בחירות 2003

נכוןןןןןן

דרך אגב... אני האחיינית של דודי גוזלן... ורק רציתי להגיד למי שרשם את ההודעה הזאת שהוא צודק ומאודדדדד דודי הוא המועמד המתאים (למרות שהוא לא זכה...) אבל בעוד חמש שנים בעזרת השם התושבים יבינו שהם עשו טעות כשבחרו בדני בלוףףףףףף!!! הוא כבר עשר שנים ראש עיר ולא עשה פה כלום (חוץ מראמפות וכיכרות...) והוא אפילו החמיר את המצב... מערכת החינוך בבית שמש הדרדרה... והגיעה למקום אחרון מבין כל הערים!!! כנראה שלתושבים בבית שמש אין קליטה מהירה אז יקח להם חמש שנים להבין שדודי הוא הבנאדם המתאים!!!

yossi018

New member
ושוב זה חוזר על עצמו

ססמאות של "רק לא דני", אבל למה לי כתושב בית-שמש להצביע לנתן שטרית? בשום פלייר שראיתי לא כותבים המועמדים האחרים למה לתושבי העיר להצביע להם, הם רק כותבים למה לא להצביע דני! ואיפה המוסדות החדשים שראינו בשנים האחרונות? שכחתם! ואיפה "שיקום שכונות" שפועל כבר 4 שנים? שכחתם! ואיפה מוסדות התורה החדשים שנבנו באיזורי החרדים? שכחתם! ואיפה מתחם "ביג"? שכחתם! ואיפה כל התאונות? שכחתם! ואיפה הקשרים והנסיון של וקנין? שכחתם! ואיפה ה"קאונטרי קלאב" (שסיום בנינתו בקרוב)? שכחתם! ואיפה התפתחות העיר? שכחתם! ואיפה ההופעות הרבות באמפי? שכחתם! ואיפה "להבה" (מרכז המחשבים החדש בעיר)? שכחתם! ואיפה החינוך? (78% זכאים לבגרות)? שכחתם! והרשימה עוד ארוכה... כמובן שיש עוד המון מה לשפר, במקום להסתכל מה דני לא עשה תשימו לב מה דני כן עשה!

התשובה:

איזה מוסדות חדשים אתה מדבר עליהם יוסי ? אני לא רואה את תוצאות תוכנית "שיקום שוכנות" !!! מה עוזר לי מוסדות התורה החדשים ?! ?! ?! מתחם "ביג" למה הוא נזכר לבנות את זה אחרי רק בשנה של הבחירות ?! שכחת ? אני רואה הרבה תאונות ?! הקשרים והניסיון של דני באו בעקבות הרבה "ליקוקים" ועבודה שחורה של דני! אני לא ראיתי שום בניה של שום קאנטרי קלאב !!! איזה התפתחות ?! ?! ?! על מה לעזאעל אתה מדבר ?! ההופעות הרבות זה לחץ של הבחירות ?! "להבה" אינו קשור לוקנין ... החינוך זה הכל אבל הכל השקעה של ברנקו וייס ושל מורים מעולים, לא וקנין !

לךא שכחתנו כלום!!

זה סתם המצאות של ועקנין ההופעות באמפי זה לא בזכותו זה בזכות דודי (הוא היה במועצה עד עכשיו...) מרכז להבה זה מבנה שנוסד ע"י תרומות מתחם ביג זה מתחם פרטי של מישהו הוא בכלל לא קשור לעירייה, החינוך זה בגלל בי"ס ברנקו וייס וצוות הניהול המעולה, שיקום שכונות??? על איזה שיקום אתה מדבר ראית איך השכונות בבית שמש נראות?? כאילו כל בית שמש מזבלה אחת גדולה ושלא נדבר על שכונות השיכון בעיר... הם נראות כמו החצר האחורית של העיר!!!

yossi018

New member
אתה טוען שזה הצד השני של הפלייר עם

התמונות של כל אלה שתומכים בדני - שקרן! את הפלייר המקורי אני ראיתי והוא נפוץ בכל רחבי העיר!!! מאחורי כל התמונות (אני מתכוון לעמ' השני) לא כתוב את כל השטויות שאתה כתבת! מסופר על קורות חייהם של רשימת מח"ל ושל המפלגות הלא חרדיות שתומכות בוקנין... יכול להיות ששוב היית קורבן לשטויות של שטרית, מה לעשות ככה זה כשמתחברים לאנשים שרודפים אחרי הכסף! (אני מדבר על ש"ס ועל יהדות התורה..) וגם הפעילים של שטרית מתנהגים בצורה מבישה! במוצ"ש האחרון עבדתי בארומה וכאשר יצאתי להפסקת אוכל בערך בחצות בדיוק ישבה הבת של שטרית ופעילים נוספים הקללות שאני קיבלתי היו מבישות! אני התביישתי בשביל נתן שככה ניראים הפעילים שלו! אדם נוסף שישב בשולחן אחר אמר לנו שהוא מצביע לשטרית כי "הרב אמר"! אם ככה זה עובד בעולם שלכם - בבקשה!

faith2

New member
נתן מפחד מדני.....

אם הוא תלה בכל בית שמש גליונים הכפישים את דני. וכמובן הוריד כל הודעת אבל של אביו של דניאל. שמעו- נתן פשוט ירד חפסים מכוערים!

faith2

New member
*לפסים

אחריי מה ששמעתי עליו היום- כל הכבוד שלי ירד ממנו! טענתם שהבריונים של נתן הופיעו- אני דווקא שמעתי ההפך- נתן שהוא אדם דתי, איפה המוסר שלו? איפה!

Mיוחד

New member
סקר של ערוץ 2

שמעתי שהיה היום סקר של ערוץ 2 והנה התוצאות: שיטרית 33% פדידה 31% ועקנין 21% גוזלן 9% שמעתי ולא ראיתי הייתי רוצה לדעת אם מישהו ראה

yossi018

New member
גוזלן - 9%

מצטער אחי - אין מצב שזה נכון, דודי גוזלן 9% זה אשכרה מדע בדיוני! לפי סקר של "הד בית-שמש": דני וקנין מוביל ב14% על פני נתן שטרית, פדידה הרחק מאחור וגוזלן...

faith2

New member
והסיבה היא....

תומכי שיטרית מנעו מאנשים לבוא להצביע....אנשי ערוץ 2 סגרו את ההצבעה באמצע אחריי שהם הבינו מה קרה שם. ואתם יודעים שאני לא תומכת נלהבת בדני- אבל זאת האמת.

faith2

New member
כנראה שאני טיפשה יותר ממה שחשבתם.

מה לעשות- אני דוגלת בחופש הדת, חופש הביטוי, אני דוגלת במדינה דמוקרטית. המתמודדים האחרים לא יתנו לי את זה.

למעלה