דיון

amitush26

New member
../images/Emo41.gifדיון../images/Emo41.gif

רקדנים- זה או שיש לך את זה, או שאין לך את זה? או שכל אחד יכול להשתפר, וגם מי ש"אין להם את זה" בהתחלה, יכולים להפוך לג'ודי סוייר?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifולפי דעתי../images/Emo26.gif

קשה לי נורא נורא להחליט. אני בהתחלה, בכיתה ב' רקדתי כמו תרנגול הודו מסומם
לא אהבתי את זה ממש, אולי קצת אהבתי את זה, אבל המתיחות כאבו לי ועיצבנו אותי, ולא זזתי כמעט... כאילו, רגל קדימה רגל אחורה. יופי. לא הייתה לי שום ריקודיות, אז הנחתי לזה. בכיתה ד' ראיתי מודעה בקאונטרי, ופתאום התעורר בי מן מרת כזה... לזוז לזוז לזוז!
ואז זה פשוט... בא מעצמו... במקום שבו הייתי, תמיד חדשות היו בשורות אחרונות, אבל אני הייתי היחידה שנכנסה ישר לשורה ראשונה. כולן נורא אהבו אותי ועזרתי להן, וגמני אהבתי את זה! לא יכלתי בלי זה! אז החלטתי שאני מתקדמת וממשיכה עם זה, עברתי למקומות יותר מקצועיים, וכך היה
ולאט לאט התחלתי להתפתח בעוד סגנונות... וכן הלאה וכן הלאה. אני חושבת שאם הייתי ממשיכה בכיתה ב' זה בחיים לא היה מגיע. הייתי שונאת את זה. אוף... אני חושבת שרציתי לומר עוד משהו ושכחתי
אם אני אזכר בעוד משהו בהמשך אני אכתוב
בקיצור, בהתחלה ממש ממש לא היה לי את זה, ועכשיו יש לי את זה- ובגדול...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש המשך
אז אני לא יודעת מה לומר. כי לי בהתחלה לא היה את זה, וזה לא שעבדתי מאוד קשה והכל ואז הגעתי להישגים. עשיתי פשוט הפסקה עד שהרגשתי שיש לי את זה.... אני לא יודעת להסביר את ההרגשה... מן כזה Canned Heat
למי שהבין

n o a k

New member
או שיש את זה או שאין

מישהי יכולה לרקוד גרוע ואז להשתפר ולרקוד נחמד אבל היא אף פעם לא תהיה רקדנית אמיתית אין תחליף לכשרון, לא משנה כמה אתה מנסה או מתמיד

hadarya

New member
טוב זו שאלה קצת קשה, אבל

לפי דעתי אין לשאלה תשובה חד משמעית. תמיד יכול להיות מישהו יוצא דופן, שנראה שאין לו טיפת כישרון, והוא יכול פתאום להביא את זה ובגדול. אבל לדעתי, בכלליות גם אדם שאין לו טיפת כישרון, וילך לרקוד ובאמת ירצה את זה ויהיה מוכן להשקיע בזה הרבה, יכול להצליח להשתפר ולהיות רקדן טוב. אבל בשביל להיות פרימה בלרינה ולהיות רקדן\נית באמת מיוחדים, אני חושבת שצריך גם כישרון בנוסף להרבה הרבה, אבל הרבה עבודה קשה.

חחח כמוני

אני ממש אוהבת לשחק כדורגל ועד עד כיתה ח תמיד הסתובבתי עם בנים חיחי אפילו עשינו "קצת" בעיות וכשהגעתי לג'אז (לא לפי רצוני) וכל הבנות שהכירו אותי ממש צחקו חחח עשיתי הפתעה ועכשו אני נחשבת אחת הבנות הטובות בקבוצה

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הרעיון של החתימה זה ממני?
יאיייי אנשים אוהבים את החתימה שילייייייי=] אני הופכת לאייטם מסחרי

the mush

New member
רוצה לתת את דעתי,

אבל תבטיחו שלא תהרגו אותי
בעיניין של גמישות, אז כל אחד יכול להשתפר, עם הרבה רצון כמובן. אבל, אני חושבת שיש אנשים שנולדים עם כשרון לרקוד, וכאלה, שפשוט לא נולדים על כישרון. וכמובן, יש את האמצע. כי אחרי הכל ריקוד, זה כמו ציור. יש כאלה שיודעים לצייר, יש כאלה שפשוט לא {אני.} ויש כאלה באמצע.. כאילו, אני ממש מצטערת- יש אנשים שרוקדים כמו קופים, ואני לא בטוח אם אי פעם הם לא ירקדו כמו קופים. ויש את האנשים האלה, למשל.. מישהי מהבלט שלי. היא רוקדת יפה, אבל התנועות שלה שבורות, קשות. כי ככה היא רוקדת. מבינים

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאוף אני מתוסבכת../images/Emo4.gif

אז לאן אני שייכת? כאילו, אני מכירה את האנשים שאת מדברת עליהם... גם לי יש חברה כזאת... תנועות שנשברות... כאלה עקומות
אבל הקטע הוא שבערך ככה גמני רקדתי בכתה ב'. הפסקתי, וכשרגשתי בכיתה ד' מוכנה הלכתי על זה ויצא לי מצויין והיו עליי ביקורות מעולות מהסובבים אותי (הרואים אותי
). אז איך זה קרה? לכל אחד יש את הזמן שלו, או שלא מגיע זמנו לעולם? נראה לי שלי היה זמן משלי. זמן בשלות לרקוד.

the mush

New member
לא יודעת ../images/Emo3.gif

אולי לא רקדת ככה בכיתה ב', וזה סתם נדמה לך
ואולי טעיתי, וכשרון יכול להתפתח עם השנים. אבל עם הש-נים

Mr GK

New member
לא מסכים

ההגדרה שלי לכישרון היא נטייה להצליח במשהו באופן טבעי, בלי מאמץ. כאשר בכל תחום הכישרון שלך "שונה". כישרון לא מתפתח עם השנים, אבל הוא בהחלט משפיע על כמה מהר היכולת שלך תשתפר במרוצת הזמן.

../images/Emo6.gif

"יש כאלה שיודעים לצייר, יש כאלה שפשוט לא {אני.}" טחח
גמני לא יודעת לצייר אם זה מנחם אותך. אני שונאת לצייר אני מתעבת את זה
זה מזכיר לי דברים. אני פשוט ש-ו-נ-א-ת ציור, פיסול והדברים שדומים להם..ממש שונאת. אבל ממש

ויש גם

את אלו שרוקדים כמו קופים אבל עם הזמן והשנים נהיים לרקדנים מאוד טובים, לא חושבת?

the mush

New member
לא בדיוק. לא.

הם יכולים להשתפר, אבל אאני לא חושבת שיגיעו לרמה מאוד גבוהה. יכול להיות ממש רע מצידי להגיד את זה, אבל אני פשוט לא חושבת ככה.

Vitamin Chick

New member
אוקיי

לדעתי מי שרוצה מצליח, לא רק בריקוד אלא בכל דבר. אני מאמינה שגם אחת בלי כשרון שתשקיע את הנשמה והחיים שלה בזה ותירק דם ולאידעת מה תעשה אבל תתאמץ מאוד - אין כזה דבר שהיא לא תצליח!! כל דבר אפשר לפתח ולשפר ועם רצון להשקיע ולהאמץ ועם הכוונה נכונה... לדעתי כל אחת שרוצה מסוגלת

למעלה