He took my little GIRL |:
N noosh New member 12/8/07 #22 זה לא ריין, זה בסדר יו, האיסייקיו שלי היה פתוח מישהו עם הכינוי Rain התחבר, וזה קצת הלחיץ אותי לרגע. אינ חושבת שאפשר לתבוע את טורי על פיצויים נפשיים.
זה לא ריין, זה בסדר יו, האיסייקיו שלי היה פתוח מישהו עם הכינוי Rain התחבר, וזה קצת הלחיץ אותי לרגע. אינ חושבת שאפשר לתבוע את טורי על פיצויים נפשיים.
R rfranko New member 12/8/07 #23 לאאא, עשינו את זה לעצמנו והנה וידוי, אני רואה עכשיו כוכב נולד כן כן וכשמרינה שרה הייתי הטוחה שהיא תכף תעשה אי סייד אי סייד זה היה ממש מעולה
לאאא, עשינו את זה לעצמנו והנה וידוי, אני רואה עכשיו כוכב נולד כן כן וכשמרינה שרה הייתי הטוחה שהיא תכף תעשה אי סייד אי סייד זה היה ממש מעולה
ר רעוּת New member 12/8/07 #25 מה מעולה ../images/Emo4.gif עברי לידר מתהפך בקברו וגם ריטה. אבל מגיע לה, בעצם
U UnderLittleJunkie New member 12/8/07 #34 יש לי את ההופעה הזאת על דיסק אחלה הופעה !!! זה מהסיבוב הופעות עם אלאניס
ק קלמנטינה מיכל New member 12/8/07 #35 אווווו, פעם ראשונה שאני מצליחה לשמוע את השיר הזה, אז לא יכולה להגיד אם הביצוע מדהים או לא באופן יחסי. אבל אהבתי. ואני ממש גאה באמנים שמסוגלים להגיד באמצע ההופעה "לא, לא יצא לי טוב! מהתחלה!!" יואו, יש סיכוי שכשטורי תפרוש לגמלאות היא תיתן שיעורים פרטיים בפסנתר? אני אעבור לאמריקה בשבילה
אווווו, פעם ראשונה שאני מצליחה לשמוע את השיר הזה, אז לא יכולה להגיד אם הביצוע מדהים או לא באופן יחסי. אבל אהבתי. ואני ממש גאה באמנים שמסוגלים להגיד באמצע ההופעה "לא, לא יצא לי טוב! מהתחלה!!" יואו, יש סיכוי שכשטורי תפרוש לגמלאות היא תיתן שיעורים פרטיים בפסנתר? אני אעבור לאמריקה בשבילה
U UnderLittleJunkie New member 13/8/07 #38 ד"א יש לי עוד כמה הופעות שטורי מפספסת ופתאום פוצחת באיזה להיט פיספוסים ענק. גם מהסיבוב ההופעות יש הופעה באנגליה שהיא מתחילה את "בלאק דוב" וטועה ומתחילה לשיר שיר כזה
ד"א יש לי עוד כמה הופעות שטורי מפספסת ופתאום פוצחת באיזה להיט פיספוסים ענק. גם מהסיבוב ההופעות יש הופעה באנגליה שהיא מתחילה את "בלאק דוב" וטועה ומתחילה לשיר שיר כזה