דיון.

angela12

New member
אוח...

אני עוד זוכרת את ימי כיתה ה' הנהדרים שהייתי ילדה צעירה ומפוחדת וצעדתי לצליל לגמרי לבדי עם כספי הפרוטקשן שהרווחתי מלאיים על ילדים (בייביסיטר, פרוטקשן, אותו דבר!).. כן לעולם לא אשכח את אותו היום שבו קניתי, אחוזת התרגשות את דה אמינם שואו ובידיים רועדות הכנסתי אותו למר דיסקמן (חבר'ה אלו היו זמנים אחרים) ופתחתי את חוברת הליריקס ועשיתי כאילו אני יודעת את המילים...כשבעצם הבנתי אולי רק את המילה FUCK. אחח.. |מבט נוגה לעבר האופק| אממ! בכל אופן... כולי הייתי שוב אחוזת התרגשות כמו ילדה בכיתה ה' כשבאתי לקנות את ENCORE אבל נחלתי אכזבה רבה שנאלצתי להקשיב לאמינם שר על "תחת כמו זה". אני מצטערת אבל מהיום ההוא והלאה איבדתי את התמימות. הגעתי למצב שערסים שאולים אותי "אז מהה?! עדיין אוהבת את אמי-נם!?" ואני נאלצת להגיד "כן ודאי.." ואז לענות על השאלות המביכות שבאות בעקבות זה. אמינם עשה מוזיקה נוגעת, מרגשת, כבוד לראפ. עכשיו הוא עושה בדיוק את ההפך =/ עכשיו הוא ניהיה מהראפרים האלה שתמיד כלכך שנאתי והייתי מעבירה ערוץ כל פעם שהיה קליפ שלהם.

Elpar

New member
צודקת אבל יש לי משהו להוסיף

בקשר לערסים... זה באמת מעצבן! שיישארו עם הפאינג מזרחית! אבל בקשר לשינוי של אמינם... אני רואה את זה כשתי אפשרויות: א. אולי הוא רצה לשנות סגנון, לנסות משהו חדש? אני לא חושב שהוא יתאים את עצמו לאחרים, הוא עדיין אמינם והוא עושה מה שבזין שלו, הוא עשיר ויש לו הצלחה עצומה, הוא לא צריך להשתנות בשביל עוד קהל. זה סלים שיידי! ב. הוא פשוט השתנה, הוא לא עמד במה שהוא הציב לעצמו, כל אחד משתנה עם הזמן... אחר כך מבינים שדברים מסוימים נועדו להשתנות, או לפחות ככה נראה להם. אני אקח כדוגמה את מטאליקה, הבטיחו שלא יעשו קליפ אף פעם ובסוף עשו, וזה התברר כהצלחה! אבל שינוי איר: הם הוציאו דיסק עם סגנון שונה לחלוטין ממה שהם ניגנו וזה קיבל חרא של תגובות (מקווה שילמדו לאלבום הבא...). כל אחד משתנה, אם אמינם היה נתקע על הסגנון שלו (שגם אני העדפתי יותר) הוא לא היה מרגיש שלם עם עצמו על זה שלא ניסה לפחות. אם זה יתברר כחוסר הצלחה אני כמעט בטוח שהוא ישתנה חזרה.

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כמו מטאליקה

נראה לי שאמינם גם התמסחר, הוא הוציא שירים כמו Ass Like That בתור סינגלים כדאי שגם ערסים ישמעו אותו חחחח למרות שאני אוהב את מטאליקה, הקליפים שלהם ממש עלובים.. במיוחד של השירים הטובים

Elpar

New member
נראה לי שראיתי רק את וואן

אני לאר זוכר איך הוא... אבל אני אוהב קליפים כמו של אמינם של פעם שמדברים על השיר! כמו סטאן, לוז יורסלף, סינג פור דה מומנט ועוד... ולמטאליקה יש כל כך הרבה שירי פוליטיקה ומלחמות וזה יכול היה להיות מדהים לעשות להם קליפים מתאימים למילים (שמרחישים את השיר)

