בקשר לג´סי

../images/Emo41.gifבקשר לג´סי

דיג´י יש לך בחירה טובה ג´סי הוא בהחלט הבן אדם הכי חמוד כמובן הרבה אחרי ג´ושוע שדרך אגב הוא מוסר לכם חופש נעים וגם ממני..הקיצר ג´ס ממש חתיך ואם את וכולכם רוצים לראות אותו פשוט תעבירי לערוץ 3 בסביבות--12:45 בימי א-ה ותראי שני פרקים ברצף של הסדרה "שכנים שכנים" ואולי תראו אותו ועד אז תסתפקו בתמונה מהסרט לכודים השהיה בהולמרק...

biggest fan

New member
אממממ....

מי זו דיג´י?? מצטערת אבל לא הבנתי מה ההודעה אומרת...

טוב ניצול שרשור@!~

הנה משהו חמוד שעשיתי, תאמינו לי יש הרבה יותר חמודים, רק שזה כרגע היחיד שעולה,חחחח

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif

נחמד לגלות שעוד אנשים אוהבים אותו! ואם באמת בא לכם לראות אותו הרבה פעמים ביום(הוא אפילו לא מעורר בחילה אחרי מיליון פעמים ביום, להיפך הוא רק משתבח!)אפשר לראות את המתוק הזה(והוא מתוק, מתוק,מתוק...אובססיה- החוצה...לא עובד...)גם ברבע לשלוש לפנות בוקר(שוב שני פרקים יותר ישנים של שכנים שכנים) וברסע לשמונה בבוקר(גם כאן כמה מפתיע משודרים ברצף שני פרקים של שכנים שכנים- אבל פחות מהלילה ומהצהריים...)כמה חבל ש... א. אנחנו בפיגור של חמש שנים בסדרה ב. שעות השידור גרועות למי שיש בית ספר... ג. אין פורום לסדרה ולאהובי... ד. אין לי חבר כמוהו! זה סרט אחד או מיני סדרה איתו?כי ביום שבת ראיתי(ג´סי שם- אז אני גם!!!)וזה נגמר דיי במתח... אני רוצה לראות אותו יותר...(אם זה לא היה פורום דוסון קריק והנושא היה קשור אליו הייתי שמה תמונות שלו מדגמן בלי חולצה למשל...).

למעלה