בערך סקר!!!!

לימונדה

New member
../images/Emo41.gif בערך סקר!!!!../images/Emo41.gif

אוקיי ... אז השאלה שלי היא אם למישהו יש רעיון איך להחיות את הפורום טיפ טיפה מעבר לחלומות צלולים... כלומרר להישאר כמובן באותו נושא והכל אבל להחיות אותו להפוך אותו ליותר זורם וחי! אם למישהו יש רעיון זה יהיה נהדר כי כמעט ולא כותבים פה הורעות! כאילו... אם תיכנסו לעל בנות ועל בנים תראו איך שכל הזמן יש הודעות חדשות ועל מה להגיב ופה זה בד"כ לא ככה... לימו.

fishi14

New member
הממ.... שאלה טובה....

אפשר לנסות להתעניין יותר אחד בשני זאת התחלה טובה,לא?

rshilkrot

New member
צר לי להתערב בעניינים לא לי

אבל בכל זאת אני מרגיש חלק מהפורום הזה. אני עוקב אחרי כל תיאור של חלום ואיך הגעתם אליו, ומנסה לעשות ווילד בעצמי (ללא הצלחה מרובה). החלטתי שלא אפרסם הודעות מעצבנות עד שיהיה לי חלום צלול אחד לפחות לדבר עליו... אבל בכל זאת, לאור ההודעות האחרונות שלכם על התייבשות הפורום החלטתי להגיד משהו. הפורום עובר תהליך שעובר כל פורום: א. ההתחלה - בו הפורום קונה את כותביו העיקריים, ואת הקבועים שלו. ב. ההצלחה הגדולה (לא שלב הכרחי) - הפורום מצליח בגדול ואי-אפשר לעקוב אחרי שטף ההודעות... הפורום לא מתרחב מבחינת חברים אבל מתפרסם בו הרבה חומר. ג. ההתחברות - חברי הפורום מתחילים להתחבר אחד עם השני. ד. המפגש (לא שלב הכרחי) - הרגע בו ההתחברות מגיעה למסה קריטית וחברי הפורום מחליטים לעשות "מפגש פורום" (בד"כ הולכים לסרט ביחד) ה. ההתפכחות - חברי הפורום מגלים שחבריהם להודעות אינם מי שחשבו שהם ומתחילים אחד אחד לעזוב את הפורום, או לחלופין לעבור לפורומים אחרים. ו. העזיבה הגדולה - רוב חברי הפורום עוזבים ואפילו חלק מהקבועים. ז. אחד משני מקרים: מחליטים לפרק את הפורום או שהפורום גוסס לאיטו עם מספר מצטמצם של הודעות. אתם נמצאים בין שלב ב´ לג´. אורך חיים ממוצע של פורום הוא בין 5 ל12 חודשים. זאת על קצה המזלג אנאליזה של פורום...

WINGS

New member
ממש, אבל ממש לא !!

פורום תעופה קלה מחזיק כבר המון המון זמן, הוא התחיל באיי או אל, ועבר לוואלה עקב האיחוד, נערכים מפגשי פורום מדי פעם, והפורום רק ממשיך לצמוח ולגדול.

Variety

New member
אל דאגה - כל עוד אני כאן...

...יהיה מי שיענה לאנשים ויפעל את הפורום! חלומות פז, Variety-

Variety

New member
תגובה

רק רציתי להגיד, כמי שיצר את הפורום, שתמיד היו לו תכופות שבו כתבנו יותר ותק´ שבו כתבנו פחות. זה בגלים וזה משתנה. בפורום אין מאות אנשים. יש יחסית לא הרבה. קבוצה קטנה יחסית של משתתפים. בזמן האחרון אני רואה המון חדשים (ברוכים הבאים!). אפשר אולי לפרסם את הפורום יותר, לעניין אנשים, להסביר להם מה זה ולמשוך אותם לפורום (ד"א, גיליתי המון אנשים שיש להם חלומות צלולים טבעית אבל לא יודעית את הפוטנציאל של האוצר שהם מחזיקים, וחושבים שאפשר סתם לשלוט בחלום. אם לא יודעים מה באמת אפשר לעשות, אנשים כאלה לדעתי ישמחו לדעת, וגם כאלה שבכלל לא). אז, ילה, בואו נביא אנשים חדשים. לדעתי מקום מעולה בשביל זה זה הצ´ט. ככה גם יהיה על מה לדבר, להסביר לאנשים, לעזור, ללמוד אחד מהשני. חלומות פז, Variety-

למעלה