ביעור חמץ

זאתי2

New member
../images/Emo41.gifביעור חמץ../images/Emo159.gif

אני מקווה שלא היה דיון בנושא הזה כבר, כי לא קראתי כמה ימים ואולי פספסתי. אם כן אני מתנצלת. חשבתי, לקראת פסח, לעשות ביעור חמץ.
נו, מה לעשות, אני לוקחת קשה את החגים, אל תשאלו מה קורה לי בראש השנה
בקיצור, מה הייתן מבערות , ממה הייתן נפטרות - בעולם / במדינה / בעיר / בבית / בנפש / בגן של הילד וכדומה. ואני אתחיל, ברשותכן. אני הייתי מבערת ראשית את כל האכזריות שיש בכל מקום.
בין אם זה למנהיגים, גנרלים,נערים משועממים, אמהות.....כל מי שאי פעם זה נגע בו. אחר כך, ולאו דוקא בסדר הזה : נפטרת מהתכונה שלי להאשים את עצמי בכל דבר שקורה מסביבי
נפטרת מההתמכרות לעוגות שוקולד ולממתקים באופן כללי
נפטרת מהנטייה של הגננת של מתן לחלק "משהו מתוק" כשקמים משנת הצהריים (לזכותינו יאמר שהצלחנו לעזור לה לבער את המנהג הזה מעט...)
נפטרת מהמינוס
מבערת את הטינופת במרפסת שסוף סוף נוכל לצאתולשבת בה בכיף.
ייתכן ויהיה לי יותר מאוחר עוד דברים להוסיף. רוצות להצטרף????

dididushi

New member
עונה גם ../images/Emo213.gif

בעולם- מהרוע, רוע רוע, די למלחמות, די להשמצות, די לשחיטות
במדינה- נפטרת מחוסר הפירגון, מהמציצנות יתר, ושוב מהשחיטות בעיקר בשלטון
בעיר- מהפקקים ביציאה... מהרחוב הראשי שלא השתנה בערך 100 שנה...
בבית- מהמשכתנא ומהנזילה שלא נגמרת ומהקבלן שלא מטפל כמו שצריך אההה וגם מהאבק שלא נגמר ותמיד חוזר
בגוף- מבערת בכיף כמה ק"ג עודפים....
בגן של הילד- מה כבר ביקשתי? לרשום לי כל יום אם עשה או לא עשה קקי? זה כ"כ קשה? (הקטן סובל לפעמים מעצירות וחשוב לנו לדעת).

elga06

New member
עונה קצת אחרת../images/Emo45.gif

בעיור החמץ שלי הוא לפי - מה היה בפסח שנה שעברה, מה קורה בפסח השנהומה יהיה בפסח שנה הבאה - זה עוזר לי מאוד לבער את העבר ולצפות לעתיד פסח שנה שעברה - רק קיבלנו את בשורת האיוב על המחלה ולא ממש ידענו איפה נהייה ומה יהיה הכל היה נראה יותר מדי אפל... פסח השנה - אנחנו אחרי טיפולים. בנסיגה. מאושרים כאילו כלום לא היה. יש לנו בית חדש צרות חדשות וטובות בלבד (כמו למשל איזה מנורה תתאים לסלון ואיזה תמונה לתלות על איזה קיר) פסח שנה הבאה - כבר נדע האם עדי התקבלה לבי"ס לאומניות, כבר נהייה אחרי בת המצווה בע"ה...

זאתי2

New member
../images/Emo24.gifשכל הבשורות הרעות ישארו נחלת העבר

חג שמח והמון בריאות לך ולמשפחתך!

../images/Emo24.gifאלגה

שתקבלו רק בשורות טובות, שמפסח לפסח רק תפרחו, וכמובן רק בריאות.

ship2006

New member
בדיוק בשבילי אני במצב רוח

אז קודם כל בעולם הייתי מבערת את הרשע,הזעם שיש ואת כל החיידקים החדשים הישנים שגורמים למחלות מפחידות. במדינה את כל השחיתות של כל הגופים הממשלתיים ,את הרצון שלהם ברעתו של האחר את האנסים השודדים ואת כל האנשים שמתעללים בילדים קטנים/גדולים/זקנים. ובחלקת אלוהים הקטנה שלי הייתי מבערת את המינוס בבנק כי מה לעשות הוא גדל... את התריסים שלא מתנקים מעצמם... ואת האיש הקטן שלוחש לי כל הזמן את לא חזקה מספיק לפתוח עסק עצמאי,מה קורה לך את רואה שאת לא בן אדם שיכול לנהל את עצמו לבד,תשארי איפה שאת... אוי אני במצב רוח קרבי חג חירות שמח. שירלי

מבערת לעצמי

בעולם- את מלחמות האזרחים-אחים נלחמים זה בזה והשחיתות השילטונית חוגגת. במדינה - את מכת האלימות שנחתה עלינו. בעיר - מבערת את כל האשפה שזורקים התושבים כאילו זורקים את כל הבית החוצה. בנפש - את חוסר המסוגלות שלי לסלוח לעצמי. בגן - את העובדה שהקוקו של עמית לא מסודר בסוף היום ,לא מסרקים אותו כמו שצריך. ובכללי - את המינוס,את הקילוגרמים העודפים,את הקמטים שמתחילים לצוץ לקראת גיל 40 את הנטיה לכעוס בגלל טימטום של אחרים,את חוסר המסוגלות שלי לקבל ביקורת ואת רגישות היתר שלי בכל מה שקשור לעמית שלי. מאחלת לכולנו חג ביעור שמח.

mamy78

New member
עונה גם

הייתי מבערת את כל הרוע שבעולם, ובייחוד בארץ שלנו רק לחשוב שהילדים שלנו גדלים וצריכים ללכת לבית ספר או לצאת לבלות שמסביב כל הרוע והאלימות הגואה או אפילו דבר פשוט כמו לישון אצל חברות (דבר שאני עשיתי הרבה בגיל העשרה) כי מפחיד לחשוב שיש שם איזה אבא סוטה או אח גדול. כמובן שע הדרך הייתי מבערת את השחיתיות והרמאיות וכל הדברים השלילים מהמנהיגים שלנו ועד האיש הקטן. בבית הפרטי שלי היתי מבערת באהבה רב את המינוס שלי בבנק (כמה כסף שמפקידים והסימן הקטן המעצבן הזה - לא נעלם). גם מכמה ק"ג אני מוכנה להפטר ומכל מיני בגדים ישנים מאודדדדד של בעלי שקשור אליהם רגשית אבל אף פעם לא לובש אותם. וזהו בטח יש עוד דברים ששחכתי אבל הניקיון קורא לי. חג שמח לכולם

חמודבה

New member
מנסה לענות

הייתי נפטרת מהנטייה להשמנה ומהמאבקים בדיאטה. הייתי נפטרת מהנטייה תמיד להיות בשליטה או לפחות קצת מרפה ממנה. הייתי נפטרת מהמינוס. הייתי נפטרת נפטרת מכל המחלות המעצבנות של נועה השנה ודם מהנזלת התמידית. הייתי נפטרת מרגישות היתר ומהנטייה לקחת הכל ללב כאילו זה סוף העולם. הייתי נפטרת מחוסר ההחלטיות / הססנות/ פחד לקחת החלטה בקשר לחיים שלי ולסיום - הייתי נפטרת מכל הרוע, האכזריות והג'יפה שיש בעולם!

אור114

New member
הייתי מבעירה תכונה אחת מעצבנת אצלי מאוד

שהיא הטמנת הראש באדמה כמו יען. עוד יגיע הסוף.

למעלה