jogy

New member
נכון לגמרי

מרגיש בדיוק ככה.... הוא היה אמיתי והיה אפשר להתחבר אליו לכל נקודה בדיוק.... שיר לכל תחושה ומצב רוח והכל אמיתי וראפ לשם הראפ... אולי הוא ירד כל כך הרבה על אנשים שהחרימו אותו וכבר לא נשאר מי שיחרים אותו ועכשיו אין לו על מי לכעוס יותר? חחח בכל מקרה...אי אפשר להתכחש לכישרון שעדיין נוטף מהבנאדם אבל הסגנון שואף לפיפי.... RE UP כמעט לגמרי כזה חוץ מ No Apologies שגם בו הוא נשמע משום מה פחות רציני ממארשל מאתרס LP... לא יודע...בשירים החדשים יש אחוזי פוזה הרבה יותר גבוהים מאלה שרוב הרופאים ממליצים עליהם.... אמור לצאת אינפיניט 2 או משהו כזה לא?..יש לבחור עוד הזדמנות לחזור... אני אומר שנעורר מחאה, ונקים אגודה שהמטרה היחידה שלה היא לרדת על היילי כדי שיהיה למארשל על מה לצעוק... אני מוצא הרבה מהגישה החולנית הישנה והטובהשל אמ באוקטובר, בשבילי זה קצת נחמה קיצר יהיה טוב

../images/Emo45.gif

אי אפשר להשוות את השירים המלאים במשמעות, חוצפה וכעס על כול העולם, לשירים של עכשיו, שאין להם כלום חוץ מקצב. אפילו משמעות אין לשיר. אני יושבת ומקשיבה לשיר ולא מצליחה להבין... מה
הוא שר סתם שירים, בלי כלום. הוא שר עם 50 סנט, וכל שאר הראפרים, שלא מוסיפים לו כלום. הוא שר ת'שרירים שלהם, לא שלו. מה הרעיון באמינם אם לא השירים שלו
כל העוצמה והרגש
מה זה עוזר לי שהוא שר עם כל הראפרים האלה
אין מה לעשות חוץ מלשבת ולשמוע את השירים האיכותיים שלו, של פעם..

galileho

New member
אני מסכימה חלקית

אני גם מתגעגעת למה שהוא היה.. אני בטוחה שכולנו וברור שמה שאמינם היום בהשוואה למה שהוא היה פעם זה חרא טהור אבל עדיין אפשר להינות מהשירים הישנים ועדיין לא צריך להסתכל כל הזמן אחורה אל תעשו השוואות תשמעו את השירים שלו עכשיו אם אתם אוהבים אותם ואם לא אז לא לא יודעת מה איתכם אבל אני עדיין מתלהבת מכל קליפ שיוצא לאמ טי וי מכל שיר שמגיע לרדיו וכל פעם שאני שומעת או רואה את המילה אמינם. אני עדיין אוהבת אותו למרות שהוא השתנה ומי יודע אולי הוא יחזור להיות מה שהוא היה פעם [הא כן ואני אוהבת שירים שלו לא רק ערסים אוהבים אותם אני אוהבת את smack that כן , כן ואני אוהבת את you dont know ואני אוהבת מאודדד את jimmy crack coen] מה שאני מנסה להגיד פה שאולי הוא השתנה אבל בשבילי אמינם יהיה תמיד אמינם אותו גאון שעשה את הLP ואותו גאון שעשה מוזיקה טובה ומי יודע אולי ימשיך לעשות. ואני אישית חושבת שזה עדיף מפרישה אולי חלקכם יאמרו שעדיף לו כבר לפרוש אבל אני אוהבת לשמוע אותו וממנו לא משנה מה הוא עושה [אלא אם כן הוא יעבור למזרחית או משהו XD ] טוב די חפרתי. עד לפה^^

Under the GUN

New member
כנסי

אנחנו לא מתלוננים שאי אפשר להנות מהשירים הישנים אנחנו מתלוננים שהוא לא נותן לנו עוד שירים להנות מהם (טוב, אולי חוץ מJCC) יכול להיות שזאת הפעם הראשונה שאני באמת שונא שיר של אמינם, אבל סמאק דת עלווובבבב אני כ"כ שונא אותו.. LOL תדמיינו את אמינם שר את בלבלי אותו או שיט כזה

galileho

New member
גם אני לא אמרתי שאתם מתלוננים על זה

=] כניראה שלא הבנת.. אני סה"כ אמרתי מה עושים במצב כזה אבל לא משנה בקיצורי כי נמאס לי לחפור על זה אמינם זה אמינם.

ozshady

New member
אם כל זה שאמרת שהוא מייצר חרא...

אני חייב לציין שמאוד אהבתי את השיר no apologies מהאלבום החדש.

למעלה