חמוד שכמוני
התכנית התחילה בזה שלמרות שנשארו שישה, התכנית תתמקד רק בשלושה שעברו יום שלם זהה. גדי, דיויד וטל. כולם התחילו את היום בפגישה עם אמא של שרון. אמא שלה כביכול בחנה את המתמודדים בכל מיני שאלות, ובסוף אמרה לשרון את דעתה על אחד מהם. עוד, היה מעין מבחן (טיפשי לטעמי) שאמא שלה נותנת להם עוגה שהיא הכינה לטעום, אבל היא החליפה את הסוכר במלח, ולראות איך הם יגיבו... גדי עבר את השאלות בהצלחה, וכשהוא אכל את העוגה הוא פשוט התחיל להתפקע וכך גם אמא של שרון, והוא הבין שניסו כאילו לעבוד עליו. אמא שלה המליצה על גדי ואמרה שהוא אחלה. דיויד גם עבר בהצלחה מרובה את כל השאלות, ועל העוגה הוא פשוט אמר שהיא אחלה כזה והיה מנומס... אמא שלה אמרה לה (שזה היה די מפתיע כי הוא כאילו ממש טוב) שהוא לא בשבילה, ושהוא לא הטעם שלה, כי שרון מעדיפה שחומים יותר, ושרון הנהנה בהסכמה... טל היה פחות או יותר כמו גדי, שאלות בהצלחה והבין שעובדים עליו בעוגה... גם עליו אמא של שרון הסכימה ואפילו המליצה בחום... אח"כ הם עברו בחינה נוספת. כל בן בתורו, בילה עם שרון על חוף הים בצילומים של צלם אופנה, ואח"כ ראיון ע"י כתבת מגיא פינס (קרין.. הכוסית!). זה היה מעין בדיקת אינטימיות, ורק עם טל למעשה היא ממש התנשקה בצילומים... אח"כ עשו להם מבחן של מצלמה נסתרת. קרין הכתבת (והכוסית) כביכול נתקעה עם האוטו וביקשה עזרה כל פעם ממתחרה אחר (כל אחד מתי שהוא היה...). הבחינה היתה שאחרי שהם עוזרים לה, היא מתחילה איתם כזה ומציעה להם לבוא איתה לקפה או משהו כזה בתור מחווה... בדיקת "נאמנות" לשרון.. גדי כביכול נפל, הוא רצה ללכת עם קרין, וגם אמר משפט שמאוד פגע בשרון כשקרין שאלה אותו "ומה עם שרון?" אז הוא ענה "שרון היא לא... שרון לא". וזה מאוד פגע בה... אבל גדי התנצל ואמר שזה לא פייר לעמוד במצב הזה וגם שזה לא היה אמיתי מה שקרה שם, והוא אפילו כתב לה מכתב (שכנראה הוא התנצל והסביר, לא יודע לא הראו...) דיויד עמד במבחן, ואמר שהוא חושב רק על שרון והוא מצטער, והוא מוכן ללכת לכוס קפה, אבל רק בידידות ושאין סיכוי שיקרה משהו. טל גם נפל במבחן, אבל הוא לא התנצל, רק הצדיק את עצמו בכך שהוא אמר "אני לא מחויב, ואני לא יודע כי אני עשוי לפגוש את אהבת חיי מחר, ואני לא רוצה לפספס את זה". עוד הוא הוסיף "את אמנם לא יודעת וגם ההפקה לא ידעה אבל יצאתי לפני שבועיים עם איזו מישהי.." קיצר, שרון התאכזבה מטל מאוד, מגדי קצת (אבל המכתב כנראה עזר לו מאוד) ומדיויד היא לא התאכזבה בכלל, אבל נראה היה שהיא לא רוצה אותו. זהו. שבוע הבא יהיה את אותו דבר בדיוק רק עם עדי יואב ויגאל...