בקשה/שאלה

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifבקשה/שאלה../images/Emo41.gif

אממ אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול את זה אבל אני מחפשת קטעי מוזיקת רוק בלי מילים כאילו....ששמועים רק גיטרות ותופים.... אז אם אתם מכירים אתם יכולים לעזור לי? תודה

ofirush 14

New member
../images/Emo13.gif

אממ, אני לא בטוחה שללד זפלין יש כאלו קטעים (דברים מגיל שנתיים אני יכולה לזכור, ואת זה לא
), אבל את בהחלט יכולה לנסות את: אפריל (April), של דיפ פרפל- מדהים ביותר, למרות שלקראת הסוף יש מילים, אבל זה לא נורא בכלל
יש את תמונות בתערוכה ( pictures at an exhibition) של אמרסון, לייק אנד פאלמר (שכמו דיפרפל ולד זפלין מופיעים לי בחתימה
) שהם רוק מתקדם יותר, אבל אני מאוד אוהבת אותם, ויש להם לא מעט קטעים כמו שאת מחפשת, אם את רוצה פרטים, פני אליי במסר חביב
אממ, וכמובן שיש את הדורז, שיש להם המון קטעים של מוזיקה, פשוט בחלקם יש גם מילים, אבל תאמיני לי, זה מדהים גם ככה. אממ, לדורז, המלצה ראשונה, כמובן את The End. אממ עוד כמה: Riders On The Storm, ושוב, אם את רוצה עוד פני אליי במסר חביב+. אממ, בטוח שיש עוד המון, אולי גם לזפלין, אבל אני לא כל כך זוכרת
מקווה שעזרתי

afon

New member
פרוגרסיב

מוזיקה ששמה דגש על מוזיקה ופחות על מילים, יותר אינסטרומנטלית, ושילוב של רוק עם כלים קלאסים.

I Disappear

New member
יש את moby dick של זפלין

זה יותר סולו תופים, עם קצת גיטרה בהתחלה ובסוף, עבל עדיין משהו

I Disappear

New member
אה וגם

למטאליקה יש 3 כאלה
אבל את בטח לא תרצי בסיגנון הזה, אם פנית לפורום לד זפלין

hodaya17

New member
אממ

באלבום הראשון של לד זפלין יש את הקטע האינסטרומנטלי המהמם שנקרא "BLACK MOUNTAIN SIDE" ואפריל אכן מומלץ בחום! האזנה נעימה=]

FIRE GODDESS

New member
תודה רבה אממ כן

פניתי לעוד מלא פורומים של להקות רוק זה לא משנה לי כל כך איזה סוג של קטעים אינסטרומנטלים (איך שכותבים את זה) העיקר שיהיה בזה תופים גיטרה באס וכל הכלים אפילו כלים כמו פסנתר לא יזיק... ותודה רבה :)

yuli28

New member
אני מציעה לך לשמוע את CAMEL

זה הכל אינסטרומנטלי.. ממש יפה.. פרגרסיב

למעלה