מיני ומיקי
New member
../images/Emo41.gif בטא 3852 ../images/Emo41.gif
שלום חברות יקרות, קודם כל אני מתנצלת שנעלמתי לחודש ותיכף תדעו גם למה. נכון שיש פה כמה בנות שרוצות לתלות אותי מהאזניים אך קודם תקראו ואח"כ "נתחשבן"...
טוב, לפי חישובים לוגריתמים הגעתי למסקנה מתי בדיוק הביוץ שלי, לרוע המזל בליל הביוץ היתה לנו טיסה לארץ לחופשה (אנחנו לא חיים בארץ) הבעלול התעקש על סקס שעתיים לפני צאתנו לארץ וכה היה.
הגענו לארץ טובים ומאושרים והתחלנו במילוי "המשימות" שכללו משפחה, חברים וקניות, כמובן שרכשתי את ערכת "מייבי בייבי"...
הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שבת (לפני שבוע בדיוק) וכל הזמן היתה לי תחושה שזה הולך להיות מחזור קשה והרגשתי שכל רגע הוא פורץ החוצה בשיטפון נוראי....
ביום שני (כשעוד לא קיבלתי) צצו לי ורידים בהירים כמו של פילולה ועוד כמה ליד הברך, הציצי התנפח, וזהו, שום דבר חשוד! ביום רביעי אמרתי לבעלול שאני כנראה לא מקבלת מסיבות פסיכוסומטיות ואם אני אעשה בדיקה ביתית ואראה שאני לא בהריון אני אולי סוף-סוף אקבל... הלכתי לי להשתין על מקל וכעבור 3 דקות כבר ידעתי... הבעלול "סרב" לקבל את התוצאות עד לבדיקת דם למחרת, זו הראתה בטא 3852 ביום החמישי לאיחור...
זהו, אני עדיין נשארת פה כבת בית ומודה לכל אלו שחיבקו ועזרו בחוסר אונים שלי או סתם בעצות טובות.
עכשיו גם אני כבר יכולה להגיד: "מפזרת על כולכן אבקת הריון ונפגש בחדר לידה"
בהצלחה לכל החדשות שלא הספקתי להכיר
מיני, מיקי