ביעור חמץ

מיכלי MP3

New member
../images/Emo26.gifעשיתי השנה ביעור מרצון לדבר ממש רצוי

ביום שני לפני שבוע הפסקתי לעשן
. והפעם הההרגשה ממש מיוחדת, כי אני לא מפסיקה כמו בעבר- בשביל מישהו אחר (הריון והנקה), או מכורח הנסיבות (מחלה), הפעם זה נטו בשבילי
. כבר אמרתי כאן פעם שפסח זה מי שהייתי רוצה להיות (בפינה העגולה של בולי), להשתחרר מכל מיני כבלים - מתאים לי תמיד!

mAmA MiSiSiPi

New member
אני גאה בך

החלטה הכי טובה שיכלתי לקרוא ......יש בה כ"כ הרבה ברווח.

d i v e l

New member
../images/Emo2.gif אחותייייי

כל הכבוד, נשמתי
אז עכשיו לא נצא לעשן בג'ימבורי
(רק שמלי לא תחליט להפסיק לי פתאום...
)

י י ל י

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד. תותחית אמיתית את(גם בלי קשר

להפסקת העישון)

בוליפלג

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifאווו, כאלה בשורות אני אוהבת

בהצלחה ממוש. אם וכש.. מתקשה - אני / אנחנו פה

shlala1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo106.gif

מי כמוני יודעת כמה קשה זה להפסיק לעשן. מגיל 16 הייתי מעשנת קופסא אחת ביום. היום תודה לאל אין כבר קופסאות (יש פאקטים
, לא, סתם) אני פעם במיליון שנה גונבת איזה סיגריה מבת דודה או מאח אבל ממש ממש לעיתים נדירות. אני מקווה מאוד בשבילי שאני לא אחזור לעשן כשאני אפסיק להניק את ליה. בקיצור אני מאחלת לך רק ימים נקיים מעישון

מיכלי MP3

New member
WOW תודה על כל החיזוקים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בשביל הפרוטוקול אני אגלה שההתחלה לא קלה לגמרי, ויש רגעים שבא לי לעשן מאודדד - אבל אני מכירה את העניין של "רק סיגריה אחת"
כי נפלתי עליו כבר כמה פעמים בעבר - אז הפעם אני לא אסתכן .... ושוב תודה! תודה! תודה מתוקות שלי! וחג שמח ומשחרר לכולם

down under1

New member
שאלה טובה

דבר ראשון היתי מבערת הורים כמו אלה שנתפסו בארץ לאחרונה. חולים או לא אין שום צורך בעולם הזה באנשים שממציאים דרכים חדשות ומגוונות להתעלל בגוזלים הקטנים שלהם עצמם. הם פגם של הטבע וחבל שאי אפשר לזהות אותם מראש. לתת חיסון, לכרות עונה, להוציא את הרחם..אני אפסיק פה חוץ מזה אני מאוד מנסה לשחרר את עצמי מהנטיה לקחת ללב הכל ולהעלב עד עמקי נשמתי מדברים שלעיתים נאמרים מחוסר מחשבה. לקחת אישית כל הערה וכל מילה. ללמוד לחיות, לקבל ולחבק את האני החדשה ושתלווה אותי מעתה והלאה לכל חיי. לא להסתכל אחורה ושלאול מה למה וכמה. ככה זה וזה הכל.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת

נפטרת בעיקר מהעצלנות שלי שמונעת ממני להתקדם יותר רחוק בחיים. נפטרת מהקנאה (אני לא יודעת למה פתאום חליתי בתכונה האיומה הזאת זה חדש, קרה לפני בערך שנתיים ואני סובלת). נפטרת מהעצבנות ומחפשת קצת שלוות נפש. נפטרת מהצורך לקנות כל כך הרבה בגדים (די נו באמת שיש לי מספיק). נפטרת מההתמכרות לשוקולדים, עוגות ופחמימות (לפחות לחודש שלם כדי להצליח להיכנס לבגד ים שלי מהשנה שעברה) חג שמח ומשמח לכולן!

למעלה