~ בנים&בנות. ~

המשlטט

New member
סוף סוף עונים לי כמו שצריך! ../images/Emo45.gif

בטח את מהאלה החלקות רצח! שבחיים לא יעשו שעווה. ועיניים- כן זה מושך!! ואם ג'ינג'י אז זה כולל גם נמשים. (1+1
)

מה ש..

הכי עושה לי את זה... יופי. אבל הוא חייב לבוא גם בתוספת שכל. ופנים מכוערות גורמות לי לסלידה.

Hollywood 210

New member
מי

צריך אהבה כשיש כסף? כסף זה הכל בחיים ומי שיגיד לא נכון הוא משקר.

ככה...

מה עושה לי את זה בגברים? אממ... בא נאמר שבחור במדים.. ועינים בצבע ירוק כמו שלאבאשלי
שיהיה לו פרצוף של דתי...גבוה- יתרון. בהיר עור- סבבה. שיהיה סנוב, זה מראה שיש לו כבוד. אבל לא יותר מידיייי, כאילו, שאני לא יצטרך לכרוע בפניו ברך, אלא שיהיה לו שיקול דעת לפני שהוא בוחר תבחורה של החיים שלו. ושיהיה רציני כזה , לא מהבול. יש? הדבר הראשון שמעניין אותי זה, עדה. עדיפות לאשכנזי. רק לאאאא תיימני. ו יראת שמיים, ומראה חיצוני- חשובב ביותר. להקיא? אממ... זה קצת היסחפות להגיד על זה להקיא, אבל קרחת בפדחת, וחצקונים. זה דבר מגעיל ודוחה, ומנגד, שיער יתר עלול להוות גורם להקאה. עוד דבר מגעיל אותי אצל בנים, בוירטואל: אילו שמתחילים עם כל ניק שמופיע בכרטיס בקטגוריית במין : נקבה. ובמציאות: אילו שמצטרפתים עם כל בחורה פריקית הגדלה בשדה בר. זה, זה מגעיל אותי.

aint mindless

New member
פרויד קרא לתופעה

בה ילד "מאוהב" באמו ומקנא באביו משום שתפס את מקומו, "תסביך אדיפוס, על שם אדיפוס מהמחזה היווני "אדיפוס המלך". המחזה מומלץ ביותר! בגלל שכתבת- " ועינים בצבע ירוק כמו שלאבאשלי
", הנחתי שאולי יש לך תסביכי אבא, ואולי גם תסביך אדיפוס, שאצל נשים נקרא בעצם "תסביך אלקטרה".

אני לוקה בזה כנראה קשות /tapuzforum/images/Emo201.gif

כלום הוא לא הביא לי, האבא הזה. הוא אחד החתיכים. ושפרויד יגיד מה שבאלו, כל אחד והפאקים צלו

למעלה