דיון

sivani

New member
../images/Emo41.gif דיון ../images/Emo41.gif

האם ההורים נותנים לכם חופש לעשות מה שבא לכם באותה מידה שנתנו לכם בארץ? במה זה מתבטא?

kit k@t

New member
no!

my mom thiks that since i moved here im 15 again.... "be careful" "dont walk your dog in a pijamma" the best one-"dont talk to strangers" grrr. kar

kit k@t

New member
oh

but its mostly because i cant really take a bus here, and i dont really know the city here.. its not that bad, my mom usually lets me do whatever i want, but still i feel tied down since i can go from place to place by myself..... kat

canadit

New member
לא ממש!!!!!!!

בארץ ההורים שלי היו פוחדים כשהייתי נוסעת לבד לתל אביב או פתח תקווה עם חברים אבל לא היה לי זמן מסוים לחזור הבייתה כלומר הייתי יכולה להישאר כמה שאני רוצה
פה ההורים שלי לא מפחדים עליי אני יכולה ללכת לאן שאני רוצה לינסוע ל DOWNTOWN עם חברות מבלי שהם יבדקו כל שעה ועדיין אני יכולה לחזור הבייתה באיזה שעה שאני רוצה

JMSixfeetsmall

New member
כן..

תשמעי.. פעם שעברה שהייתי בארץ הייתי בת 12, אז אין בדיוק חופשיות (במיוחד אם גרים בענתות, אם מישהו מכם מכיר.). עכשיו היא יותר בוטחת בי לסוע עם חברים (למרות שהם נוהגים). ולחזור מתי שאני רוצה הביתה.

justnoa

New member
אממ

זה פלוס מינוס באותה מידה רק שפה אני כמעט ולא יוצאת אז זה לא משנה ממש כאילו עכשיו לא צריך להיגרר עם נייד לכל מקום והכל כי אין לאן ללכת:)

נעמצי

New member
ממש לא...............

כאילו, אני מבחינתו עדיין ילדה בת 10- לא שואלים אותי ולא נותנים לי לעשות כלום כמעט לנסוע- או שהוא מסיע אותי או מוניות. אין מצב לאוטובוסים וכל שאר אמצעי התחבורה המשוכללים שפה לבלות- לחזור עד 12 וחצי ולהיות צמודה לפלאפון בבית- להיות עם כריס אבל הוא מתעצבן כל פעם שהדלת נסגרת קניות- צמודה לפלאפון גאש, הוא בן אדם מעצבן ביותר

MissUnKnown

New member
_______

אני לא חושבת שזה השתנה בהרבה... למרות שפה אני נוסעת מתי שבא לי באוטובוס למרכז העיר. אבל עדיין ההורים שלי דואגיםת בארץ זה היה למחבל פה זה ששיכורים יתחילו איתי אבל ההורים שלי יתרגלו לזה שעכשיו אני יוצאת מהבית... אבל בגדול ההורים שלי עדין באותה גישה... אנחנו סומכים עלייך אבל לא על שאר העולם

CosmikDebris

New member
כן

זה מתבטא שאני יכול לחזור בשלוש וחצי בלי יותר מדי צרות מההורים

זה בערך כמו בארץ

רק שהנסיבות שונות, בארץ זה כמובן פיגועים, פה זה יותר בקטע של אנסים/שודדים/שיכורים וכו' להסתובב לבד בלילה אין על מה לדבר, לא שאני כל כך רוצה לעשות את זה בכל מקרה.

M o n t a n a

New member
אממ..

לקח קצת זמן, עכשיו אני הרבה יותר חופשי מאשר בעבר. אמנם בישראל הייתי במועדונים עד לפנות בוקר, אבל את תקופת הדיסקו שלי כבר עברתי חח ומועדונים לא מושכים אותי יותר. אממ ופה אני נהנית עם חברות עד מאוחר, אבל אם אני בחוץ אמא שלי מעדיפה שאני לא יהיה עד מאוחר.

הסבר

בארהב יש מלא שודדים, אנסים וכו'. ההורים שלי לא פוחדים מפיגועים. לא שיהיה לי איפה להסתובב כ"כ...

justnoa

New member
כן

זה דיי מפחיד אבל כמו בכל מקום נכון?? טוב... כמעט בכל מקום

למעלה