בחירות 2003

וקנין מפחד משטרית !!!! ובצדק !!!!

אז בניסיון נואש של מועמד נואש, מנסה וקנין להעליל עלילות על נתן שטרית ראש העיר הבא של בית שמש ... והנה לכם שיגועו של שלטון כושל

Mיוחד

New member
תוצאות הבחירות: הימור

יהדות התורה 4 ש"ס 3+ שיטרית 1+ פדידה 2 הליכוד 2 בלעייש 2- מפד"ל 1+ גוזלן 1- רוסים 1- חמ"ד 0 חן לעיר 0 שינוי 0

sAtLaN HoReS

New member
אנשים כנסו שנייה

שמעו חבר'ה אני יודע שדודי לא יקח בעזרת השם כן אבל בואו ניהיה ראליים הוא לא יקח בל אנשים מה האלטרנטיבה שלכם?! מה יענו בית שמש נראית כל כך טובה וחורודה עם וקנין?! או אולי לפני 10 שנים שפדידה היה היה טוב?! עזבו אותם מה אנחנו רוצים עיר דתית?! אז תודו שדודי גוזלן הוא המועמד הנבחר!

sAtLaN HoReS

New member
כנסו שנייה

כל הטיעונים שלכם נכונים אני לא אומר שלא אבל תראו עם כל הכבוד שיש לי לדניאל וקנין הוא אדם זקן ואינו מבין את הצעירים מה אתם לא רוצים מועדונים?! מקומות בילוי?! קניונים?! דודי הוא הצעיר ביותר ויש לו ילדים צעירים תבינו את זה תכניסו לראש שדודי צריך לקחת דודי הכי מקורב אלינו לצעירים

sAtLaN HoReS

New member
כנסו אנשים

וקנין זכה למרות שממש לא מגיע לו וואלה אתם פה בצ'אט מדברים כאילו אתם בני 200 אנחנו צעירים ווקנין בחיים לא יפתח לנו בבית שמש מועדונים ראיתם את זה?! מה עם קניון ראוי?! וקנין הוא מהדור הישן ואת זה לא הבנתם עדיין?!?!?!?!?!!?!!! דודי לא לקח למרות שלו הכי הגיע אנשים תחשבו כמו צעירים ולא כמו זקנים ובגללכם בית שמש רק תמשיך ותדרדר וזה מה שהיה חסר לנו?! אבל מה שאנחנו צריכים להגיד תודה זה שלפחות שיטרית לא נבחר או שאתם פה בפורום גם בעדו?!?!

Mיוחד

New member
אצל פדידה היה נפלא

עו"ד מר שלום פדידה זכור לטובה מלפני 10 שנים כשכיהן כראש עיר

MS6

New member
מה אתה אומר?

שמע אחי אם אתה אומר שראשי עיר פותחים מועדונים אז זה רק מראה איזה שטויות מאכילים אותך... מועדנים פותחים בעלי עסקים, בעלי עסקים פותחים עסק כשהם רואים שהם הולכים להרוויח כסף מהעסק, והיו כמה נסיונות לפתוח פה משהו והם לא הלכו אז זה ממש לא אשמתו של דני! תראה לי מקום אחד בעולם שבו ראש עיר פתח מועדון.

faith2

New member
לדודי...

יש עוד כמה שנים ללמוד איך להחזיק על כתפיו עיר שלמה. כידוע להקים ולבנות קניון ומועדונים צריך תקציב- היום ישראל במיתון. וגם ככה קניון ומעדונים היו קןרסים מהר בעיר קטנה- ראינו כבר מה קרה לקולנוע שפתחו לפני שנתיים....

yossi018

New member
אה זה אתה!

חיפשתי את ההוא שתומך בדודי גוזלן..... עכשיו מצאתי!

faith2

New member
לא ממש נכון....

האם מתנס"ים נפתחו לשכבות הגילאים הנמוכים? האם בית שמש נראתה ירוקה? האם בתי ספר נפתחו?...נכון שדני אחראי חלקית לסגירת שייבר אבל עדיין... פדידה לא עשה כלום למען בית שמש אז, וגם היום כנראה הוא לא יעשה! פדידה הועמד לדין ונשפט! איש ציבור לא מועמד לדין בקלות כזאת- פדידה גנב- איפה האמון שלנו צריך להיות אצלו אחריי 10 שנים?

Mיוחד

New member
למה ללכלך סתם?

פדידה היה ראש כעיר מצויין, את היית בת 2 כשהוא נבחר ואת לא יודעת בכלל איך הוא שינה את פני העיר. בכל מה שקשות להרשעה, עליך לדעת שכל המשפט היה על זה שהוא עזר לאב ל-14 ילדים למצוא פרנסה, והשופט כתב עליו שהוא מהיצרות המיוחדות שבית שמש גידלה. ולדעתי זה אות כבוד לדאוג לאנשים חסרי יכולת

faith2

New member
הגירסה שאני שמעתי היא...

גניבה מכספי העירייה. לא מעמידים לדין אדם שניסה למצוא עבודה למובטל.

heva

New member
וואלה ,,,. אבל...

תאכלס דודי אלוףףףףף והתוכנית שלו מעולה אבל צר לי להודות כי אין לו סיכוי.. ובגלל זה צריך להחליט למען העיר ומה שבטוח עיר חרדית זה לא מה שרוצים לכן דני הוא המועמד היחיד שמתאים,,,, וזה לא שהוא בלוק הוא תרם המון לבית שמשששששששששששששששששששששש

למעלה