בקרוב...

kedeman

New member
בעיקר פרסומות...

אני באמת לא מבין מה אתה אוהב/אהבת בפורום הזה הוא הרבה יותר מכוער, הרבה פחות נוח אין לו תמיכה בשום דבר (רציתי לשנות שם את הכתובת של האתר והתגובה שקיבלתי היתה תפתח פורום חדש) יש שם מליון פרסומות (בתפוז אולי יש הודעות - אבל הן נמחקות לבד אחרי לא הרבה זמן) ואי אפשר לסגור שם את הפורום או לדאוג שלא יוכלו לרשום שם יותר (ונראה לי שהיו שם 3 אנשים שכתבו הודעות מאז שעזבנו)

michaly babe

New member
מה???

לפי מה שהבנתי הסמינר התבטל...... טוב שמודעים לנו דברים פה בגליל!

מ ו ר ע ל

New member
הסמינר המקורי של מחוז צפון בוטל

הוא היה אמור להיות בשבוע האחרון שהיה במקום זה דחו אותו לסוף החודש ועמק יזרעאל עושים עם גלבוע וגליל תחתון והוא אפילו בכדורי...

THE sky angel

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איזה באסה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דווקא שתי המועצות שבגללן אמרו לנו שלא עושים מחוזי עושות ביחד!! איזו בושה! :(

אמ... לפי מה שנאמר לי...

עמק יזרעאל לא היו אמורים ללכת למחוזי כי אנחנו יותר מדי אנשים (כבוד!!!)

מ ו ר ע ל

New member
מה פתאום! בגלל שאנחנו סנובים...!

וגם בגלל שאנחנו חכמים כי בתכלס למה צריך להביא את כל המחוז לאותו מקום מיותר במילא כל מועצה עם עצמה... אז שכל מועצה תעשה איפה שנוח לה מתי שנוח לה וזהו...! בדיוק כמו הטענה שסמינר פתיחת שנה של יזרעאל שפשוט ייעשה כל יישוב לעצמו למה צריך להביא את כולם לאותו מקום עם כל אחד לבד? אה?!

michaly babe

New member
אולי כי...

בתנועה קיים גם העניין החברתי, ועכשיו במיוחד שביטלו ברשעות את הטיולי חוג (איך לא התמרדנו??) זאת אחת מההזדמנויות היחידות לראות אנשים! מה הלאה בעמק יזרעאל המתבודדים? מחנות קיץ מושביים?? כי "למה צריך להביא את כולם לאותו מקום"..? חמישה ילדים וסנדה! יהיה מעולה!

מ ו ר ע ל

New member
שמעי...

אני הכי בעולם בקטע של חברתי ולראות את כל הארץ ונמאס לי מעמק יזרעאל וכל זה... אבל מה לעשות שאין כסף והמצב קשה וצריך כל דרך כדי לחסוך ומחנה ברמה האזורית חוסך המון המון כסף... כנ"ל לגבי סמינר וכד' גם אותי מאוד העציב ביטול טיולי החוג ומחנות הקיץ הארציים אבל מעבר לקטע החברתי שהיה נהדר זה היה בזבוז כסף אדיר שמה לעשות קוצץ. טיול חוג שטיילת בו בקושי חצי יום רוב הזמן בילית בנסיעה פחות מ-24 שעות טיול סה"כ עולה הרבה כסף ועוד אתה מביא את האוכל. בקיצר בזבוז אחד גדול מבחינה הגיונית. מה לעשות, המצב הכלכלי מונע מכל אחד הרבה דברים שהוא היה רוצה

kedeman

New member
מוזר...

אני לא בטוח שזה צריך לעלות יותר איכשהו הגיוני שאם עושים את זה ביחד אז חוסכים כסף לא? אתה משלם על "מתקן" אחד (המקום שבו עושים את הפעילות), על השמירה כולם משתתפים ובעצם בהכל כולם משתתפים אז זה אמור לצאת יותר זול!!! אולי זה יוצא יותר זול לתנועה כי כל מועצה משלמת ככה לעצמה... לא יודע.. אני סתם מעלה השערות..

