בלון||2005

AGENT SHESH

New member
../images/Emo41.gifבלון||2005../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

שתהיה לכולכם אחלה שנה אזרחית! וואי... מבלי שראינו עבר כבר חצי מהעשור הראשון באלף הזה.. פתאום לחשוב על 2005 זה נראה לי כל כך מוזר במושג של עכשיו, כי לפני כמה שנים כשחישבתי הגעתי לזה שאתגייס ב2005, ואמרתי שזה רחוק, זה עוד הרבה זמן וזה... ועכשיו? Here we are! 2005.. אזז.. שתהיה לכם שנה (אזרחית) טובה

Bakura

New member
גם לך ^_^ ולכולכם!

שתהיה שנה של אושר ללא פיגועים, שרים מטומטמים וחצילים מרושעים ^_^!!!

AGENT SHESH

New member
הממ...../images/Emo73.gif

אני לא בטוח לגבי הקטע של השרים המטומטמים... לא נראה לי שזה יקרה בעשור הקרוב...

AGENT SHESH

New member
אפתיה לא תעזור לך.../images/Emo11.gif../images/Emo73.gif

וחוצמזה, אנחנו ישראלים, וככאלה - מחפשים על מה לחגוג\לשמוח, ככה זה כשחיים במציאות של ישראל בשנים האחרונות...

GoOni

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifשנה טובה!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

Jelly Beans

New member
Happy new year~! ../images/Emo60.gif

*הולכת לזרוק לכביסה בגדים שמסריחים מסגריות*

Jelly Beans

New member
לא... ../images/Emo60.gif

אבל אנשים אחרים כן
(אתה יודע, במסיבות, הריח נדבק
)

AGENT SHESH

New member
האמת היא שאני כן...../images/Emo73.gif

אבל לא למסיבות המוניות עם אלפי אנשים, זה הכל.

painapple

New member
../images/Emo79.gifHappy New Year../images/Emo79.gif|

ורק שתדעו, שאבא אמר לי שסילבסטר היה איזה כומר שרצח יהודים.

yo t a m

New member
עכשיו, כשאנחנו בשנת 2005,

הקידמה הגיעה אלינו, הדור הרביעי בפלפונים יושק והעולם כולו יהיה ורוד יותר (אם כי נקווה שלא ^^;). עכשיו שלום עולמי ישרור ואף אחד לא ימות ממחלות או מעודף מים ^^ איזו שנה נפלאה זאת תהיה.

M r s Black

New member
../images/Emo77.gif האלו|קמומיל|

|בקרוב אצלכם בסלון| זו ההודעה הראשונה שלי לשנת 2005
(ואיזה קטע, היא הודעה מהתנחלות
), שאני מייחסת לזה יותר לשיבות מראש השנה,כי לפי הספירה הזאת אני חיה ולא לפי הלוח העיברי. רקדתי,קפצתי, חיבקתי אנשים ראנדמליים ואיחלתי להם שנה טובה, ראיתי קיל ביל 2|סוגדת|ישנתי על המזרן הכי נוח בעולם ואכלתי המון ג'אנקפוד ראוי כמו קינדר בארוניס ושאר דברים שאמורים להשחית לי את השיניים בכל רגע. הכרתי אנשים חדשים,פגשתי את לינה
ועוד קומץ אנשים חביבים שאני מכירה, הלכתי לישון לפנות בוקר וקמתי בשעת צהריים ראוהי לצד אנשות טובות. את השנה הזאת סיימתי כמעט בלי חרטות ,אולי אחת או שניים.וזה מצוין ממש נהדר^^ אני מאחלת לעצמי שהשנה תמשיך כמו שהיא נפתחה,אולי לא לגמריי אבל באותו הרגשת שלווה וחבהר טובה ולכולם שתהיה לכם שנה נהדרת מלאת סרטים גאוניים כמו קיל ביל|סוגדת| , מקומות טובים, זמנים טובים,והכי חשוב חברים טובים .
קמומיל,שלא חסר לה כמעט כלום כרגע
, חוץ מקצת כסף, אבל נו את זה תמיד חסר לי. אבל היי קיטש זה לא טוב לבריאות, אז- זנות.מוות

sarah

New member
שנה טובה לכולנו

שהשנה של הלוח שנה הזה, שבאמת קובע, תהיה כמו שצריך !!!
שרה

למעלה