בקרוב...

go golan go

New member
יותר צפון זה רמת גולן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

fresh mishmesh

New member
../images/Emo41.gifבקרוב...../images/Emo41.gif

אהממ- *מכחכחת בגרון*- התכנסנו כאן היום... בכדי להזכיר לכם שעוד שבועיים ויום יש יומולדת לפורום...
(הוכחה) כן כן, זוכרים את הימים בפורום הישן
זה שהרקע בו היה הרקע של האתר (למיטב זכרוני), בזמן שלשרשור קראו עץ ובגרוש היה חור
אחח... היו ימים עם פיסטוק וחברים... אנשים באו והלכו, מש"צים הפכו לגרעינרים (זוכרים את "מורן המש"צ ממעלה יוסף"?
זה בכל זאת לא השתנה כ"כ מזמן), מד"מים הפכו למש"צים
(זוכרים את עדי עם ההודעות של קבוצה 13 הכי טובה?), מד"צים הפכו למד"מים... טרומ"פים הפכו למד"צים... אוי, הנוסטלגיה
עכשיו תשאלו- "איך פתאום נזכרת שעוד ממש מעט יש לפורום יומולדת?" נו... תשאלו...
טוב... זה די בגלל הופעתם של האייקוני חורף האלה שקפצו לבקר-
אבל אנחנו סוטים, וסוטים מהנושא... מה דעתכם, במפגש המתוכנן למתישהו... לעשות יומולדת לפורום
אפשר להביא בלונים ועוגה
טוב, אנלא ממש יודעת מה ניסיתי לומר פה, אבל... אוחח... איך טסה לי השנה... אני לא אוהבת שדברים כאלה קורים... זה ממש מעציב אותי
(וגורם לי להרגיש זקנה
) אוהבת את כולכם חטב"מניקים שלי!

kedeman

New member
אני זוכר עוד לפני זה

מי היה מאמין? מישהו פה זוכר את הימים שבהם היה ספר אורחים (עוד כשאתר היה בגיאוסיטיס) ואני כתבתי בו וקשת ואז מלא אנשים התעצבנו עלינו כי "סתמנו אותו" אז פתחתי פורום ואחרי כמה זמן גם התחלתי לנהל את האתר ואז שיניתי לו את הצורה.... השכבה שעכשיו יצאה לגרעין היא כבר השניה או אולי אפילו השלישית שאנשים מתוכה היו לפני זה בגרעיןאבל עד עכשיו הם בהחלט השכבה הכי גדולה....

מהשכבה שלי יש לפחות 7 גרעינרים

בוגרי הפורום: מור, אילה, נעמה, נועם, יסמין, רותם וניר. ובטוח שאני שוכח מישהו (זה היה מזמן). שלא לדבר על זה שיש גם סגן מד"ב אחד...

../images/Emo31.gif

כמו שחרובי המלך (אה אה אהההה!!! יזרעאל שולטייםםם!!!) אמר, יש סמינר יחיד וחברה בסופשבוע הזה. אז שם אי אפשר. סופשבוע לפני, אני גם לא יכולה כי לאח שלי יש יומולדת (כן, האח, זה צריך להיות מאורע חטב"מניקי כזה. סתם, אנחנו נוסעים לאשכול כל המישפוחה...), אבל סופשבוע אחרי אני כנראה יכולה כי בינתיים אין תכניות. אגב, מי שאמרה שלעשות את זה מקסימום סופשבוע אחד אחרי כי אז זה נעשה קרוב מדי לטיול חנוכה וזה מיותר, צודקת. אגב, גם אם אני לא חברה פעילה במיוחדת בפורום, אני חטב"מניקית גאה, ואני רוצה להיות במפגש שלכם. חוצמזה שאני מתה לראות איך שי נראה! זה יכול להיות מצחיק...

kedeman

New member
אההה??? תסבירי!!!

"אני מתה לראות איך שי נראה! זה יכול להיות מצחיק..." למה את מתכוונת?? מצחיק? באיזה בחינה בדיוק??? את צוחקת עלי שאני אבין????

kedeman

New member
אם כבר מפגש פורום...