מ ו ר ע ל

New member
מהצד הזה אתה צודק אבל...

כל העניין של הלוגיסטיקה מועצות רחוקות שצריכות להסיע את החניכים רחוק זה שיקול בעייתי לחלק מהמועצות לעומת מועצות שעושות לבד מחנה אבל במילא עושות אותו רחוק מהבית וכל שהמחנה יותר גדול ההוצעות על אבטחה ושאר דברים גדלים זה לא שצריך רק שומרים פשוטים עם יש המון אנשים צריכים גם לאט לאט שומרים בדרגה יותר גבוהה או משהו כזה לא יודע בדיוק... ככה שבסופו של דבר זה יוצא לא משתלם וכנראה שבגלל זה זה בוטל טיול חוג בטח ובטח שלא היה משתלם לתנועה... וזה לא היה טיול שקשור למועצות. וזהו:)

מממ...

עמק יזרעאל במילא עושים מחנות לבד. זה לא התבטל כל הקטע של מחנה קיץ ארצי? כי אני זוכרת שכן...

michaly babe

New member
ועוד משהו

אל תתיחסו לזה בתור מקור מודיעיני או משהו, אבל יש מצב שעמק יזרעאל באמת נדפקים מבחינת הוצאת משאבים כשהם עושים סמינר עם מועצה קטנה ודי חסרת אמצעים כמו גליל תחתון.. אומנם איכות מטורפת של אנשים (שזה כבר שווה הכל!), אבל אני לא אתפלא אם יזרעאל סופגים חלק מההוצאות שהמועצה שלנו לא יכולה להרשות, ובטח גם בגלל זה זה בכדורי- שלא נצא נצלנים לגמרי!

נראה לי...

שלפחות בעניין של מחנות ארציים, אז יותר זול לעשות אזוריים. בנוגע לזה לפחות. אולי את טיולי החוג ביטלו בגלל הקיצוצים, והעדיפו לבטל אותם מאשר לבטל טיולים יותר משמעותיים כמו יוסי יפה, טיול חנוכה, טיול פסח וכו'? תחשוב על זה...

S a l i t

New member
../images/Emo127.gif

אני באה. יאללה נמאס לי לא אכפת לי אפילו באיזה סופשבוע הוא יוצא אני שמה. פעם שעברה לא הייתי וזה לא הוגן בכלל. אגב מומלץ שאם זה לא בסופשבוע של ה27-29.11 אז שזה יהיה מקסימום בסופשבוע שאחרי כי אחרי זה, זה כבר נהיה יחסית קרוב לטיול חנוכה ואז המפגש יהפוך למיותר יווו...גלי נוסטלגיה עוטפים אותי... אני עוד זוכרת את הימים הראשונים-ראשונים שרק איזה 5 אנשים הציפו את הפורום וזיינו פה תשכל (ואני בראשם!!)...
מזל טוב לפורום!!!

fresh mishmesh

New member
../images/Emo127.gif בעיקרון

כמובן שהמשתנים זמן מדוייק, מקום והתוכנית האומנותית יכולים להשפיע על התשובה הסופית...

THE sky angel

New member
../images/Emo128.gif , ../images/Emo31.gif אני כנראה לא יוכל....

אחי מתגייס יום אחרי..... סורי.. :)

פIלי

New member
../images/Emo127.gif כללי כזה

עדיין לא יודע אם יהיה לי משהו... וכאלה סלעית זה לא יוצא בכלל הסופ"ש יומולדת המגניב שלנו?

kedeman

New member
אני רמזתי על עוד ימי הולדת....

ועכשיו הצעה אחרונה בגלל שיש מועצות שיש להן השתלמות בסופשבוע הזה (יא בעייתיים! קבעו מהתנועה תאריך לא יכולתם לעשות בו?? אתם חייבים ללכת נגד הזרם??) אז לא נעשה את המפגש ב-28 אבל... מה אתם אומרים על הסופשבוע של 5-6.12??? וד"א קודם נקבע תאריך אחר כך נדבר על איפה זה יהיה ומה יהיה התוכן

למעלה