בונג' weekend

אז ככה../images/Emo3.gif

מסופר על בחורה [אמנדה ביינס] שמאוהבת בכוכב רוק [איש מכוער] ויוצא שבלי כוונה שניהם נתקעים ביחד על אי בודד.. ואז היא מגלה שהאי לא בודד אבל היא לא מגלה לו וככה זה מסתבך.. לבחורה יש ידיד טוב [החתיך
] והוא די עוזר לה והכל.. והוא מאוהב בה אבל היא פוסטמה מאוהבת בכוכב רוק. סרט שווה צפייה
תורידי גם את "יש לה ביצים", זה גם עם אמנדה ביינס.. היא משחקת עם צ'יינינג טאטום. סרט מעולה

dor and more

New member
אהאהאהאה....

התבלבלתי באמנדה.... ההיא אמנדה פיט (סרט מדהים עם המון איזכורים לבון גובי דרך אגב - ההוא שאני התכוונתי אליו... אשטון קוצ'ר שר את I'LL BE THERE) את זה ראיתי- חמוד. אהבתי את הרוק סטאר... וגם את יש לה ביצים ראיתי. אבל הכי אהבתי שלה זה את - מה בחורה רוצה ההוא שהיא בת של הפוליטיקאי האנגלי, אני פשוט אוהבת את השחקן הזה - וזה סרט מדהים.

m o r 1 0 2

New member
יאא חברה שלי ראתה אותו../images/Emo3.gif

והיא אמרה שהוא שם את אבי דר פור יו..והתחלתי להשתגעע שישי ת'שירר..חח..

m o r 1 0 2

New member
מה שבחורה רוצה ../images/Emo99.gif אחד הסרטים../images/Emo41.gif

מתה על השחקן שהיה חבר שלהה
ובכלל זה סרטם מדהים

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונהה../images/Emo168.gif

שיר השבוע של בונ'ג:Bon Jovi - Silent Night הכרתי אותו היום והוא שירר אחד המדהימים
שיר השבוע לא של בונג':Aerosmit-I Don't Want To Miss A Thing איך אפשר בלי אירוסמית
קליפ השבוע:Bon Jovi - Bad Medicine התחדשות השבוע:6 חולצות
סרט השבוע:מועדון חברים תוכנית\סדרת השבוע:חברים
ציטוט\משפט השבוע:אני מוסרת לכל האומה::אני מאוהבת קשות בג'ון בון ג'ובי
וגם על הלהקה
תמונת השבוע:
של ה-
המושלם שלנו
אני מאוהבת בו קשות
|
גגררר איזה חיוךך

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif סורי היתבלבלתי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הנה החיוך המדהיםם הזה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאחת התמונות!../images/Emo99.gif

שיר השבוע של בונג':
Bon Jovi - One Wild Night שיר השבוע לא של בונג' :
daughtry- it's not over קליפ השבוע:
bon jovi -make a memory
התחדשות השבוע:
שמלה סרט השבוע:
הצד שלו הצד שלה תוכנית\סדרת השבוע:
אמריקן איידול- נגמר!!.. מלרוז פלייס
ציטוט\משפט השבוע:
החיים חרא תמונת השבוע:
..
http://www.2send.us/uploads/668b5e2446.gif

m o r 1 0 2

New member
תחדשי מאמי../images/Emo41.gif

חח...אני כל הזמן שאני רואה ת'תמונה ישר אני מחייכת אני כל כך אוהבת אותהה

nogao10

New member
ווואאוווו!!

תמיד ידעתי שיש לו גוף ממש טוב, אבל איזו הופעה!!!!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo178.gif../images/Emo45.gifרואים שהוא מבלה בחדר כושר

Black Balloon

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונ'ג: make a memory שיר השבוע לא של בונג': החדש של אנריקה :X (כי חורשים עליו בלי סוף) קליפ השבוע: make a memory התחדשות השבוע: אממ מברשת שיניים
סרט השבוע: אין. אז ניקח את הסטר של שבוע שעבר- אייס ונטורה.
תוכנית\סדרת השבוע: מממ סיינפלד/חברים ציטוט\משפט השבוע: "זה שהיא לא שם לא אומר שהיא לא שם"
תמונת השבוע: יש הרבה, נמ.. לא יודעת

nogao10

New member
../images/Emo140.gif עונה

אז ככה- שיר השבוע של בונ'ג: I am שיר השבוע לא של בונג': Far away ניקלבק קליפ השבוע: Make a memory (ראיתי אותו אתמול בVH1, הייתי ליד הטלוויזיה קרוב לשלוש שעות והצלחתי) התחדשות השבוע: אמ..... 3 הדיסקים של בונג' שקבלתי (לפט פיילס, מאה מיליון ובלייז) ושבוע הבא אני מקבלת דיסק של ריצ'י (מאיפה יש לי כסף לכל זה???) סרט השבוע: הר ברוקבק (כי הם שחקנים טובים וחמודים) תוכנית\סדרת השבוע: חברים וסקס והעיר הגדולה, הפרק שג'ון משתתף בו (Games people plays) ציטוט\משפט השבוע: "אני לא צמחוני כי אני אוהב חיות, אני צמחוני כי אני שונא צמחים" תמונת השבוע: חמודים!!!!

למעלה