בוקר אור

../images/Emo41.gifבוקר אור../images/Emo41.gif

מה שלום כולם? אחרי כמה ימים של התעסקות בבריאות (זה לא אשמתי! אריאלה אשמה!) אני חוזרת לפעילות מלאה! אתמול בערב ישבתי בבית קפה קטן ושכונתי בקרית אונו - נשיקות קפה (הרצל 5). סוף סוף הבנתי מה זה אומר קפה שכונתי. קטן, צנוע וכיפי! האוכל היה מצויין, פשוט ולא פלצני. מחירים סבירים לחלוטין (קפה למשל עלה 11 ש"ח). ושרות מעולה. בקיצור - מומלץ בחום! שיהיה לכולנו יום נפלא! מיכל

בוקר אור יפה שלי ../images/Emo24.gif

ללא ספק קפה שכונתי עדיף על קפה פלצני. שמחה שנהנית. אני מרגישה קצת על הפנים, כל הלילה לא ישנתי (הקאות ) והייתי אמורה לנסוע למפגש חשוב היום, אבל עם איך שאני מרגישה עדיף שלא... אז היום אני מאשפזת את עצמי למיטה. עדיף ....

הלו הלו! אתה לא מתבייש?!

כל מה שמעניין אותך זה אריאלה?! אתה לא רואה קשר ישיר בין זה שלא נפגשנו שבוע לעובדה שאני מתפרקת???

rubber duck

New member
סליחה , את קבעת לי עובדה ../images/Emo13.gif

סתאאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהב אותך
וחוצמזה ממה ששמעתי את מתפרקת חלקית בלבד
שרון

אז זהו שאני בסדר, אבל לא לאורך זמן ....

וזה מטריף לי ת'עצבים. במיוחד היום... הייתי אמורה לנסוע למפגש מאוד חשוב, אבל כעת אני פוגשת רק את הכרית שלי. בבוקר קמתי מוקדם ועוד שיחקתי אותה שהכל בסדר, אבל בעלי המרושע ראה אותי ואמר : "את נשארת בבייתה שלך היום, לא בא לי לבקר אותך במיון". קיצור- אני מבואסת תחת.

rubber duck

New member
אז תשארי בבית

ומובאסת תחת זה לא טוב תחשבי חיובי זה ישנה תמצברוח
יאללה הגיע הזמן להכין תילדים ולצאת לקניות אחרי זה יהיה עוד קצת אחמד טיים שרון

kdr

New member
אז היית במכולת ?

11 ש"ח אני קונה קופסא קפה נמס. (קפה נמס, הזבל של עלית).
יותר זול בתחנות דלק ! 9.99 קפה ומאפה.
אני מחרים אותם כי הם לא מחזירים עודף מ10 ש"ח

אליה ל

New member
מה קורה? איך ההפסקה?

חכי שיהיה הבית קפה שלי - אזמין אותך אלי בצותא עם ארי.............. המשך יום מגניב

למעלה