בנות?

../images/Emo41.gifבנות?

הפורםו פה א ש כ ר ה לא זזזזזזזז!!! פשוט לא זזזזז!!! אתן מבינות? למה? בגלל שאתן פחדניות!! כמו ששירה אמרה! אתן פוחדות לשתף אותנו בדברים שעברו עליכן!! למה? כדי שמישי לא תעיר לכם ותאמר לכם שלא צריך לפתוח הודעה על שטות! כי אם זה חשוב לך? זה ממש לא שטות! הפורום י ב ש ! אז הינהה.. עשינו לכן קומונה ! [[מי שרוצה ת'כתובת היא בחתימה שלי]] ולא.. אתן עצלניות מכדי להכנס נכוןן? אז תקחו ת'עצמכן בידיים! כי אם אתן רוצות שהפורום יהיה פעיל או שלא יהיה משעמם פה יותר? תתחילו להגיב!! נגידד.. משו שקרה לכן היום בכיתה מצחיק? או עצוב? או לא 'דעת מה.. שתפו אותנו!! הפורום פה קיים כדי ל ד ב ר ! ואנחנו פה בשבילכן בכל מצב! [[אני לפחות]] זהווו.. זה מה שהיה לי להגיד.. מקווה שתפנימו!!
אוהבת אותכן!?!?!
ספירוש חמי

../images/Emo41.gifעמיתוששששששששששששששש!!!

למה את לא נכנסת לקומונהה? וד"א הקומונה ממש לא יבשה! חחחחחחחחחחחחחחחח.. באמת!! לא משעמם!! כנסי

../images/Emo41.gifמי אמר 24 שעותת???

אני מדברת איתך שאומרים פה שהפורום יבש!! הוא יבש בגלל שאתן מפחדות לפתוח הודעות חדשות ולשתף אותנו!! ואפילו ל ק ו מ ו נ ה שפתחתי בשבילכן קשה לכן להכנס נכוןן? יאלה באמת לא צריך טובותת

אני יגיד לכםם משוו אבל אל תתעצבנו..

הפורום יבש.. כי יש ת'קומונהה.. ולאא להתעצבן עליי.. זה מה שאני חושבתת .. ראיתםם שמשפחתם ת'קומוןנהה ניהיה פהה יבש.. יכלתם לעשות את כל המשחקים גם פהה... זה אותו הדברר.. שתיהיה הקומונהה ויהיה הפורוםם אבל תתפקדו .. עשיתם משחק שםם!? תעשו פה גם משחקק.. זה משנה לכםם לפחות הודעהה פה או שם!? ואני אומרת מה שאני חושבתת.. ועם תתעצבנו עליי זאת דעתםם אני אמרתי את שליי מקווה שתבינוו..

../images/Emo41.gifלא ניהיה יבש בגלל הקומונה

אני פתחתי ת'קומונה כי היה יבש! אז חשבתי שבקומונה הבנות יותר יפתחו ויספרו דרים ויפתחו הודעות! לא כמו פה שכולן פוחדות לפתוח הודעות חדשות! לכן משעמם!

עלי... :( רשמתיי מה שחשבתיי

ראית איךך הבנותת בקומונהה. או הדבר הם יכלו להניות בפורוםם.. רק עם מישו יזיז תעינינים.. אני לא הייתי היוםם כמעטט.. כי למדתי למבחן =\ רק עכשיו אני במחשבב.. ורותצעע נוטשת אותיי
היא לא רוצהה להתחתןן איתיי יותרר.. עכשיו אני יהיה עצובהה

למעלה