בונג' weekend

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifבונג' weekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונ'ג:
שיר השבוע לא של בונג':
קליפ השבוע:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית\סדרת השבוע:
ציטוט\משפט השבוע:
תמונת השבוע:
שיהיה לכולם שבוע מעולה

dor and more

New member
וואלה? עוד לא הגעתי....

שיר השבוע של בונ'ג: ITS MY LIFE שיר השבוע לא של בונג': לא משנה דבר- ג'קו אייזנברג, השיר הזה לא מוכר כי הוא עדיין לא יצא- אבל הוא מדהים. קליפ השבוע: לא רואה קליפים. התחדשות השבוע: לא התחדשתי בכלום- אני אעבוד על עד שבוע הבא, שתהיה לי תשובה הולמת כאן !!
סרט השבוע:דוני בראסקו תוכנית\סדרת השבוע: כרגיל- סיינפלד. ציטוט משפט השבוע : קשה זה אומר אפשרי תמונת השבוע: מה? של גון גון? אין לי... אבל אני מפרגנת לתמונה המדימה של מור... או כמו שהגבתי שראיתי אותה: " וואו- חבל על הזמן"

m o r 1 0 2

New member
חח..נכון תמונה אחת המדהימות../images/Emo178.gif

יש לי עוד כמה יפותת רוצה אני יעלה בשבילך

m o r 1 0 2

New member
כן ישש.../images/Emo9.gif

אני יעלה לך כמה תמונות יותר מאוחר ואני יביא לך כמה קישוריםם זזתי לראות חבריםם ביי ליותר מאוחר

יש גם בטאגליינס שרשור תמונות ענק של ג'ון../images/Emo3.gif

לפני שאת נכנסת לראות את התמונות קחי משו מצנן

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo39.gifעונהה|../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונ'ג:Bon Jovi - livin in sin שיר השבוע לא של בונג':Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
מכורה לשיר
קליפ השבוע:Bon Jovi - Bad Medicineקליפ אחד המדהימיםם
התחדשות השבוע:6 חולצות
סרט השבוע:מועדון חברים תוכנית\סדרת השבוע:חברים
ציטוט\משפט השבוע:
תמונת השבוע:
בשבילך דור
מושלםםם בצורה מטורפתת

dor and more

New member
זה סוף הדרך הפנים שלו משורטטות

התחלתי לאהוב אותו בגיל 13 (היום אני בת 27) ושמרתי את כל התמונות שלו והכתבות שלו באותה תקופה בקנאיות פוסטרים וזה.... אבל שגדלתי זרקתי הכל

m o r 1 0 2

New member
וואיי../images/Emo2.gif...חבלל../images/Emo10.gif...טוב לונוראא../images/Emo13.gif

ואני התחלתי להעריץ אותי מגיל 8 ועוד חודשיים אני בת 14.חחח 6 שנים
ויפהה מאודד את 14 שניםם אני סוגדתת לך
...היית פעם בהופעה שלהם

dor and more

New member
לא הלוואי.

זה כבר לא באותה רמה .... היום זה רק להנות מהשירים שלהם וזהו, למשל אני לא אכנס כאן ללינקים של ראיונות שלהם כי זה כבר משהו שכבר לא מעניין אותי, אבל את המוסיקה שלהם אני תמיד אבל תמיד אוהב. אם הייתה הופעה בארץ- אני הייתי הראשונה שהייתי הולכת. מגיל 8? וואו, לילדות בנות 8 בדר"כ אין טעם כזה טוב במוסיקה... רק נינט וסקעת... חחחח

m o r 1 0 2

New member
חח..הכל בזכות אבא שלי../images/Emo70.gif

שהוא היה צעיר הוא הקליט שירים שלהםם ואחר כך הוא נתן לי לשמועע סתמורת שהייתי בת 8 והשיר הראשון שבו הרכרתי אותם היה איצ' מיי לייף

m o r 1 0 2

New member
הוא יצא בשנת 2000

אם אני לא טועה והיום אני בת 14 2007..ולפני 6 שנים היה 2001..אז שנה אחרי שהשיר יצא

LIRONSH100

New member
עונה...

שיר השבוע של בונ'ג: If I Was Your Mother שיר השבוע לא של בונג': אגדות- עברי לידר... קליפ השבוע:Make A Memory התחדשות השבוע:האמת לט קניתי כלום השבוע.. סרט השבוע:שד"ה3!! אין אני חייבת לראות אותו אבל אילנית (שגם אוהבת את ג'וני דפ כמוני) ואני הולכות שבוע הבא :( תוכנית\סדרת השבוע: ליאור שלין ציטוט\משפט השבוע:"אם הכוח הולך המוח" לא יודעת מאיפה שמעתי את זה או שאני בעצמי אמרתי את זה אבל זה מאוד נכון... העבודה אנשים ככל שהם יותר חזקים ככה הם יותר טפשים וזה עוד סיבה למה נשים יותר חכמות מגברים... תמונת השבוע

אני שונאת אזרחות, סופ"ש נפלא!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בו'ג': אולוויז
שיר השבוע לא של בונג': פייט של עברי לידר קליפ השבוע: הממממממממ... אין
התחדשות השבוע: הנה עובדה שבטוח לא ידעתם! אני שונאת אזרחות!
סרט השבוע: לאב משו עם אמנדה ביינס תוכנית\סדרת השבוע: אין ציטוט\משפט השבוע: "תני לי לנחש, את שונאת אזרחות?" תמונת השבוע: וואלהההההההההה

למעלה