דיבורים על כוס
קפה משמרת ערב

האמת שאני כבר ממש ממש ממש ממש נרדמת

אבל אף אחד לא בא אז אני כבר לא יודעת מה לעשות נהייתי מודאגת ועוד מעט משמרת לילה ואם הם לא יבואו גם???

די להיות דואגת.מגיע לך לילה אחד לישון בכייף:)

אז קדימה,לחמם את התנור ונומי עם חיוך של חצי מנת פלאפל:) האמת שמבחינתי מאד מסורבל להתמצא כן בין התגובות ולאחר ששיניתי כאן כינוי אני לו מקבלת למייל הודעה על תגובות אליי(לא מתכוונת למסרים) את זוכרת במקרה מה אני צריכה לעשות בעניין?? לילה קסום פונצ אהובה:)

אני באמת אלך לחמם את החדר

אז ככה תלכי לכרטיס שלך - (איפה שכתוב שלום אילנה55555!) תלחצי על זה - זה מכניס אותך לעולם שלך... אחרי זה יש ראשי, החברים שלי, תחומי עניין שלי, הפרופיל שלי,ניהול - תכנסי ללשונית של ניהול... את תראי שיש כותרת ראשי/פרופיל/הגדרות - שזה בצבעעל רקע כחול כזה - תכנסי להגדרות זה פותח לך שם אפשרות שליחת עדכונים/סינון מידע/עדגוניSMS/הגדרות כלליות/תפוז אישי- תכנסי להגדרות כלליות שם תסמני מה את רוצה שישלחו לך למייל :) בהצלחה!!

את יודעת מה קרה היום???

באתי ב 7 כמו שאמרתי אתמול שאני אבוא כדי להעיר את דודי אבל הוא לא בא ולא אמר שהוא התעורר!!! עד עכשיו הוא ישן!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל דאגה:) וכבוד לך שבאת ב7,פשששששששששששש.

dudutaza1

New member
../images/Emo150.gif קמתי... קמתי... ../images/Emo23.gif

קמתי ב-6:15 במקום ב- 6:00 אז התארגנתי מהר מהר ויתאצי.... מה שכן, אני חייב לומר שאת מלכה
הקדשת לי זמן ואפילו כתבת לי הודעה!!!!!!! אין עלייך פונצ'ית!!!!
בכל מקרה, כתבתי לך בפרטי.

נו בטח הקדשתי זמן! הבטחתי שאבוא לא?

אני זוכרת שאמרתי שאבוא לבדוק שאתה ער... אז באמת באתי :) אני לא עושה צחוק מבן אדם :)

למעלה