ברכות

../images/Emo4.gif

בעע.. מצטערת שלא הייתי הפורום הרבה זמן
לימודים, דיכאונות..יו נואו
אבל עכשיו אני פה, ופסיכוטכני זה חרא, ויש לי ביום שני
אוקיי, אני אפסיק עכשיו. אם יש אנשים חדשים, ברוכים הבאים, ואממ..יאן, יש לי בלוג חדש. דונט וורי. טריסטניה שולטים. גם נייטוויש. טריסטניה יותר. בעע..עכשיו באמת אני אפסיק
.

Evil Gremlin

New member
הי אני חדש (זה נשמע כ"כ עלוב)

השם של ההודעה אני מתכוון... טוב .. אז ככה מה קורה? אני דוד מחיפה כן... אני מודה אני רוסי לא חצי או רבע כמו שהרבה ישראלים מנסים לומר שהם אלא רוסי-רוסי ו... זהו פשוט קוראים לי דוד ואני רוסי...

vk3

New member
ברוך הבא גרמלין מרושע ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif...

שמחים לקבלך במעוננו ומקווים שאתה לא בדיוק כזה רשע...
אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום שלנו אשר נמצאים בראש הדף הראשון של הפורום ולהצטרף למסורות ומועדון החברים המלא שלנו

eMiFrEaK

New member
פריבטיק!!!

ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דוד... אנחנו אוהבים אותך. (המשפט האחרון שלך פשוט ממש מזכיר לי סיטואציה מסויימת) =)

Evil Gremlin

New member
אם הדכאון הוא..

בגלל הבגרויות אז אל תתיחסי לזה... זה סתם עוד מבחן (זה אפילו יותר טוב כי לא לומדים את הנושא הזה אחרי זה
)

l1zard

New member
טוף.. :)

טריסטניה באמת יותר.. :) או שלא.. לא.. אני מעדיפה את נייטוויש... ושלחי לי ת'כתובת.. :))) מקווה שתצאי מהדיכי שלך.. :)

bariska

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ולמה את בדיכאון
ספרי אחרי זה תרגישי יותר טוב..מה שלא יהיה תאמיני שיהיה טוב וככה יהיה
המון בהצלחה בפסיכוטכני

vk3

New member
ברוכה השבה סוף, סוף ../images/Emo25.gif

ו
בהכול

../images/Emo41.gifברכות../images/Emo41.gif

נפלתי על הפורום בטעות, ובתור רוסיה גאה אני מצדיעה לבעל הרעיון לפתוח את הפורום.
אני יודעת שבטח יש הרבה שלא יסכימו איתי, אבל לנו, לנוער שעלה ארצה לפני יחסית הרבה זמן, יש מעין תרבות משלו. אני ממש לא רוצה להפלות, יש לי מן הסתם גם המון חברים ישראלים, אבל יש סוג של תת תרבות של הנוער הרוסי. אני לא מדברת על הסטריאוטיפים של אלו ששותים ומזריקים (למרות שיש, אבל כאלו יש גם מספיק ישראלים צברים), אלא על אלו שהולכים לZAMAK או ל ZEBRA שיושבים בפאבים רוסיים, ובכלל משום מה יש להם התנהגות ומחשבה שונים. זה תמיד נחמד להכיר עוד אנשים שבאים מאותו רקע כמוני ואפשר לדבר איתם ולהכניס בלי חחש מילים ברוסית בלי לקבל מבטים תמוהים. הקיצר- ראו אותי כחברה חדשה בפורום ! נעים מאוד- קוראים לי ויקי, בת 18 מירושלים.

Lara F

New member
../images/Emo8.gifחחח... וואל-קום!

באופן כלשהו אני מסכימה איתך... נ.ב מה קורה לי היום? אני יותר מידי מסכימה עם כולם! קיריל- תכין את הכוסות...

eMiFrEaK

New member
שלוםםםםםם...

נפלת לפה בטעות... ואני מבטיחה לך שאת הולכת להישאר פה להרבה זמן חחח... ויקוששש ברוכה הבאה... זברה.. זאמאק..

vk3

New member
חיילת טוב ../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחח... איזה כייף שאנשים כול כך נהדרים נופלים עלינו
מסכים עם כול מילה שלך ואמרת זאת בצורה נפלאה
אני מקווה שתהיי לחברה קבועה אצלנו ולכן אני מזמין אותך לקרוא את נהלי הפורום שלנו ולהצטרף אלינו במסורות ומועדון החברים שלנו

למעלה