דיון

../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

לקראת הקיץ
: אתם שותפים את הסוסים שלכם כל יום אחרי העבודה? טוב לא טוב? כל כמה זמן אתם חופפים אותם? חושבים שזה טוב לחפוף או לא? אם כן אז אם כל סוג של שמפו? פתחו את זה לדיון!!!

stary1

New member
../images/Emo55.gifבקיץ..

אתם שותפים את הסוסים שלכם כל יום אחרי העבודה? בדר"כ כן.. טוב לא טוב? טוב, זה מקרר את הסוס בימים חמים.. כל כמה זמן אתם חופפים אותם? פעם בשבוע מינימום. חושבים שזה טוב לחפוף או לא? לא יותר מדי טוב.. אם כן אז עם כל סוג של שמפו? ממש לא.

DiMi DiMa

New member
נמנמנמננמ =]

אתם שותפים את הסוסים שלכם כל יום אחרי העבודה?כההה טוב לא טוב?אממממ נראה לי שזה טוב כי הם מזיעים וזה מקרר אותם
כל כמה זמן אתם חופפים אותם?פעם בשבוע חושבים שזה טוב לחפוף או לא?אממממ פעם בשבוע זה לא מזיק =] אם כן אז אם כל סוג של שמפו? אמממממ אני חופפת לדימי עם כל מה שבהא ליד חחחח

fliperit

New member
המממ

אני שוטפת רק במים כל פעם שאני רוכבת (כשהמאמנת שלי רוכבת אני לא בטוחה שהיא מקפידה על זה.) לא בטוח שזה טוב...בקורס מדריכים אמרו לנו שזה יכול לעשות בעיות עור.. חופפים פעם בשבועיים בערך. טוב לחפוף...אבל רק לעיתים רחוקות.. אני חופפת עם שמפו לשיער יבש מאוד...ומרכך גם לשיער יבש מאוד

soosapir

New member
עונה..

אין לי סוס.. אבל.. בקיץ אני מסיימת את השיעור של בערך ב19:50-20:00 משהו כזה.. קיצר.. מפרקים ציוד ושוטפים להם את כל הגוף.. בלי שמפו.. ובחורף שוטפים להם רק את הרגליים..

שירלי317

New member
בלע בלע

אני שוטפת את קים אחרי שהיא עובדת קשה ומזיעה ורק כשיש מזג אוויר נעים ושמשי יחסית.. שטיפה עלולה להזיק במידה ועור הזוז מתייבש והשכבה השומנית ששל העור המגנה על העור לא מספיק חזקה מה שיכול להגרם מחפיפה בתכשירים לא מתאימים לסוסים או בשטיפה תכופה מדי.. ניתן לשטוף בתכיפות גדולה ללא כל חשש אם דואגים לשכבה השומנית של העור.. עם שמפו או תכשירים אחרים מיוחדים אני חופפת את קים פעם בשבוע רק עם השמפו של אמא שלי (PALMER) שגם דוחה זבובים לשבוע אז זה בכלל טוב =)

חחחח מצחיק אותי

שאת מפרסמת כל פעם את התכשירים של אמא שלך... אבל סתם זה אחלה מקום בשביל לפרסם..

שירלי317

New member
חח, אני מצחיקה גם את עצמי

אני פרסומת מהלכת! סתם.. זה פשוט נכנס לי לכל דבר כי זה חלק מהחיים שלי.. בלי לשים לב אפילו...

בקיץ...(עדיין לא היה לי את לאקי)

אתם שוטפים את הסוסים שלכם כל יום אחרי העבודה? כעע :) טוב לא טוב? הכי טוב חח כל כמה זמן אתם חופפים אותם? פעם בשבוע בערך לא פחות חושבים שזה טוב לחפוף או לא? עדיף כמה שפחות אם כן אז עם כל סוג של שמפו? לא!:)

Ride Or Die

New member
אממ

אתם שותפים את הסוסים שלכם כל יום אחרי העבודה?כה טוב לא טוב?בעיקרון עדיף לשטוף כמה שפחות אבל בקיץ חובה אחרי כל אימון כל כמה זמן אתם חופפים אותם?פעם בשבועיים בערך חושבים שזה טוב לחפוף או לא?זה סבבה כדי לשמור עליו נקי אבל זה לא כל כך טוב לחפוף הרבה אם כן אז אם כל סוג של שמפו?שמפו תינוקות

למעלה