בית 4 משחק 2

בָלבָל

New member
../images/Emo41.gifבית 4 משחק 2../images/Emo70.gif

קודם זה המצב בבית מס' 3 הפרש קולות | נקודות | משחקים | -------------------------------------------------------------------- Woman Of The World | 1 | 3 | 11-5 Seasons Of Wither | 1 | 3 | 9-4 Dream On | 1 | 0 | 4-9 Janie's Got A Gun | 1 | 0 | 5-11 ולמשחק של היום: בית 4 הפרש קולות | נקודות | משחקים | -------------------------------------------------------------------- Amazing | 1 | 3 | 12-7 Train Kept a Rollin | 1 | 0 | 7-12 Back In The Saddle | 0 | 0 | 0-0 Hangman Jury | 0 | 0 | 0-0 אז עכשיו בוחרים: Back In The Saddle או Hangman Jury בהצלחה! וסליחה מראש על ההודעה הקצת מעוותת...

בָלבָל

New member
חח אוקי לא יצא מעוות

רק בתצוגה המקדימה זה נראה ככה... בכל מקרה אני בוחרת!! וזו בחירה קשה... באמת קשה! החלטתי ללכת על saddle....

ninelives99

New member
בחירה מאוד מאוד קשה!!! ../images/Emo122.gif

שני שירים שאני מאוד מחוברת אליהם! שתי קלאסיקות! אני אאלץ לבחור את Back In The Saddle. אחד מבין השירים הראשונים של אירוסמית' ששמעתי והשפיעו עלי חזק! המניעים לבחירה הם בעיקר סנטימנטליים, ואם ככה איזה שיר שלא יבחר בסיבוב הזה- אני אשמח!

AeroTom

New member
מאוד אוהב את שניהם כרגע!

2 שירים גדולים. קצת קשה לי לבחור, אבל אקח את Hangman Jury. הוא צובט לי קצת יותר לבחור בו.

SaintJohn

New member
בחירה לא ממש צפויה שלי

Back In The Saddle זה שיר שהחיבור שלי אליו מעולם לא היה מי-יודע-מה חזק, ובמצב רגיל הייתי מעדיף את Hangman על פניו, אבל דווקא הפעם Saddle קורץ לי יותר.

למעלה