בריאות

יעל :-)

New member
בריאות... ../images/Emo122.gif

בשרשור הקודם כתבתי על בעיות ברכיים. כיום המצב הרבה יותר טוב. אין כאב וה´קנאקים´ מופיעים הרבה פחות. בזמנו ביצעתי תרגילים לרגליים שניתנו לי פה וע"י המורה שלי לטאי-צ´י (אני מאלה שמפסיקים להתמיד בשלב מסויים ולכן כיום אני לא מבצעת אותם
). עברתי כמה טיפולי הילינג קצרים בברכיים. ובנוסף, כבר יותר מחודשיים שאני לוקחת את תוספי המזון (שהזכרתי בשרשור הקודם). אין לי מושג מה בדיוק עוזר ואולי זה השילוב של הכל, אבל המצב יותר טוב. אה...והדבר הכי חשוב לדעתי. הפסקתי לאמץ אותן במהלך עמידת הטאי-צ´י (דבר שעשיתי כמעט תמיד). עכשיו אני עומדת עם ברכיים בקושי מכופפות (מאוד מתסכל אבל אין ברירה כרגע) בגלל שעדיין השרירים ברגלייים ממש חלשים. טוב... אין סיבה שהם לא יהיו ככה. אם אני מחליטה לתרגל ולעבוד עליהם, אני מתרגלת הרבה ואז השרירים תפוסים יומיים אחרי זה... ואז כמובן אני חוזרת למצב של אי עשיה. בעיה אחרת שנוצרה אצלי - כאב בגב התחתון זה קורה לי במהלך אימון טאי-צ´י (אוף! עד שהסתדרתי עם הברכיים עכשיו זה?!). אני יודעת שזה בגלל עמידה לא נכונה, אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. ונראה לי שבגלל שאני עסוקה במחשבות על איך כן לעמוד ואיך לא לעמוד (במהלך השיעור) זה נעשה רק יותר גרוע. למה זה נראה כל כך קל כשאחרים עושים את זה???? (מצטערת... זה פשוט מתסכל)

למעלה