"ציפי שביט עוברת באמצע.." זה..זה משפט מהטווח בגדנ"ע|פלאשבקים|
R Rachel47 New member 28/3/06 #20 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif"ציפי שביט עוברת../images/Emo15.gif באמצע.." זה..זה משפט מהטווח בגדנ"ע |פלאשבקים|
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif"ציפי שביט עוברת../images/Emo15.gif באמצע.." זה..זה משפט מהטווח בגדנ"ע |פלאשבקים|
T The Devil Child New member 28/3/06 #23 ../images/Emo6.gifבדיוק../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif אוי זה היה כזה מצחיק כשאמרו לנו את זה "לא משנה מה קורה! ציפור נוסקת, ארנב בא, ציפי שביט עוברת באמצע...אתם עוצרים הכל וצועקים חדל!" אחח..גדנע גדנע...
../images/Emo6.gifבדיוק../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif אוי זה היה כזה מצחיק כשאמרו לנו את זה "לא משנה מה קורה! ציפור נוסקת, ארנב בא, ציפי שביט עוברת באמצע...אתם עוצרים הכל וצועקים חדל!" אחח..גדנע גדנע...
R Rachel47 New member 29/3/06 #28 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אני כל כך צחקתי שאמרו לנו עכשיו..אני הייתי צופה ב- 2 המטווחים שהיו לפני שלי.. אז נתנו לי כזה את האוזניות והמפקדת שלי (כפרעליה ) אמרה לי כזה כל מה שאת רואה וחזרה על הקטע של ציפי שביט ואני צחקתי לה בפנים (כבר היינו על אזרחי אז ) אויי אני רוצה גדנ"עעעעעע
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אני כל כך צחקתי שאמרו לנו עכשיו..אני הייתי צופה ב- 2 המטווחים שהיו לפני שלי.. אז נתנו לי כזה את האוזניות והמפקדת שלי (כפרעליה ) אמרה לי כזה כל מה שאת רואה וחזרה על הקטע של ציפי שביט ואני צחקתי לה בפנים (כבר היינו על אזרחי אז ) אויי אני רוצה גדנ"עעעעעע
R Rachel47 New member 28/3/06 #19 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהמ אין לי רעיונות../images/Emo15.gif לתפקידים (אז כנראה אני לא אהיה שרת יצירתיות) אבל אני אשמח לקבל תפקיד אם תמצאו משו שיתאים לי
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהמ אין לי רעיונות../images/Emo15.gif לתפקידים (אז כנראה אני לא אהיה שרת יצירתיות) אבל אני אשמח לקבל תפקיד אם תמצאו משו שיתאים לי
T The Devil Child New member 28/3/06 #25 נראה לי ששר התחבורה../images/Emo190.gif יוכל לתת עדכונים שוטפים לגבי מתי קלי באה לארץ וכל זה... או שזה שר התיירות?:X
נראה לי ששר התחבורה../images/Emo190.gif יוכל לתת עדכונים שוטפים לגבי מתי קלי באה לארץ וכל זה... או שזה שר התיירות?:X
ל ליטול B New member 28/3/06 #26 אני מחפשת קשר בין "המכוניות" לבין הדיווחים!! חחח נראה לי שזה שר התיירות!!
1 14מתן New member 29/3/06 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תהיה לי בריא ../images/Emo6.gif שר הביטחון
M Miss Independent New member 29/3/06 #32 אני אגיש את התפטרותי מהמפלגה../images/Emo88.gif ואהנה לצפות בכם מהצד עושים את העבודה שלי....
M Miss Independent New member 29/3/06 #33 איפה שר השרושרים? איך עוד אף אחד לא קפץ על זה?! הו, אין לכם מושג מה אתם מפסידים .
R Rachel47 New member 29/3/06 #37 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשמעת את השיר../images/Emo15.gif בחירות של הפרה של עלית (*חתימה )
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשמעת את השיר../images/Emo15.gif בחירות של הפרה של עלית (*חתימה )
T TheMoonLight New member 29/3/06 #38 ../images/Emo6.gif פרה שמחלקת שוקולדים לכולם, וכולם מרוצים, לא? אפילו הערבים ואז יהיה שלום ואחווה ורעות ודיצה וגילה ורינה וגיל... (נספנו )
../images/Emo6.gif פרה שמחלקת שוקולדים לכולם, וכולם מרוצים, לא? אפילו הערבים ואז יהיה שלום ואחווה ורעות ודיצה וגילה ורינה וגיל... (נספנו )