ראיתם מה קרה??.. תודה לכולם ולכל המעריצים..........
ט ט ל ו ש1 New member 5/8/05 #2 ../images/Emo85.gifמה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ותודה מה
ט ט ל ו ש1 New member 5/8/05 #3 ../images/Emo85.gifאתם לא מאמינים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif פאקקקקקקקקקקקק אוףףףףףףףף איך הכל קורה בבת אחתתתתתתתתתתת איזה מניאקים יש בעולם זה קשור אליי..לא קשור לכדורגל היום
../images/Emo85.gifאתם לא מאמינים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif פאקקקקקקקקקקקק אוףףףףףףףף איך הכל קורה בבת אחתתתתתתתתתתת איזה מניאקים יש בעולם זה קשור אליי..לא קשור לכדורגל היום
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/8/05 #12 טלללללללללללללללל../images/Emo110.gif מססןן.. אבלללל דחוףף
ה הודיוש המאמוש New member 5/8/05 #20 טוב תירגעו עם הסימני שאלה אני יגיד לכם מה קרה קרה שש............ ששששששששששש........ ששששששששש......... מה שקרה בקיצור בעצם למה שאני יגיד לכם..?? חחחחח סתם
טוב תירגעו עם הסימני שאלה אני יגיד לכם מה קרה קרה שש............ ששששששששששש........ ששששששששש......... מה שקרה בקיצור בעצם למה שאני יגיד לכם..?? חחחחח סתם
מ מורושה הממושה New member 5/8/05 #13 ../images/Emo41.gifמה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/8/05 #15 מה קרה?|כלב חיחיחי../images/Emo3.gif כמו כולם לא מבינה כלום!
י ילדה שובבה1 New member 5/8/05 #16 אני היחידה שמבינה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היא התכוונה על מה שקרה היום בשפרעם.. 5ד'ק נסיעה מהבית שלי...ד"א.. אין לי כוח להסביר עוד... מקווה שהבנתם כי אם לא..המצב שלכם קשה..
אני היחידה שמבינה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היא התכוונה על מה שקרה היום בשפרעם.. 5ד'ק נסיעה מהבית שלי...ד"א.. אין לי כוח להסביר עוד... מקווה שהבנתם כי אם לא..המצב שלכם קשה..