אתה פשוט בור ועם הארץ.
יסלחו לי מנהלי הפורום על הכותרת, היא פשוט נכונה ומדוייקת. התרומה אינה קשורה בהשקפת העולם כשאנו מדברים על מלחמה של חמישים שנה : דם ניתן למדוד, שקי גופות אפשר לספור, אלמנות ואלמנים ניתן לספור, פצועים בשיקום ניתן לספור, נזק נפשי אפשר להעריך - תפילה אינה ניתנת למדידה אובייקטיבית, תפילה איננה מונעת ממחבל לרצוח, תפילה לא תעצור את צבאות ערב. "אם היינו משקיעים עשירית מהמאמץ שאנחנו משקיעים במלחמות נגד החרדים, למען אלה שכן משרתים" === זה עניין של דחיפות, לציבור דחוף מאוד להכניס את החרדים לצבא (כדי להקטין את העול עלינו, המשרתים במילואים - לא שזה אכפת לך כלל), מאוד דחוף בסדר היום הציבורי להכניס כמה שיותר צעירים חרדים להכשרה צבאית, מאוד דחוף לאנשים לאפשר נישואים אזרחיים וטיסות בשבת, ולא כל כך דחוף להם להגדיל את סך השקלים שניתנים להם בסוף ימי המלואים. למה? אני לא בטוח, אבל נראה לי כי רוב האנשים שעושים מילואים רואים בזה תרומה למדינה, משהו שחייבים לעשות ועל כן הפיצוי הפיננסי אינו קריטי להם. "ועדיין לא חוקק אפילו חוק אחד נגד החילונים שאינם משרתים" === על מה, לכל הרוחות, אתה מדבר ? חילוני שלא משרת מקבל ביקורים מיחידתו, מהמשטרה הצבאית ואף ממשטרת ישראל לאחר מכן הוא נלקח למעצר, לכלא צבאי, לבית דין צבאי, נשפט ומקבל (לרוב) מאסר בפועל... בוודאי שיש חוק, אפילו חוקים רבים - מאחר ואתה קצת בור בנושא אפנה אותך לחוק שירות הביטחון ולחוק השיפוט הצבאי, שם תוכל לעיין כאוות רצונך בסעיפים הרבים המדברים על כך... אבל לא, אתה לא רוצה לדעת, אתה לא רוצה ללמוד - אתה רוצה רק לבלבל את המוח ולומר לנו כמה החרדים תורמים למדינה וכמה שלא צריך אותם בצבא ואז בפתאומיות לדבר על כמה ימים עושה המילואימניק ולמה לא מעניינת אותו הסיבה שלא מחליפים אותו בשמירה... אתה, ידידי, צבוע מגעיל ובור. אתה מזעזע אותי, אתה בושה למאבק המילואימניקים !!!!