דיון

../images/Emo41.gifדיון../images/Emo110.gif

מה דעתכם על זה שמשלבים מוזיקה רגילה (היפ-הופ,האוסים,טראנסים,פופ וכד'..) והרבה ריקודי שורות בערב אחד של סלסה

The Cat Woman

New member
../images/Emo46.gif מעצבן!

ריקודי שורות
טרנסים, היפ-הופ, האוס, דאנס וכדומה-
לא קשור! סתם מרגיז! זה נחמד לעיתים רחוקות במסיבות ונסיבות מיוחדות! אבל בת'כלס- זה סתם מוציא את הראש מהקטע של הקצב של הסלסה וזה מרגיז.

אני חושב קצת אחרת..

ריקודי שורות זה באמת נחמד.. אבל לא בהגזמה
ומוזיקה אחרת חוץ מסלסה זה דווקא נחמד אבל לא להקדיש שעה-שעתיים בשביל זה
בכל זאת.. אנחנו בערב סלסה.. אפשר להקיד למוזיקה הזו חצי שעה.. לא יותר

shir salsa

New member
../images/Emo25.gifזה נחמד כל עוד זה לא נמשך

הרבה זמן. גם חצי שעה לפעמים זה יותר מדי... מספיק 5 שירים! אחרי הכל באתי לרקוד סלסה ושורות, לא מוזיקה שחורה והיפ הופ... בקיצור, אני מעדיפה שלא, אבל אם שמים אז אני רוקדת (לא יכולה שלא). וטל, אתה בא מחר?

Night-Girl

New member
מעצבן

באתי לרקוד סלסה אם רציתי היפ הופ או טרנסים הייתי הולכת למקום אחר

Lechko

New member
אמממ

דווקא יכול להיות נחמד, אבל הורס קצת את האווירה. אם כבר בא לכם לגוון, שלבו קומביות פה ושם, יותר מרנגה, יותר בצ'אטה (הרבה יותר נחמד לכל הדעות), אפשר גם צ'ה צ'ה וכאלה...אפילו איזה דאנס או פופ לטיני מדי פעם. אבל ריקודי שורות? למה?! וכנ"ל בנושא הRnB, זו מוזיקה שאני מאוד אוהב, אבל לא קשורה לגמרי לאווירה (אלא אם כן זה Orishas או Cuban Link) ואם ממש חסר לכם RnB, שימו איזו טימבה טובה.

Lechko

New member
לא מתנגד..

ריקודי שורות הם אחלה של דבר, אבל מה הקשר ביניהם לבין מוזיקת סלסה? זו מוזיקה ברזילאית... אני נהנה מריקודי שורות, נהנה לראות אנשים רוקדים שורות, אבל באכדיה, ולא על הרחבה של המועדון. זה קצת משנה את האווירה מאווירת "מועדון סלסה" לאווירת "הגנון של שמחה". בקיצור, הכל פצצה, אבל זה עניין של תזמון לדעתי.

Palalolito

New member
בדיוק הזמן.

ללכת לקנות בקבוק של ליטר וחצי קולה, להעלים אותו ולחזור לסיגריה.

TalKz

New member
חברה קצצת פתיחות למוזיקה!

אני אישית אוהב רוק, רוק מתקדם, לאטין, פיוג'ן, ג'אז, מוזיקה אירית ,ראגיי ...

זה לא כ"כ עניין של פתיחות..

גם אני אוהב רוק, האוס, טראנס, ג'אז, מוזיקה שחורה וכו'.. אבל אם אני הולך למועדון סלסה - מסיבת סלסה אני בא בשביל לרקוד סלסה ולא לרקוד האוסים, טראנסים וכו'.. לא אכפת לי שישימו כמה שירים בודדים אבל לא להגזים. מילא אם היו שמים סגנונות לטיניים אחרים (בוסה נובה, צ'ה צ'ה צ'ה וכו'..) זה היה נחמד ואפילו כייף
בקשר לריקודי שורות - שוב, אני אוהב ריקודי שורות
ואין לי התנגדות מיוחדת אליהם..

פ ל מ ה

New member
חברים....

אומנם זה פורום סלסה ואם אתם פה אז כנראה זה מה שאתם אוהבים אבל... שירי AXE הם אחלה שירים שאני ממליצה בחום ו"מעצבן" זה אולי כשלא כ"כ יודעים לרקוד אותם. לגבי שאר הסגנונות (טראנס היפ הופ וכו') אני חושבת כמוכם הם לא קשורים ומתאימים למועדון סלסה.

jennie 00

New member
לפי דעתי....

זה אחלה לשים קצת היפ הופ וטראנסים וכאלה אבל לא בהגזמה... כי בכול אנשים באו לסלסה ... חחחחח אבל זה ממש אחלה שמשנים אווריה קצת !

למעלה