גם בנות עושות !

טלטיל

New member
../images/Emo41.gifגם בנות עושות !

מה שהכי משגע ומרגיז אותי זה שאני, בתור בת עושה 5 שבועות מילואים בשנה ויש אחרים שלא תורמים אפילו יום אחד !!! צריך לעשות משהו, זה כל כך לא פייר !!!

-רוני-

New member
ברוכה הבאה, לפורום הפרירים

מנהל פורום באמת הצעת יעול אולי יוחלף שם הפורום לפרירים בע"מ

yoavtzur

New member
מי אמר לך שלא תורמים? חרדים גם

תורמים,אבל השקפת העולם שלך והחינוך שקיבלת מונעים ממך להבין זאת. אני טוען שאי אפשר למדוד תרומה,אפשר למדוד הקרבה. לכן גבירתי הנכבדה,אל נא תמהרי להסיק מסקנות. יואב צור-שמאל ציוני!

חפש1

New member
למה אי אפשר למדוד תרומה?!?

המילואימניקית עשתה 5 שבועות מילואים השנה, ואתה, פרזיט, לא עשית אף יום אחד! מדיד וברור לגמרי!!!

yoavtzur

New member
כי מידת התרומה תלויה בהשקפת עולמך

קח לדוגמא את הקונפליקט שבין החילונים לחרדים,על פי השקפת עולמם של החרדים אין תרומה גדולה מתפילה,לאנשים חילונים קשה להבין זאת. הקרבה מאידך היא דבר שהרבה יותר קל למדוד,ונראה לי שגם החרדים מוכנים להסכים על כך. אם היינו משקיעים עשירית מהמאמץ שאנחנו משקיעים במלחמות נגד החרדים, למען אלה שכן משרתים,מזמן המצב היה יותר טוב. מספר החילונים שאינם משרתים גדול בהרבה ממספר החרדים שאינם עושים זאת, ועדיין לא חוקק אפילו חוק אחד נגד החילונים שאינם משרתים!!! יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
אתה פשוט בור ועם הארץ.

יסלחו לי מנהלי הפורום על הכותרת, היא פשוט נכונה ומדוייקת. התרומה אינה קשורה בהשקפת העולם כשאנו מדברים על מלחמה של חמישים שנה : דם ניתן למדוד, שקי גופות אפשר לספור, אלמנות ואלמנים ניתן לספור, פצועים בשיקום ניתן לספור, נזק נפשי אפשר להעריך - תפילה אינה ניתנת למדידה אובייקטיבית, תפילה איננה מונעת ממחבל לרצוח, תפילה לא תעצור את צבאות ערב. "אם היינו משקיעים עשירית מהמאמץ שאנחנו משקיעים במלחמות נגד החרדים, למען אלה שכן משרתים" === זה עניין של דחיפות, לציבור דחוף מאוד להכניס את החרדים לצבא (כדי להקטין את העול עלינו, המשרתים במילואים - לא שזה אכפת לך כלל), מאוד דחוף בסדר היום הציבורי להכניס כמה שיותר צעירים חרדים להכשרה צבאית, מאוד דחוף לאנשים לאפשר נישואים אזרחיים וטיסות בשבת, ולא כל כך דחוף להם להגדיל את סך השקלים שניתנים להם בסוף ימי המלואים. למה? אני לא בטוח, אבל נראה לי כי רוב האנשים שעושים מילואים רואים בזה תרומה למדינה, משהו שחייבים לעשות ועל כן הפיצוי הפיננסי אינו קריטי להם. "ועדיין לא חוקק אפילו חוק אחד נגד החילונים שאינם משרתים" === על מה, לכל הרוחות, אתה מדבר ? חילוני שלא משרת מקבל ביקורים מיחידתו, מהמשטרה הצבאית ואף ממשטרת ישראל לאחר מכן הוא נלקח למעצר, לכלא צבאי, לבית דין צבאי, נשפט ומקבל (לרוב) מאסר בפועל... בוודאי שיש חוק, אפילו חוקים רבים - מאחר ואתה קצת בור בנושא אפנה אותך לחוק שירות הביטחון ולחוק השיפוט הצבאי, שם תוכל לעיין כאוות רצונך בסעיפים הרבים המדברים על כך... אבל לא, אתה לא רוצה לדעת, אתה לא רוצה ללמוד - אתה רוצה רק לבלבל את המוח ולומר לנו כמה החרדים תורמים למדינה וכמה שלא צריך אותם בצבא ואז בפתאומיות לדבר על כמה ימים עושה המילואימניק ולמה לא מעניינת אותו הסיבה שלא מחליפים אותו בשמירה... אתה, ידידי, צבוע מגעיל ובור. אתה מזעזע אותי, אתה בושה למאבק המילואימניקים !!!!

yoavtzur

New member
תודה,בדיוק לאנשים כמוך התכוונתי.

