בנות

../images/Emo41.gifבנות ../images/Emo239.gif

אין לי מושג אם יש בכך אמת אך כנסו ללינק הבא ומי שבאמת נפגעה כל כך קשה שתנסה אולי באמת יצא מזה משהו קישור

כבר הייתי באחת החברות המובילות הללו

הטענה לא יכולים לעשות כלום כל עוד אתן כן יכולות לעבוד גם חצי משרה ואפילו רבע... המדינה תיתן רק אם יש לנו אחוזי נכות גבוהים בעיניין האנדו בלבד. ואם אין אז הזכאויות הן כמו של כל אדם במשק....(השלמות הכנסה באם אתן עומדות בקרטריונים....או הסבה מקצועית באם יש לכן את אחוזי הנכות המתאים לקבלת ההסבה מטעם המדינה) אפילו אני שהסתבכתי כהוגן עם האנדו הורידו את אחוזי הנכות למינימום...כך שהזכאות שלי היא הסבה מקצועית בלבד....לגבי השאר אין התאמה ואני לא זכאית לכלום.

חייבת להגיד

שזה מעודד לראות איזו התקדמות חלה במהלך השנים שאנו כאן.. לפני כמה שנים אף אחד לא ידע מה זה אנדו, היום לפחות כבר כמה יודעים. התוצאות של זק מול ביטוח לאומי אינן מפתיעות, ביטוח לאומי "מוציא את המיץ" לפונים אליו.

יעל די 23

New member
למה אנחנו לא מתאגדות אל מול ביטוח לאומי? הרי

כולנו משלמות כסף טוב כל חודש יישר לקופתם...

gui1

New member
זה לא ככ פשוט את צריכה הרבה סבלנות

ואורך רוח ואז אולי יתיחבו אלייך , אולי הדור אחרינו יקטפו את הפירות

לכל שאלה יש להם תשובה

גם אני שאלתי ואמרתי...התשובה קיצבת זיקנה......טענתי שכבר עכשיו אני מרגישה זקנה ....זה לא עזר. זה לא פשוט לעמוד מול איגוד שהמטרה שלו לא להאמין לך וגם כשתביאי הוכחות הם יעמידו אותך בפני רופא שיוכיח לך שכל עוד את על הרגליים וכל עוד את כן מסוגלת לעשות משהו אין לך הרבה זכויות .... לפעמים זה מעמד משפיל יותר מהבדיקות שאנחנו עוברות.....

זואילי

New member
כל עוד את מתפקדת...

שמים עלייך XXX. גם אם יש לך סטומה ואת מחרבנת לשקית וגם אם את מצנטרת ומשתינה לצינור כמה פעמים ביום. חחח, מקסימום יפצו את המעביד....

snago10

New member
לא מומחה לענין, אבל מבירור

קצר שאני עשיתי - על האנדו' עצמו, כולל הכאבים, לא מקבלים כלום. מצד שני, יש לבחון כל מקרה לגופו, כיון שיש מצבים (מעט קיצוניים לדעתי) בהם תופעות לוואי מסויימות יכולות להיות מוכרות כאחוזים מסויימים לעניין הנכות. בכל מקרה, שימו לב לכך שזה תחת התנאי של קצבת נכות: משולמת למי שעקב נכותו צומצם כושרו להשתכר ב-50% לפחות או לאישה עקרת בית שכושרה לתפקד במשק בית צומצם ב-50%. עכשיו לכו ותגדירו איך הוא צומצם ואיך בדיוק אומדים את זה....

זואילי

New member
מסתמן שיש לי "קייס"

ואני הולכת לברר את העניין. אולי איאלץ להפשיל מכנסיים, אבל שווה לנסות, בטח לאור זה שלאחרונה אני מוצאת את עצמי מאושפזת בערך כל שבועיים ודי חסרת יכולת לעבוד כמו בנאדם.

כשאני הייתי בתקופת הניתוחים המתקנים

קיבלתי נכות של 100 אחוז אבל עד שתיקנו אחרי זה כבר יורד . אבל לא לשכוח שאצלי הייתה מעורבות של כל האיברים כולל ריאות כליות מעיים....ולא עבדתי........ולכן יתכן שאצלך הסטומה תתן משהו.... לך בהחלט יש סיבה להגיש בקשה אבל ברגע שאנחנו כבר מתוקנות גם אם כרתו חלק מהאיברים גם עם עשו שינויים אנטומיים בגוף הזכאות חולפת כל עוד אנחנו מתפקדות....ואז כמו שאמרתי אם נשארים אחוזי נכות כמו אצלי לדוגמא הם מספקים רק להסבה מקצועית..... עכשיו תמיד אפשר לטעון שמחצי או רבע משרה לא גומרים את החודש ...התשובה ......תבקשי השלמת הכנסה ואם את עומדת בתנאים תקבלי ואם בטעות יש לך רכב ועוד כמה מאגרי "הכנסה" את לא זכאית ....ויש להם עוד מיליוני סעיפים קטנים באותיות קטנות להוכיח שאנחנו לא זכאיות.....בקיצור אני ניסיתי כמה פעמים בעקבות כל ניתוח חוזר וחדש שעברתי ואלה התשובות.....אם רוצים החזר נורמלי רצוי שיהיה ביטוח חיים טוב וסוכן טוב שיודע להחזיר את הכספים בזמן . לך זואלי בהחלט שווה לנסות...

למעלה