אני זה לא ממש נושא דיבור אם זה הנושא... והדבר הזה ירד כבר מיזמן...העגיל שלי קיים משהו כמו שנה.. שבוע לפני הלימודים יהיה לו שנה.. ועכשיו.. אני חושבת על להוריד את העגיל,לחכות שהחור יסתם, ולעשות חדש.. הכל תלוי במצב הכספי שלי
אבקה?!? היו לי המון צרות בעגיל(והוא עבר המווון התעללויות) ואף פעם לא היתה לי אבקה...אז..מיצטערת אבל בזה אנלא יוכל לעזור לך.. וה..דבר הלבן הזה בגולה התחתונה אנלא בטוחה שזה אבנית.. אבל כן..היה לי ועדיין יש לי.. זה לא משהו חמור..(או שכן והגוף שלי פיתח נוגדנים
) ו...לא מומלץ כולכך בזמן ההחלמה לשחק אם העגיל... לא ממש עוזר מה שכתבתי... אבל..נסי להבין....
וגם שאלתי את הפירסר שלי ככה שזה די בטוח.. הלבן שנמצא בגולה התחתונה בלשון זאת אבנית והוא אמר לי פשוט לצחצח את העגיל עם המברשת שיניים וזה מה שאני עושה פעם בכמה ימים- תופסת את העגיל בין השיניים הקידמיות ומצחצחת טוב טוב והכל יורד.
עשיתי אותו לפני קצת פחות משבועיים, אני עדיין מנסה לא לשחק איתו, חוץ מזה, ניסיתי,0תפסתי אותו באצבעות, וקרעתי ת'אמאמא שלו בצחצוח, רק שזה לא עזר. ושיעבור חודש- אני מתכנן לשים פלסטיק. (לפחות בתחתון, למעלה אני רוצה משהו שקראו לו בפורום "עגלי ירידות", כמו קוצים מסיליקון צבעוני.
בפה מצטברת אבנית בכל מקרה בלי קשר לאם אתה משחק עם העגיל או לא. בינתיים אל תקרע לו ת'אמאמא בשום צורה! תחכה שיחלים לך סופית ואז כבר תצחצח אותו ביסודיות אבל בעדינות! וסתם עצה קטנה: אל תתלהב מהשם "עגיל ירידות" כי בדרך כלל זה אכן מיועד לירידות אבל לא מומלץ ללכת איתו ביום יום כי הוא גדול וככל הנראה לא נוח במיוחד.
שזה לא בגלל שאני משחק איתו, אלא שאני לא רוצה לתפוס אותו בשיניים, כי זה עדיין כואב. ומה שאמרתי שאני קורע לו ת'אמאמא שלו, זה בצחצוח... ואני לא רוצה את העגיל המדובר בגלל השם, רק אתמול גיליתי מה השם שלו...
אם אתה כבר כל כך רוצה להיות "אמן הירידות" בזכות העגיל בלשון תקנה עגיל רוטט ותשים אותו רק לפני האקט זה עגיל שלא מסתובבים איתו ביום יום אבל הוא שימושי ביותר... (לא מניסיון..) והפירסר שלי ממליץ עליו בחום
בסטודיו שבו אני עושה את הפירסינגים שלי יש מלא עגילים כאלה וזה תמיד עניין אותי אז יום אחד הפירסר שלי ערך עם חברה שלי שיחה על הנושא חחחחחחח העגיל הרוטט הוא נראה די גדול וכבד והוא עובד על בטריות לא משאירים אותו בפה במשך הכל הזמן אבל הפירסר סיפר שהוא היה שם אותו, משתמש בו ומניח אותו בצד... אני בטוחה שאישתו נהנתה
ירידות בפה כל הזמן, כי בתכל'ס? הם לא הכי יפים.. לדעתי, הכי יפה זה הרגיל, הפשוט. עכשיו, העגילי ירידות האמיתיים (היותר יקרים, לא האלה שיצאו בשביל הטרנד באיכות יותר נמוכה) הם גם עם מוט ארוך יותר לפי מה שהבנתי. עצה שלי? להיות עם רגיל ועלייך תמיד שיהיה השני (ארנק או משהו, מקום איכסון כזה או אחר) ולהחליף 'לפני'. בקשר לעגיל הרוטט, אני אישית מעולם לא נתקלתי באחד, אבל נשמע משהו קורע.
אחרי יומיים...השפה התנפחה..אבל לא בצורה משמעותית.. סתומרת..התנפחה....סמו לב לזה..אם הסתכלו מקרוב... אבל אני למדתי לקח.. וטיפלתי בוא אחושילינג...כל יום פוצצתי אותו מישחה.. אחרי כל ארוחה שטפתי במי פה..לא אכלתי דברים קשים וחמים.. ואחרי כמה ימים...היו קצת הפרשות, אבל הוא היה יפה, לא נפוח, ולא היו בעיות איתו, לא כאב ולא כלום.