בנות

rainbowgirl

New member
../images/Emo41.gifבנות ../images/Emo9.gif

שיהיה לכולנו אחלה שבוע,שיעבור מהר,ומי שחבר שלה חוזר בסופו,שיעבור יותר מהר :) שבוע טוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיוו רק לפני חצי שעה אמרתי לו שלום..

סוףסוף הוא הולך לצאת חמשו"ש D: חחח תמיד שושים. יאללה שיעבור השבועעעעעעעע! ושבוע מקסים לכולן :)

קמתי ב-5 לומר לו בי../images/Emo178.gif

ולא הצלחתי לישון עד שהיתי צריכה ללכת לביה"ס בשביל לעשות מתכונת. ועכשיו חזרתי. באסה לי
ולמה שיעבור השבוע??שנהנה מהשבוע הזה כמה שיותר.הוא יעבור ,בקצב שהוא צריך לעבור.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif5?! למה כלכך מוקדם?

הוא ישן אצלי כל שבת ונוסע עם אמא שלי לבסיס בראשון חח שניהם בצריפין. היא תמיד יוצאת ב6 וחצי ואז הוא קם ב6 ומעיר אותי. היום במקרה היא יצאה מאוחר יותר וקמנו ב7 D: אבל אחרכך לא הצלחתי לחזור לישון כי אין לי ביתספר היום ~,~

אני גרה בקריית שמונה והבסיס שלו באילת

גם עכשיו הוא עדיין בנסיעות. היה להם איזה תרומה לקהילה בבאר שבע ששעכבה את הנסיעה לבסיס בשעתיים ככה. קיצר הוא גר אצלי עכשיו ככה שצריך להתרגל:) בבסיס אמרו לו תהיה בהתנדבות ב-11 אז זה מה שהיה.לפעמים אמרו לו תגיע לבסיס עד 9 אז הוא סידר איזה שינה אצל חבר במוצ"ש. כל מיני.

0LoVe GiRl0

New member
וואי מקריית שמונה עד אילתO:

מסכןן בטח הוא גמור רק מהנסיעותת.. וסורי על השאלה למה הוא גר אצלך?

אין צורך להתנצל

החליט שבא לו לגור אצלי.יש לו כמה סיבות אישיות משלו סה"כ הוא חוזר סופ"ש ומגיע אלי. הוא בעיר שלו פעם בחודשיים בערך. ככה שהוא בעצם גר אצלי,הדברים שלו אצלי,יש לו מדף בארון,ובארונית מחשב(לחפצים שלו). הוא חוזר רק סופ"שים..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifפיי מגניב לכם :)

למרות שזה רחוק מאוווווד ובלאגים עם הנסיעות ~,~ למה אין בסיסים כאלה גם בצפון? חחחח הלוואי אני וחבר שלי היינו גרים ביחד.. כל סופ"ש מחלקים את הלילות שישנים לילה פה ולילה שם. ככה זה שזה בהמשך הרחוב חחחח אחרכך בראשון בבוקר שהוא מחליף למדים ויוצא עם אמא שלי לבסיס הוא משאיר אצלי בגדים ונעליים שאחרכך הוא מתעצל לקחת חח

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יום חמישי השבעה בכותל ../images/Emo13.gif

אז הוא יוצא רביעי ונוסע לבא"ח כדי לעשות את המסע שלפני..

היה אמור לצאת לאפטר היום, אבל התבטל להם ><

רביעי-חמישי הוא באילת, ואוליאולי האפטר של היום נדחה למחר כי הם צריכים דברים וזה [יומיים מחלקה] ואז חמישי הוא חוזר ושישי זה היומולדת שלי :) אחרכך ראשון-שני-שלישי באשקלונה. מי אמר שבצבא אוכלים רק חרא? :]

למעלה