גולש השבוע

swirrrly

New member
חח מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

לך...
יש להם מזל שאת חובבת לשון. תוסף נהדר שכמוך לכל פורום באשר הוא.;[

swirrrly

New member
או!../images/Emo62.gif../images/Emo118.gif

זה רק אני או שצריך לעשות בפורום הזה את רשימת כל הפורומים והמספרים שלהם...o___________________________________________________O

ailag

New member
מה, כאילו

משהו כזה?
©אני
(עד שתפוז יכעסו על השימוש שלי ב© לפחות)

טוב הינה משתמש השבוע שלי../images/Emo94.gif

קוראים לה איילת היא ביום ראשון הפכה להיות מנהלת בפורום אמ"ל(אהבה מעבר לפינה)והיא פשוט עושה עבודה למופת אני יוצאת ב3 אחרי שכתבתי הודעה אני חוזרת ב8 בערב ההודעה שכתבתי כבר בדף השני מרוב שהדפים שם משגשגים היא משרשרת הודעות היא עושה משחקים היא עושה סיכומים כל יום בלילה היא נכנסת ו"מסדרת" הודעות שלא במקום היא נכנסת כל יום היא מארגנת מפגשים בצ'ט של הפורום והיא אפילו עשתה לוח אירועים ושם יש את כל ימי הולדת אני פשוט חושבת שלה מגיע להיות משתמשת השבוע אחרי איך שהיא התאמצה כל השבוע ושלא נשכח גם את גיא הוא היה מנהל לפני שאיילת נעשתה מנהלת הפורום ואני חושבת שגם לו מגיע הוא ממציא משחקים ופשוט עושה את העבודה שלו כמו שצריך אז אני חושבת שמגיע להם להיות משתמשי השבוע

Ez sLeeP

New member
|אוי ואבוי|

שמישהו ילמד את הילדה הזו ליצור קישורים כהלכה. נאמר, משהו כזה. אני יכול להציע את עצמי? כי אין חסימה ממשית נגד זה במסכת החוקים שהצעת. אבל נניח שלא. מה גם, שיש גבול למגלומניות שלי. את מי נציע, אם כן..? נותרתי ללא רעיונות. כנראה זו השעה. אחזור מחר, עם תשובה. או ללא תשובה.

למעלה