גמד

hello185

New member
../images/Emo41.gifגמד../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

אני רוצה להתחפש לגמד
אין לי שמץ איזה נעליים, חולצה, מכנס/חצאית ללבוש וגם לא איזה איפור.. אם יש למישהו רעיונות אז אני שמח לשמוע.

LO L I T A

New member
גמד עם כובע גדול

זה אחלה של רעיון... לא הכי נוח להסתובב עם זה, עם זאת- זה זול והכל זה הכנה ביתית ... אז ככה: 1) קונים בריסתולים שחורים. 2) לפי הגודל שלך, שזה יוכל לכסות את כולך אתה לוקח אחד מהברסתולים ומגלגל אותו סביבך, שיהיה לך רווח בין הגוף לבריסתול כדי שתוכל לזוז, ולהדביק. הבריסתול צריך להגיע עד למתחת לישבן. 3) אחרי שהדבתקת טוב כדי שלא יתפרק אתה מניח את זה על חתיכת בריתול ועם עיפרון מסמן את העיגול (של הרוחב) ועוד עיגול במרחק של אחד בהשני. 4) גוזרים אחד מהעיגולים כשתי ס"מ יותר גדול ממה שציירת. מנכיכים את זה על הגליל שהכנו ומבדביקים את העיוגול שגזרנו לאחד הצדדים כך שיכסה את המצנפת. 5) לעיגול השני שציירת תצייר מסביבו עוד עיגל גדול כעשר עד חמש עשרה ס"מ. גוזרים מסביב לעיגול הג דול.מציירים עיגול קטו כשתי ס"מ מהעיגול הפנימי וגוזרים אותו כך שיצא טבעת. 6)מדביקים את הטבעת לקצה השני של הגליל והרי לך קובע לענקים!!!(סתם...)
7)כעט מה שנישאר זה להשיג: חולצה של ילד בגודל שיגיע מהישבן ועד הברקיים ושיסגר עליך בהיקף, מכנoיים של ילד שיגיע מהברקיים ומעטה ושוב שיעלו עליך,כפפות, כרית קטנה, צמר גפן או כל חומר מילוי שהוא, וחבל. 8)מחברים את הכרית from inside לישן של המכנס של הילד עם חוט ומחט and it will look like a toshi. 9)ממלים את הישרוולים של החולצה בחומר מילוי וגם את הכפפות ומחברים אותם אחד לשני בחוט ומחט. קושרים את החבל לכל זרוע באורך חצי מטר כל צד. ** ד.א החולצה צריכה להיות עם שרוולים ארוכים ורצוי מקופטרת, וכדי חגורה שתתאים למכנס. 10)שכחתי לכתוב שצריך לעשות חורים בכובע לעיניים ולפה כדי שנתן יהיה לראות ולדבר כשמלבישים את זה על הגוף/ ראש. 11)כשמלבישים את הכל על הגוף הזה צריך להראות כמו גמד עם כובע שחור וגדול של כל החלק העליון של הגוף וכל החלק התחתון של הגוף מחתחלק לשתיים וכשצועדים עם הכל על הגוף זה נראה מצחיק מאוד עם מרימים רגל קטנה אחורה ומנענעים את הידים של הגמד עם החוטים שאוחזים בידיים שלך ... זה ממש מגניב!!!!
אנ בזמנו כשהתחפסתי לזה כולם מת התקהלו סביבי ורצו לדעםתמי מסתתר מתחת לכובע אם יש עוד שאלות לגבי זה או כל דבר אז...אם לא הבנת משהו...

שושיshosh

New member
נעלי גמד

אפשר לשים נעלי כית קיפי ולתפור לזה פונפון גדול צבעוני. אני לבשתי חולצה מבריקה ממשי, והייתי גמד על פטריה רק שזה קצת יותר מסובך כי לוקחים חוט ברזל ובד אדום עם נקודות לבנות מלבני(אפשר לקנות שארית בד), עם תפר למעלה להכנסת גומי ולמטה להכנסת חוט הברזל וכך נוצרה חצאית, לקחתי מכנסיים של ילד וחיברתי להםנעלי בית קטנות עם פומפון.וחיברתי את המכנסיים הקטנות על החצאית כך שיראה כאילו הגמד יושב על פטריה למעלה על החצאית. לבשתי את החצאית וגרביונים לבנים או מכנסיים לבנים שיהיו רגל הפטריה . על הראש אפשר לשים ככובע גרביון קשור שבקצהו פומפון תפור. פומפונים אפשר לקנות בחנויות תחביב. בהצלחה.

למעלה