"תפילה אינה ניתנת למדידה אובייקטיבית, תפילה איננה מונעת ממחבל לרצוח, תפילה לא תעצור את צבאות ערב" הקביעה הזאת בוודאי שהיא תוצאה של החינוך שקיבלת והשקפת עולמך, אדם הגיוני לא יכול לשלול על הסף שתפילה אינה עוזרת,ובכל מקרה החרדים חושבים שהיא עוזרת,וזאת הנקודה שאליה כיוונתי. "אני לא בטוח, אבל נראה לי כי רוב האנשים שעושים מילואים רואים בזה תרומה למדינה" כסף זה מכשיר של החברה להביע הערכה,ברגע שאנשי המילואים יתוגלמו כיאות ההשתמטות תפסק וממילא לא נצטרך לגייס את החרדים,חוץ מזה המדינה חושבת אחרת,עובדה שהגיוס הוא חובה ולא התנדבות. "חילוני שלא משרת מקבל ביקורים מיחידתו, מהמשטרה הצבאית ואף ממשטרת ישראל לאחר מכן הוא נלקח למעצר, לכלא צבאי, לבית דין צבאי, נשפט ומקבל (לרוב) מאסר בפועל... " נכון אבל זה לא נובע מחוק שחוקק על מנת לפגוע במשתמטים,זה תוצאה של אכיפת חוק הגיוס....אופסססס, אמרתי אכיפה? רק לאחרונה התבשרנו שמ"צ לא הולכת לאסור עריקים כי בתי הכלא מלאים...הקלות של ההשתמטות, לזה בדיוק התכוונתי! לא אמרתי שהחרדים תורמים,אמרתי שלא ניתן לטעון שהם תורמים פחות מהחיילים ולכן אני מתמקד במדד ההקרבה,חיילים מקריבים יותר ולכן זכאים לתגמול גבוה יותר מחרדים. " אתה, ידידי, צבוע מגעיל ובור. אתה מזעזע אותי, אתה בושה למאבק המילואימניקים " לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
יפה יפה

"החרדים חושבים שהיא עוזרת" === בבקשה, תוכיח לי, שנינו אנשים בוגרים ומבינים - תציע דרך להוכיח, אני הוכחתי את טענתי ואתה - סתם דמגוג. "כסף זה מכשיר של החברה להביע הערכה" === רק אצל פרזיטים כמוך, כפי שכתבתי - עצם כך שלא דחוף לציבור לקבל יותר כסף זה אומר שהם לא רואים תיגמול בכסף כהכרח להבטחת הגעתם לשירות. "וממילא לא נצטרך לגייס את החרדים" === טיפש אחד, אתה לא יודע מתי להפסיק הא ? מצורף להודעתי מאמר מאת הפרופ´ אסא כשר, תקרא ותנסה להבין מהו שווין זכויות וחובות !!!!! להזכירך, אם היו עוד X חיילי מילואים היו מזמנים את שאר החיילים פחות ימים בכל שנה או פחות שנים... "נכון אבל זה לא נובע מחוק שחוקק על מנת לפגוע במשתמטים" === איזה חוק חוקק כדי לפגוע במשתמטים ? על מה אתה מדבר ? אתה חי בישראל אחרת כנראה... "שמ"צ לא הולכת לאסור עריקים כי בתי הכלא מלאים" === כן, מה לעשות, יש בעיה בנושא - מה הקשר ? סתם אין לך מה לומר לעניין אז אתה מתחיל להפליץ דברים חדשים. ",אמרתי שלא ניתן לטעון שהם תורמים פחות מהחיילים" === ואני הוכחתי שאתה טועה, דם ניתן למדידה - זוכר ? "לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת" === בקלות, מצד אחד אתה טוען שמילואימניקים סובלים כי יש מחסור באנשים ומצד שני מעודד השתמטות חרדים ומשתמט בעצמך - בכך אתה פוגע בחבריך המשרתים בשני מישורים : המישור הפיזי - אתה עצמך אינך תורם את שאתה אמור והמישור העתידי - אתה תומך בהשמטות ציבור שלם... ועל כן, לאור האמור לעיל - החלטתי ביני לבין עצמי שכל מכתב תגובה לדבריך יחתם במשפטים : אתה, ידידי, צבוע מגעיל ובור. אתה מזעזע אותי ואתה בושה למאבק המילואימניקים !!!!