אז מה דעתכם לעשות את המפגש בשישבת עוד שלושה שבועות 28-29.11 נעשה יומולדת לפורום!! (ואולי עוד יומולדת) מי שיכול שיסמן
(הערות נוספות יתקבלו בברכה) אני מצטער אם זה נשמע מגעיל מצידי אבל אני לא מחפש שכל הפורום יוכל להגיע אני מחפש שרובו יגיע (לצערי כנראה אין כזה מצב שכולם מגיעים...)

מ ו ר ע ל

New member
גרוע מאוד!!!(המפגש פורום)

יש בתאריכים האלה יחיד וחברה ליזרעאל גליל תחתון וגלבוע...! בכל אופן ניצן לא הלכת הרבה אחורה כל מה שאמרת היה כבר בפורום החדש וצר לי לאכזב אותך...! בפורום הישן והטוב יחי הפורום הישן!!! אנחנו עוד היינו מד"צים ואני הייתי מד"צ יזרעאלי פעם... וכל אלה שהיו גרעינרים לפני שנה היו פה בתור י"בניקים את זה אני זוכר שעמרי למשל עוד היה בי"ב כן כן זה היה מזמן מזמן! אוי היו ימים... בקיצר אי אפשר לעשות מפגש פורום עם כולם לעולם לא נמצא תאריך ריאלי...

fresh mishmesh

New member
שיואו עומר, אתה לא יודע כמה שאני

מאוכזבת! לא. איך אני שונאת שאומרים את ה"צר לי לאכזב אותך, אבל..." זה משפט סנובי... לא מתאים לך עומר תאמין לי שאני זוכרת את כל זה, גם אני הייתי בפורום הישן מיד אחרי הקורס מד"צים (שי אשם). בכוונה דיברתי רק על השנה האחרונה (של סוף י' ותחילת י"א שלנו) בגלל שרוב האנשים שנמצאים פה לא היו מבינים בשיט אם הייתי מדברת על הזמן שאחרי המד"צים שלנו. כי תכל'ס, חוץ מאיתנו, רק עמרי עוד נשאר פה (ואני מדברת על נשאר כ"נמצא באופן פעיל בפורום, יותר מאשר פעם בשבוע-שבועיים כמו הגרעינרים שעזבו")

מ ו ר ע ל

New member
אני לא סנוב, למרות שאני מיזרעאל...

אבל בכל אופן סליחה אם פגעתי בכל אופן כל היופי זה לעלות נוסטאלגיה שרק בודדים ייזכרו זאת נוסטאלגיה אמיתית...! ואגב אולי ב-28 אם אני יצליח לשכנע את המד"בית שאין לי מה לחפש ביחיד וחברה כי באמת אין לי מה נוסעים לסבא וסבתא! באשכול! אני כל כך רוצה...!

חרובי, במת...

ככה אתה הולך לפספס סמינר שחשוב ביותר לעתיד צוות ההדרכה בעמק יזרעאל?!! בושה למחזור המש"צים...
אבל אתה יודע שאם לא תבוא לסימנר לא תוכל לראות אותי וזה יהיה לך חבל מאוד מאוד!

מ ו ר ע ל

New member
נגה היקרה...

תראי שנה שעברה בתור מד"מ כבר לא היה לי יותר מדי מה לעשות שם כי עשו לנו אותו דבר וזה היה טעות גדולה! השנה אני ממש מרגיש שאין לי מה לעשות שם. גם אם נגיד יעשו קבוצה למש"צים בטח ידברו שם על כל הקטע של הנחיה ודברים שמש"צים עושים. אבל בגלל שאני מדריך כיתות ו-ז גם בזה אין לי מה לעשות וכל מה שמעבירים ביחיד וחברה על הדרכה של הגילאים האלה אני כבר עברתי מאה פעם אז בקיצר פשוט אין לי מה לחפש שם... באמת אם כבר יש לי משהו לחפש זה שם זה חברתית וכמה שאני אוהב את זה אני לא חושב שלבוא לשם רק בשביל לראות את כולם זה נכון. עדיף לא לבוא בכלל. אני לא מאמין שאני אומר את זה:) וחוץ מיזה עוד נתראה מה דואגת אה?!

מ ו ר ע ל

New member
וואי שולט!!!

יחי עצים! מוות לשרשורים... אגב זה נראה כאילו כתבו שם קצת אחרי שעזבנו

למעלה