בודפשט

softy

New member
../images/Emo41.gifבודפשט

היום בחצות אהיה על המטוס לבודפשט. כבר ראיתי שיורד שם גשם זלעפות, אבל אני לא מאמין לחזאים, גם כנסעתי לפראג, הבטיחו לי גשם ודווקא קידמה את פני שמש חורפית אירופאית מכניסת אורחים. בכל אופן אם למישהו יש טיפים לתת לי על העיר אני אשמח מאוד, ואני לא מתכוון למסלול טיול, זה כבר אירגנתי פחות או יותר. אני מתכוון לדברים שלא כתובים בשום מקום, כאלו שרק יודעי דבר מכירים אותם. תודה מראש.

תעשה חיים סופטי....../images/Emo160.gif

ובדה ופשט יפות יפות... לך תביא להם את השמש
אוחחח איזה אוכל יש להם... ואיזה עוגות וקינוחים... בכל מסעדה דגמנו גולש.. לכל גולש היה TUCH אחר... ואפילו אפילו אם ירד גשם... איזה כיף לשבת במסעדה מחוממת עם קערת מרק חם ... תענוגגגגגג

דניאלה1311

Active member
מנהל
היינו שם לפני כמה חודשים מקבלים יורו בשמחה, מקבלים כל מטבע זר בשמחה. קח מכסה לעינים, הבודפשטיות ממש מהממות, שלא תתפתה לנו חלילה ותשאר שם. כנס למלונות היקרים כמו קמפינסקי רק בשביל להסתכל, ובמלון לידו המרידיאן כמדומני יש ארוחת ערב "בופה" מה שנקרא עם מוסיקה צוענית, יותר טעים ויותר זול מאשר לראות שרשרת בלתי נגמרת של אותם מחולות. האמת שאנחנו לקחנו טיול מאורגן פרטי שעלה כמו טיול מאורגן ציבורי מהסיבה של חוסר ידיעת השפה, בדרך כלל אנחנו לא מוציאים כסף על דבר כזה, הנהג בחור יהודי הונגרי שדיבר עברית והוא לקח אותנו לכל המקומות והיה ממש מדהים. אם אתה עדיין רוצה את הטלפון שלו, חזור אלי מיד ואני אחפש.

פפוש4

New member
סופטי אין לי טיפ רק דרך צלחה

ושוב אלינו במהרה (לא לא כך ת´זמן שלך) עם הרבה חוויות וחיוכים

magy

New member
מה שבטוח

הם יודעים רק הונגרית. קח איתך את ביטי....יעזור לך. לא יודעים שם רומנית. בקושי קצת גרמנית. הלכתי לאיבוד עם הגרמנית שלי בבודפסט.... מקום יפה. למה לדבר בכלל ..... תביט, תראה, תתרחץ , תחווה, אל תדבר..... תחייך.......זה מספיק..... ויש את שפת הידיים...... שפה בינלאומית...... זוכר את הבדיחה עם הנגר!!! יורו, אתמול ראיתי את היורו.....גם במטבעות וגם בשטרות... שאל את סוכן הנסיעות שלך. חובה = מלאי של .......ק......ם.......... אסור להגיד פה את המילה הגסה הזותי.......

ישRאל

New member
סופטי כדובר הונגרית וכאחד

שהיה בבודפשט עשרות פעמים אני מכיר ברחוב וואצ´י איזה שוטרת הונגריה ,,, אתה כבר מנוסה עם שוטרות לא?,,עכשיו ברצינות,,מה שאני עשיתי ,,שוטטתי בכל המקומות האפשריים,רגלי כמובן וכך גיליתי המון אטרקציות וזה מה שאני ממליץ לך לעשות,,

למעלה