דיון.

../images/Emo41.gif דיון. ../images/Emo41.gif

לא יודעת מה איתכם אבל אני רמגישה חרא לגבי העניין הבא. תכלס אמינם עד 2002 או קצת אחרי היה פאקין אמינם. סלים שיידי. יכולתי לשבת בחדר על הרצפה להקשיב לו שעות. היום אני שומעת תקול שלו לרוב משירים מסריחים באמפי בפלאפון של כמה ערסים. הראפ הפך למיינסטרים והיום כל ערס עושה "יויו" ומקליט באולפן.. כולם חיים בסרט הזה. והגל הזה מכסה את הטובים. ועובדה- בתכלס? אני מרגישה שאיבדתי את מה שאמינם היה בשבילי. מבחינתי הוא מת. הוא כבר לא אותו אחד שכל שיר שלו דיבר לחלק אחר בי. אני מעדיפה להזכר יותר ולהחזיק יותר בסלים שיידי. The real slim shady אמינם היה הכי מחתרת שיש. הכי בועט שיש. הכי חצוף. הכי אמיתי. הכי הבנאדם שכל אחד היה רוצה בתוכו. וזה מה שמשך אותי אליו ואת רוב הקהל הישן שלו. מה קרה לו? לאן הוא נעלם? הוא התבגר. הוא הבין שכדי למכור הוא צריך להתעסק בחרא. וזה ממש עצוב, כי הוא היה דווקא זה שחשבתי שישמור על הקטע שלו והאמיתיות שלו ולא יתן לכל הגל לזה לסחוף אותו. הוא מזמן לא מה שאהבתי, והוא גם לא יהיה. אז אפשר להגיד שאני ממש ממש מתגעגעת לסלים שיידי, למרשל, כשהוא היה צעיר, חסר נסיון, וניסה לעכל את החיים שלו. מה דעתכם?

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif כל מילה

מאז אמינם שואו (שגם שם היתה התחלה של מה שאת מתארת.. כמו בHailie's Song) אנקור הוא כבר לגמרי ככה, הכי מתקרב ל2002 זה Rain Man שלא לדבר על D12 World שזה בכלל לא אמינם.. בהתחלה ממש לא אהבתי את TSSLP, אבל אחרי שמיעה-2 ממש התחלתי לאהוב את הבנדאם הזה וחשבתי השבוע על משהו.. רציתי לפתוח דיון על זה אבל אם כבר הגבתי אז אני אכתוב את זה פה סלים שיידי, הבנדאם מMy Name Is ו-Without Me מרשל מת'רס, בנדאם מMarshall Mathers ו-Yellow Brick Road אז מי זה אמינם? כל השאר?

לדעתי אמינם-

זה הילד הקטן והחצוף שחיפש לעצמו שם במה. אמינם זה ההוא שרדף במה\פרסום. אמינם זה מה שהוא היום. אהבתי את זה שמשיר לשיר ומאלבום מאלבום אפשר לשמוע איך מרשל מטארס מתבגר. אהבתי את הבנאדם שהוא, ואת הניצוצות טירוף שבו שהיו התגלמות סלים שיידי. אבל עכשיו אנחנו לא מכירים אותו. הוא לא נותן לנו להכיר אותו. מה שמשך זה העובדה שהוא שפתח בפנינו את העולם שלו. היום זה רק יויויו ג'י יוניט יו.

galileho

New member
אמינם זה

מרשל מת'רס :0 וזה לא רק השירים האלה.. סלים שיידי זה : the real slim shady superman big weenie rain man וקיצר כל השירים השטותיים אמינם AKA מרשל מתרס [ כי כמו שכולנו יודעים זה רק ראשי תיבות של השם שלו] זה : Hailie's song Mocking bird the way i am וכל השירים הרציניים זאת דעתי בכל מקרה

ozshady

New member
אה כן, לא כתבתי כי חזרתי הביתה...

רק מלפני חצי שעה מטיול שנתי של שבוע

galileho

New member
מישהו אמר שהוא לא טוב?

אני לא מתכוונת שטותי = מעאפן אני מתווכנת שטותי שהוא לא ממש רציני... זה לא כמו נגיד מארשל מתרס או the way i am [נסו לכתוב את זה בעברית XD ] שהם ממש חזקים ורציניים הוא שטותי : I do know one thing though bitches they come the go, Am I too nice? buy you ice bitch if you die I wouldnt buy you life! וכו' וכו' וכו'.. משהו פה ניראה לך רציני? ברור שזה שיר אדיר וכמו כולם גם אני חרשתי עליו עדיין חורשת לפעמים אבל אי אפשר לאמר שהוא נכנס לקטגוריה של מארשל אלא יותר לסלים שיידי. לפחות דעתי

ozshady

New member
בחיים שלי לא חשבתי על השיר הזה

בתור שיר שטותי... הוא מציג בעיה, כל ה"שרמוטות" (hoe) רודפות אחריו רק בגלל שהוא אמינם. והן, כמובן, משחקות אותה כאילו זה לא העניין.

ozshady

New member
כן ברור!

סלים שיידי זה הרוצח בדם קר/נרקומן/אונס זונות ועוד ועוד ועוד. אני לא רואה את סלים פה... וגם השיר just lose it לא ממש מתחבר לי עם סלים, אולי קצת אבל זה סלים שיידי לייט...

אני מסכימה איתך. היא מתכוונת,

שסלים שיידי שר שירים כאלה קלילים[ברובם] עם קצב וצחוקים... מארשל מת'ארס[איך כותבים את זה
] שר יותר שירים כבדים, ורציניים עם מלא עוצמה ומשמעות[גם סלים אבל פחות.] כמו THE WAY I AM IF I HAD וכל מה שהזכירו, שהוא בעצם מראה את החסרונות של "חיי הזוהר" או במילים אחרות את החיים הדפוקים שלו... סלים שיידי פחות רציני, ופה נסיים ת'חפירה><

בלי אמינם ב-D12 אין כזה דבר D12

אמינם הוא הזמר הכי טוב שיש ויש לי (במחשב) את הדיסק "The Eminem Show" וזה הדיסק הכי טוב

בדיוק על זה דיברנו,

D12 זה בכלל לא אמינם, ודה אמינם שואו זה הזמנים הכי טובים שלו. אתה לא יכול בכלל להשוות בין הדיסקים.

angela12

New member
אתה גדול אחי ../images/Emo6.gif

אני איזה שעה יושבת פה וצוחקת כל הכבוד על ההשקעה *THUMBS UP*

למעלה