yoavtzur

New member
אני לא צריך להוכיח,אתה צריך להוכיח

לחרדים. " בבקשה, תוכיח לי, שנינו אנשים בוגרים ומבינים - תציע דרך להוכיח, אני הוכחתי את טענתי ואתה - סתם דמגוג" אני לא צריך להוכיח לך,מספיק שהחרדים חושבים שהתפילה עוזרת,אתה צריך להוכיח להם שהיא אינה עוזרת....קח תזמן נראה אם תצליח. "רק אצל פרזיטים כמוך, כפי שכתבתי - עצם כך שלא דחוף לציבור לקבל יותר כסף זה אומר שהם לא רואים תיגמול בכסף כהכרח להבטחת הגעתם לשירות" מאיפה אתה יודע? האם אתה לצורך העניין מדגם מייצג של האוכלוסיה? אני לא מתבייש לבקש כסף תמורת השירות שלי,אני לא רואה בזה פסול. " אתה לא יודע מתי להפסיק הא ? מצורף להודעתי מאמר מאת הפרופ´ אסא כשר, תקרא ותנסה להבין מהו שווין זכויות וחובות !!!!!" שוויון זכויות וחובות הוא דבר חשוב אבל זו לא הנקודה,לא איכפת לי משוויון,איכפת לי להציל את צה"ל. "ומצד שני מעודד השתמטות חרדים ומשתמט בעצמך" אני לא מעודד השתמטות חרדים,אני רק טוען שהם לא הבעיה,ואם אנחנו רוצים לפתור את הבעיה כדאי שנתמקד בתגמול המשרתים. תודה על ההקשבה יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
אתה שכיר חרב עלוב !!!!!!!!!!!

החרדים הם מיעוט ועל כן אני לא צריך להסביר להם שום דבר, אני צריך לשכנע את שאר החילוניים ההגיונים לשנות את החוק העלוב... "מספיק שהחרדים חושבים שהתפילה עוזרת" === ואני מאמין שאם אומרים כל יום חמישים פעם ביום ךלחגדיעלךדחכיכדחלעםלעח אז לא יהיו מלחמות, האם זה יעצור מחבל חמוש ? "האם אתה לצורך העניין מדגם מייצג של האוכלוסיה?" === דמגוג קטן, הרי אמרתי לך שאם האנשים לא חושבים שזה דחוף אז כנראה שאני צודק... אם זה היה להם דחוף וחשוב - הם היו נלחמים... "שוויון זכויות וחובות הוא דבר חשוב אבל זו לא הנקודה,לא איכפת לי משוויון,איכפת לי להציל את צה"ל." === זיין מוח מקצועי אתה, כדי להציל את צה"ל צריך תחילה לגייס את כולם... אתה בסה"כ רוצה להיות שכיר חרב, לא אכפת לך להיות החייל היחיד בארץ כל עוד משלמים לך מספיק... "כדאי שנתמקד בתגמול המשרתים" === שכירי חרב מרוויחים אחלה באפריקה ודרום אמריקה - יקבלו אותך שם בשמחה - אז יאללה, תעוף מפה, תקבל כסף, לא תצטרך לעשות מילואים והכל בא על סיומו בשלום... אתה, ידידי, צבוע מגעיל, בור ושכיר-חרב-wannabe. אתה מזעזע אותי ואתה בושה למאבק המילואימניקים !!!!

hary_i

New member
תפילה אינה מונעת ממחבל לרצוח?

לא ניתן להבנתי להוכיח זאת ולכן זו רק השקפת עולם. טענת רוב האנשים כאן בפורום אכן נכונה, את המאמץ שהם עושים במילואים ניתן למדוד, את התפילה לא ניתן למדוד. היום המדע הוא מספיק מפותח שהוא יכול למדוד השפעה של כל דבר על הטרור ולמיטב ידיעתי השפעתה של תפילה לא נבדקה, לעומת זאת השפעת פעולה צבאית על הטרור אכן נבדקה. האמת שגם הוכח שמשפיעה על הטרור בכיוון ההפוך, מעלה אותו
בכל מקרה, אני מתנגד בכך תוקף להשתמטות עם תירוץ נלוז שכזה כמו תפילה.

yoavtzur

New member
אתה סותר את עצמך.

