גולן אזולאי

מנגן ומלחין בגיטרה../images/Emo99.gif

כמוני... בדיוק גמרתי לכתוב ולהלחין שיר... אם הוא מנגן סימן שהוא נחמד... מי שלא נחמד לא יכול להיות נחמד לגיטרה ומי שלא נחמד לגיטרה לא יכול לנגן...

oshriti123

New member
כל הכבוד לו:)../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

והתבלבלת חח התמונה מלפני שנה ויומיים

KiShKooSh

New member
../images/Emo47.gifגולן אזולאי../images/Emo99.gif

ריספקט על המקום השלישי, ונקווה שהוא קורא פה(ואם אתה קורא, תכתוב
) נשמח לדעת על הפרוייקטים העכשיווים שלו לאחר ה"שמינייה"

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סלחיה מקשים...צטערת...! אבל זה פשוט חייב התייחסות שלכם! מעיינת אני בתסריט של הפרק של אתמול,אחרי קריאה,צחקוקים (אויש,הקטע שדגנית מביאה מכה לאדם,קרע אותי,היום שיגעתי את החברים שלי) גם כשהקטעים כתובים הם עדיין מעולים! ובקיצור,הגעתי לסוף והנה משהו שפשוט לא יאמן! "ואז צפצוף מחריש אוזניים עולה על צעקותיה. צפצוף שנשמע כאילו הוא מגיע מספינת חייזרים, משהו מטורף ולא מהעולם הזה. הרביעייה והניצבים שמאחוריהם שמים אצבעות באוזניים ומעוותים את פניהם." חייזרים! אתם מנסים לרמוז לנו משהו

dollzy

New member
אוקי הפרקים הזויים אבל לא עד כדי כך

גיורא סתם הדגיש שזה ציפצוף מוזר..

chen010189

New member
בפעם הבאה שאתם מנצלים שרשור......

תעשו את זה בבקשה בשרשורים כמו האלה שפירסמו קומונה ודברים שלא קשורים לנושא, זה ממש מעצבן שהתחילו פה בזמן האחרון לנצל"ש דברים שקשורים לפורום, ואין כל סיבה לנצל"ש אותם. ויש פה מלא הודעות(כמו הקומונה של אסתי.ג., ההיא עם השאלון לאוניברסיטה וכל ה
למינהם) שאפשר לנצל"ש.

Oshi love Tamir

New member
איזה חמוד הוא../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את המוטו שלו:" סלב ממליץ! : "תעשו שמח לאנשים גם אם אתם לא שמחים בעצמכם. ככה לפחות מישהו אחר יחייך". ממש אהבתי את זה והוא גם נראה כזה בנאדם מקסים
ויופי ששמו את עדי,למרות שראיתי את זה ממזמן,לדעתי היו צריכים לשים אותה ראשונה

יפה להם!

עדיין לא ממש ראינו אותו משחק בטח במהלך העונה יהיו לו סצנות קצת יותר משמעותיות...

חחחח הוא מקום שלישי בגלל..

שהוא חדש ברשימה כל מי שחדש נכנס לטבלה... כולם רוצים להכיר אותו

למעלה