גלריה חדשה

../images/Emo41.gifגלריה חדשה../images/Emo41.gif

נפתחה גלריה חדשה עם תמונות מההופעה בפסטיבל שיר היונה, צילמתי רק מהאמצע כי פתאום מצאתי את עצמי בשורה הראשונה ונפל לי האסימון. רצתי לקחת את התיק והתחלתי לצלם. תגובות/נאצות/מחמאות, תשרשרו לפה אם בא לכם
תודה לפאנקי על העזרה

eliranri

New member
מצטער מאוד

אני מצטער מאוד מאוד על כל הפעמים שאני כותב הודעות על הניים של אחי. אני לא ראיתי שזה על הניים שלו. אני מקווה שזה לא יקרה עוד פעם. עידן.

FunkyGiraffe

New member
סחתיש

למרות שיצא לך להיות בהופעה אולי הכי גרועה שלהדגנה בכל הזמנים [שמעתי שהיו הרבה בלבולים והופעת להיטים מצוייה]

לשמחתי או לצערי,

לא הייתי בכ"כ הרבה הופעות כדי לבקר את ההופעה הזאת. אולי אני אתחיל ללכת לעיתים יותר קרובות

FunkyGiraffe

New member
אז ככה

משה התבלבל במקצבים אין ספור פעמים, אמיר שכח חצי מהאקורדים, שלומי היה לחוץ וכמעט הלך מכות עם הסאונדמן בבאלאנס, והיו הרבה בלבולים.. היה הזוי לגמרי, אמרו לי ששאנן הודה למשטרת ישראל שהנעימה את זמנם בדרך להופעה, ושלא יסעו דרך כביש ואדי ערה עם חומרים אסורים

Shani276

New member
צריך גם להודות למשטרת ישראל,

על הופעה כזאת.
אין סיבה שזה יקרה..,אבל אפשר להסיק שזה קרה בגלל שהם נעצרו על ידי המשטרה בדרך.|מגלגלתעיניים|

shiepki

New member
ובוא לא נשכח

שבלא פראיירים היה קטע שגיא התחיל לשיר והמיקרופון שלו היו סגור, אז חזרו על זה עוד פעם ושאנן גם התבלבל ואמר "מה משנה מי יירש את ג'ורדן קצ'ש או שאקיל"
כנראה שאף אחד מהם לא היה מרוכז יותר מדי אחרי המפגש הקצר עם השוטרים...

טיפקסית

New member
נעמן תודה תבורך יופי של תמונות

ולא חשוב אם מאמצע ההופעה או תחילתה צילמת ועל כך תבורך :) אני באמת מאחלת לך ללכת לעוד הופעות רואים בהבעות פנים שהם היו די מבואסים אבל אין ספק שזה מה שקורה כשהם נמצאים במצב כזה. אני מניחה שבהופעות הבאות שתהיה תקבל פיצוי מלא כולל שירים מעולים שלא יצא לך לשמוע בהופעה בפסטיבל מזמינה אותך להישאר כאן איתנו בחיוך אנוכי

אין בעיה../images/Emo13.gif

אני מצלם הרבה הופעות ומאוד נהנה מזה. אני מקווה להיות עוד הופעות של הדג נחש, ואם כן אני מבטיח שאם אני אצלם אותן (וזה דיי בטוח), אני אפרסם אותן כאן. תודה רבה לך וכולם/ן

טיפקסית

New member
אז ברוך הבא לפורומינו הקט

ברוך הבא לפורום של האנשים עם שריטה קשה לדג נחש כן זה אנחנו ברוך הבא למשפחה שלנו דרך אגב גיא ויאיא מהלהקה כותבים פה פעם ב..... נ.ב מצבו של גיא משתפר [דיברתי עם מישהו ממקור ראשון שפגש אותו אתמול]

למעלה