"האמת שגם הוכח שמשפיעה על הטרור בכיוון ההפוך, מעלה אותו בכל מקרה" אני כמובן לא חושב כך,אבל זה רק מוכיח לך שאין קונצנזוס גם בנושא הלחימה בטירור,והכל תלוי בחינוך ובהשקפת עולמך. בדיוק כמו הוויכוח לגבי יעילותה של התפילה. הערה:לגבי התפילה,טעיתי כמובן בניסוח,התכוונתי שלא ניתן לשלול שהיא מונעת פיגועי טירור. בכל מקרה זה לא משנה מה ציבור המשרתים חושב לגבי התפילה,זה משנה מה ציבור המתפללים חושב,כאנשים חילוניים קשה לנו מאוד לקבל את זה וזה טבעי. אני לא מתנגד להשתמטות כתוצאה מאמונה,כי כאמור אין לי את הכלים לבדוק את הטענה שהאמונה תורמת,מזה שכן מדיד בעיני היא מידת ההקרבה של החייל,שעולה עשרות מונים מההקרבה של תלמיד הישיבה ולכן אני גורס כי יש לתגמל את המשרתים בצורה הוגנת. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
עליבות נפש

רוצה הוכחה מדהימה שתפילה לא עוזרת בכלום למניעת אלימות בעולם האמיתי ? קח את השואה, "רק" 6 מיליון יהודים הלכו פייפן ומיליונים רבים נפצעו, נאנסו, רצחו, ומה לא... רובם המכריע של אותם אנשים היו דתיים כשרים ומה זה עזר להם ? כלום... אתה בסה"כ רוצה להיות שכיר חרב, לא מעניין אותך צה"ל, לא מעניין אותך שוויון, לא מעניין אותך כלום. אתה תוצר לוואי של החברה המודרנית - בארה"ב היו מכנים אותך "White Trash"...

hary_i

New member
אין קונצנזוס?

אני חושב שלגבי עובדות לא ממש צריך קונצנזוס, האם אתה צריך קונצנזוס על כך שאחד ועוד אחד הם שניים? לא בדיוק אותו דבר אתה לא צריך קונצנזוס בשביל לראות שלאחר כל מבצע צבאי גדלה המוטיבציה לטרור, בעצם יש אולי קונצנזוס כי גורמי המודיעין תמיד אומרים את זה שהמוטיווציה גדלה אחרי כל פיגוע. ולגבי התפילה? האם ראית דרך להוכיח שהתפילה עוזרת? אם כן אשמח אם תראה לי. לגבי איך בכל זאת פותרים את הבעיה, כנסו ל: http://permanentpeace.org יש פתרון אמיתי לבעית הטרור ואז אני מאמין גם יזדקקו לפחות מילואים...

חפש1

New member
יואבצור, אתה קשקשן צמרת ופרזיט!

המילואימניקית משרתת בשמ"פ, ואתה לא. מה זה קשור לחרדים, פרזיט?!?!

yoavtzur

New member
אני לא הנושא פה

הוויכוח ,כמו שאני מבין אותו,הוא כיצד למדוד את השרות האם לפי מדד התרומה או לפי מדד ההקרבה,אני כאמור טוען שלא ניתן למדוד תרומה,ניתן למדוד הקרבה. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

תשובה לטלטיל !

את צודקת אחותי !!! את ואני מחזיקים את המדינה והמדינה זה את ואני. לצערי, יש סטטוס קוו (אני דווקא מעדיף את הלהקה עם שם זה !) אנחנו אוכלים אותה בגלל שדויד בן-גוריון נכנע בזמנו לסחטנות הדתית. זה יביא בסופו של דבר למלחמת אחים למרות שדתי בשבילי הוא לא אח ! צריך לגייס את כולם ובכח ! צריך לשלול למשתמטים רשיון נהיגה, רשיון להיות אזרח ישראלי ואפילו לגרש מהארץ את סרבני השירות למילואים. מילואים זה חובת כולנו. שלך, אביתר.

טלטיל

New member
למה??? למה??? למה???

אנחנו, הדור הצעיר, שלומד ועובד על מנת לפרנס את עצמו, ופה ושם גם תורם הרבה ימות מילואים בשנה (ויש עוד הרבה בנות כמוני...), אנחנו שבקושי רב מצליחים להחזיק את הראש מעל המים ולא לטבוע (מכל הצרות הכלכליות ומכל השיט במדינה הקטנטנה שלנו...) אנחנו אלה שהולכים ותורמים גם בשם החרדים וגם בשם החילונים המשתמטים... אנחנו אלה שצריך לתת להם משהו קטן, ולא רק מילת תודה... אנחנו אלה שצריכים לקבל את המועט (שבשבילנו זה הרבה...) הנחות בשכר לימוד באוניברסיטה (כי לא מספיק שאני עושה מילואים ומפסידה ימי לימודים... אני גם לא באה ממשפחה מרובת ילדים ואני לא עולה חדשה ולכן לא מגיעה לי השתתפות בשכר הלימוד... ) והנחה בארנונה ובשאר החשבונות, לא ביקשנו שתגידו תודה, רק קצת הערכה בדברים הקטנים האלה, כי קשה לנו... ועם כל זה, אני עוד נותנת למדינה ימי מילואים... למה??? למה??? למה???

למעלה