גלריה חדשה...!

א אלבז

New member
חבר'ה..

הייתי שמח לשמוע תגובות על התמונות האומנותיות שלי
שנמצאות בסוף הקטגוריה, עמוד מס' 5 אם אינני טועה. בתור חובבן חשוב לי לדעת מה דעתכם על הצילומים.. יום נעים

יש עתיד..יש...

רק בתמונה עם הלטאה היית צריך לעשות פוקוס יותר עלייה ולא על הפלאפון..

א אלבז

New member
את צודקת

זה היה הרעיון הפלאפון היה אמור לתת רק את הפרופורציה לגודל שלה אבל היה מאוד קשה לצלם את התמונה הזאת כי הלטאה השתוללה בטירוף אז איך שהיא התקרבה לפלאפון צילמתי מהר וזה מה שיצא. אבל זה גם לא רע לפי דעתי

General Zod

New member
יש דבר אחד שאני לא מבין

מה הקשר של התמונות האלה לפורום בית שמש והסביבה?

הקשר הוא- שהוא מבית שמש..

זה הקשר היחיד..ניראה לי.. פורום נועד גם שאנשים יבטאו את עצמם....איכשהו... והוא מבטא את עצמו עם תמונות..איכשהו...

General Zod

New member
זאת התשובה הכי מפגרת ששמעתי

זה פורום "בית שמש והסביבה" וכשמו כן הוא. לכן אמורות להיות בגלריה של הפורום הזה תמונות שקשורות לעיר בית שמש. אם אופיר רוצה שיעלו את התמונות שלו לאינטרנט זה טוב ויפה, אבל זה נותן לגיטימציה לאנשים אחרים לבקש את אותו הדבר. ויש כבר תקדים לעניין של העלאת תמונות פרטיות\אישיות לפורום לכן יהיה קשה למנהלים לסרב. ולבסוף במקום שיהיו בגלריה תמונות שקשורות לפורום יהיו בגלריה תמונות אישיות\פרטיות של כל מי שירצה. אני בטוח שיש פורום "תמונות", או משהו בסגנון, שאופיר יכול לעלות את התמונות שלו שם. כי הרי זה פורום "בית שמש והסביבה" ולא פורום "תמונות יפות שאופיר צילם".

א אלבז

New member
בתגובה לדברי של יודה

בעקרון יש משהו בדבריו, זה לא הכי קשור לפורום הקשר היחידי בין הפורום לתמונות הוא שמישהו מבית שמש צילם אותן. זה נכון שאם כל אחד יעלה תמונות לא קשורות זה לא יהיה לעניין ויהרוס קצת את הגלריה, אבל לבנתיים אני היחידי שהעלה. לסיכום זה לגיטימי אם חלק מחברי הפורום ירצו שהתמונות יורדו. אני מבין ואין לי שום בעיה אם זה זה לשיקולכם

שעומז

New member
אופירוש אין לך על מה להתנצל!!!

מה זאת אומרת לא קשור לפורום?! זה הכי קשור!! הפורום הזה הוא דיי משפחתי כזה והכי מתאים לשים כאן את התמונות!! מה אתה יודע מהחיים שלך יהודה?! ובכלל אל תרד על בת דודה שלי היא הכי צודקת בעולם ואם אתה לא מסכים...אז אתה לא מסכים!!! אמיתיוש- אחלה של גלריה למרות שיש שם כמה וכמה תמונות שכבר היו לי לפני שהגלריה עלתה אבכל בכל זאת תמונות מגניבות...אופיר יש לך עתיד! סתם יהודה ירדתי עליך קצת יותר מדי, אני צוחקת הכל מאהבה..כן כן התרגלתי אליך 13 שנים בכל זאת עושים את שלהן... יום נעים ומקסים לכולם!!! מיכל

יהודה היקר..../images/Emo105.gif

אם אתה שם לב..בעמוד הראשי של הפורום..למעלה..יש את דיברי המנהל..ומה שרשום שם זה שהפורום הוא מיועד לאנשי בית שמש וסביבה..שיכירו אחד את השני ובלה בלה... מה הדפיקות הזאת לעשות פורום של העיר עצמה? איפה היה הראש שלך מתי שרשמת את זה?!?! מה - פורום בשביל שישימו תמונות של הכיכרות של בית שמש או הבתים והשכונות שיש בה..? נו..באמת..תעשה לי טובה.. ואני לא מבינה למה בכלל אני צריכה להסביר לך דבר כזה.. או להסביר את עצמי בכלל..אתה לא רוצה אל תקבל את הדעה שלי. אבל יש הבדל בין להגיד שהיא תשובה מפגרת..לבין להגיד-אני לא בדיעה שלך. אופיר-אל תוריד את התמונות..!!

General Zod

New member
תשובה מפגרת #2

תחשבי לפני שאת כותבת. וגם לפני שאת קוראת את ההודעה שלי כי עד עכשיו לא נראה לי שעשית את זה. אני לא אמרתי שצריך להוריד את התמונות ואם זה מה שהבנת ממה שכתבתי אז....... תסתכלי ארבע שורות למעלה. נ.ב. תקראי שוב את ההודעה הקודמת שכתבתי לך כי אם תחפשי טוב תמצאי שיש תשובה להודעה שלך, ואם לא מצאת אז שוב תסתכלי שבע שורות למעלה.

faith2

New member
יהודה....

מסכימה עם עינת....כמו שיש תמונות שלכם מהקיוסק..מסיבת הגיוס של יאיר, טיול האופניים של הגוזלנים.... לא הקמנו את הפורום אך ורק לדסדס על מצב הכיכרות בעיר, הדשא הירוק אצל השכן ופסי ההאטה....פתחנו את הפורום גם לקשר בין התושבים, מקום שהיה מעין "פגש" לתושבי העיר...ואני מוצאת לנכון להעלות גם תמונות אישיות של חברי הפורום, שכמובן בלעדיהם לא היה לנו היום את הפורום....

למעלה