילו היה פעם אחת שהתרחקנו לשנה כי חברה שלו... לא היה מוצא חין בעינייה הקשר ולאחר שהם נפרדו חזרנו שוב, כאילו כלום לא קרה. יש דבר כזה שנקרה ידיד טוב טוב טוב וזה נדיר!!! לא כל אחד זוכה לדבר כזה!

gilad269

New member
לא צריך

לפתוח את הפרוט. מכיר את זה ושמעתי על זה הרבה פעמים. וזה קורה לרוב במקרים של ידידות חזקה. אני מבין את ההתלבטות. יש לזה יתרונות וחסרונות. את אוהבת אותו בתור ידיד שלך מאוד,אבל קשה לך לראות אותו כרגע בתור בן זוג. הבעיה היא שאם יוצאים ביחד ודברים אחרי זה מסתבכים,אז יש חשש כבד שתאבדי אותו. השאלה האם את מוכנה לקחת תסיכון שיהיה סיכוי שתאבדי אותו בתור ידיד. למרות שאתם כמו אחים יש הבדל גדול שהוא ידיד שלך לבין שהוא בן זוג שלך. זה לא אותו דבר.שתצאי איתו תראי שזה לא אותו דבר שהוא היה ידיד שלך. בסופו של דבר ההחלטה תהיה שלך. אם אני הייתי במקומך לא הייתי מעביר את זה לזוגיות,אבל אני זה אני. השאלה מה חשוב לך יותר הידידות ביניכן,או לקחת סיכון ולהמר על זה בזוגיות.

מותר לי

New member
אני עם טל...

ידידות וחברות זה לא אותו דבר... את צריכה לחשוב אם הוא מתאים לך גם בתור בנזוג או רק בתור ידיד, ואם את מוכנה לקחת את הסיכון שאם לא ילך לכם יכול להיות שתאבדי אותו גם כידיד... בהצלחה בכל החלטה שתקחי!

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif גלעד! ../images/Emo163.gif

באמת לא הבנתי איך יש לו אנטר בפלאפון
די, אני חייבת לישון דחוף!

נרקי

New member
ידעתי שאין דבר כזה ידיד..

מתישהו הם ירצו קשר אמיתי...
קרה גם לי.. אם יש ידיד אז הוא חייב להיות הומו

למעלה